- Konu Sahibi guclukadin28
-
Patlayamiyor sorun o zati..
o zaman sıradaki şarkı patlatmak isteyipte patlatamayanlara geliyorOffff yine patlayamadım
Konuyu çok saçma yerlere getirdinizNe patlatiyorsunuz ya
o zaman sıradaki şarkı patlatmak isteyipte patlatamayanlara geliyor
Troll değil bence. Dün eski sevgilisiyle ayni yatakta yatıp sevismeyen kendini temiz gören kıza bi iki sey yazdım diye şey dedi bana ortalık maliYa inşallah trolldür arkadaş, yani troll olup bizle kendi çapında eğleniyor olmasını gerçek olmasına yeğlerim. Bir insan bu kadar "İlişkiye girdim bakireyim" konusu açıp da millete "Prezervatifle bile sevişmeyin ıyyy zinacılarrr" falan diyemez ki yav saçmalık.
Patlama mevzusunda bazı arkadaşlar işi geyiğe vurmuşlar. Açıklama yapıp bilgilendirmek isterim.
Kızlık zarı dediğimiz yapı şişirdiğimiz sakız balonlarına benzer. Nasıl sivri bişeyle dokunursak puff diye patlar öyledir. İçi kanla doludur ayrıca balonun. Gelen kan budur.
Normal balon gibi değildir. Yüksek desibelli bir patlama duyulmaz.
Patlat bi şarkı koy bir kadeh, patlamadım yine bu geceeeo zaman sıradaki şarkı patlatmak isteyipte patlatamayanlara geliyor
Troll değil bence. Dün eski sevgilisiyle ayni yatakta yatıp sevismeyen kendini temiz gören kıza bi iki sey yazdım diye şey dedi bana ortalık malihalbuki çok ortalığa da salmıyorum ama azalarak değil de birden bitme leri dileğiyle..
Travmasını atlatamazsınız zaten. Baya korkunç bişeymiş o ya. Keşke kanıtlamasaymış. İnsan kendine bunu yapar mıAyy yıllar yıllar önce bir kitap okumuştum, kız bakire değildi eşine bakire olduğunu kanıtlamak için vajinasına balık kanı ile dolu kese falan yerleştiriyordu hala onun travmasını atlatamadım, gözümde canlandıramıyorum. Bu da onu anımsattı bana.
Ayy kokmamışmi?Igrenc balik kokar o ya!!Ayy yıllar yıllar önce bir kitap okumuştum, kız bakire değildi eşine bakire olduğunu kanıtlamak için vajinasına balık kanı ile dolu kese falan yerleştiriyordu hala onun travmasını atlatamadım, gözümde canlandıramıyorum. Bu da onu anımsattı bana.
"Allah ıslah etsin." var bir deYa inşallah trolldür arkadaş, yani troll olup bizle kendi çapında eğleniyor olmasını gerçek olmasına yeğlerim. Bir insan bu kadar "İlişkiye girdim bakireyim" konusu açıp da millete "Prezervatifle bile sevişmeyin ıyyy zinacılarrr" falan diyemez ki yav saçmalık.
Banu Alkan dano zaman sıradaki şarkı patlatmak isteyipte patlatamayanlara geliyor
sağ olsun arkadaşlar kiblemis cevapta vermiş baya sallamıştı muhatap olamadım daha fazla,ne yazcan ki kafa yok anlamıyorlar ve ne yazık ki içimizdelerKişi kendinden bilir işi derler neyse, niye kiblemedin ki.
Travmasını atlatamazsınız zaten. Baya korkunç bişeymiş o ya. Keşke kanıtlamasaymış. İnsan kendine bunu yapar mı
Ayy kokmamışmi?Igrenc balik kokar o ya!!
Baska kan bulamamismi bari yani?)))
Sen baya öğrenmiş anlat öğrenelim :) kıvrım flan ne çok çok araştırıyorsunuz şöyle şeyleri gerçekten gülünçsünüz benim orada anlatmak istediğim kadının zarının bozulduğu senin gibi herşeyi bilen birinin anlamaması da ayrı bir ironi hahah :)) hemen saptırması .kimsenin kimseye karışma hakkı yok tatlım ahkam da keserim şuan sizin yaptığınız gibi..Patlama ne, önce allaseniz bir zar nedir onu öğrenin de öyle ahkam kesin rica edicem. Zar dediğiniz şey aslında zar değil, vajinanın girişindeki bir doku kıvrımıdır. Orada penis girince patlayan bir şey gibi düşünüyorsunuz herhalde.
Sen baya öğrenmiş anlat öğrenelim :) kıvrım flan ne çok çok araştırıyorsunuz şöyle şeyleri gerçekten gülünçsünüz benim orada anlatmak istediğim kadının zarının bozulduğu senin gibi herşeyi bilen birinin anlamaması da ayrı bir ironi hahah :)) hemen saptırması .kimsenin kimseye karışma hakkı yok tatlım ahkam da keserim şuan sizin yaptığınız gibi..
Henryde abazanın at koşturanıymış demek. O kokuyla sevişmiş yani.. Libidonun önünde hiç bir engel duramaz zaten :)İngiltere Kralı 8. Henry'nin evliyken başkalarıyla "fingirdeştiği" için idam edilen 5. karısı Katherine'i anlatıyordu. Henry ile evlendiğinde bakire değilmiş kendisi. 16. yüzyılda başka kan bulamadı herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?