- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Ne patlatiyorsunuz yaArkadaşım bakma sen bunlara aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı hatta gerdek gecesi hiç kan gelmemiş eşi de sıkıntı yapmamış Doğumda patlamış zarı biz patlatalım gibi tabirler çok sert olduğunu düşünüyorum herkes buraya birbirlerinden fikir almak için yazıyor en saçma konu bile olsa böyle azarlamaya terslemeye kimsenin hakkı yok!
Teşekkürler bu aradaSen lisede okuyordun değil mi :)
Okumakla veya yaşla ilgili değilmiş demek ki
Senin icin iyi olmus milletin konusunda ahlak bekciligine devam edebilirsin nasilsa zar duruyor.nickini de guclu kız yap
Artı olarak prezervatif ile korunmasına ragmen hamile kalan bir üyeye ağza alinmayacak şeyler yazmıştı.
Zina yapıyorsunuz boyle haltlar yemeyin vs minvalinde ki üye kürtaj yaptırdı çok hassas bir konuydu.
Yani dosyası bayağı kabarık.
Millete zina diye yüklen ama zarım duruyor mu diye bir milyon konu ac,hadi yavv
Bozulmak diye bir şey yok. Zar yırtılıyor. Sürekli bekaretle, cinsellikle ilgili konu açmaktan sıkılmadın mı?takmadim. Sadece neden bozulmuyor onu anlamiyorum.
Patlayamiyor sorun o zati..geçen yine patliyorum
Sampanya olmasa gerekNe patlatiyorsunuz ya
Arkadaşım bakma sen bunlara aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı hatta gerdek gecesi hiç kan gelmemiş eşi de sıkıntı yapmamış Doğumda patlamış zarı biz patlatalım gibi tabirler çok sert olduğunu düşünüyorum herkes buraya birbirlerinden fikir almak için yazıyor en saçma konu bile olsa böyle azarlamaya terslemeye kimsenin hakkı yok!
Eki Görüntüle 2121809
muzurtilki sebebi bu:)
İnsan prezervatifle bile ilişkiye girmemeli bence de evlilik dışı
Offff yine patlayamadımgeçen yine patliyorum
Amacı çirkin ya astoriaDursa ne yazar allasen, ona bakarsak doğumda hymenden kurtulan kadın çok, aaa bakire mi diyeceğiz yani doğum yapanlara?
Amacı çirkin ya astoria
Bu zihniyetteki kızlar yaptıklarının arkasinda durmayıp milleti kekleme derdinde
Hayır üstüne bi de özgürce yapıp zarıma bisey oldu mu diye gezinmeyenlere istediği hakareti saydırabilecek haddi kendinde görüyor
Çok dokunuyo böyleleri bana,inş rüyasında patlar (patlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?