Hala kız olmam..

Patlama mevzusunda bazı arkadaşlar işi geyiğe vurmuşlar. Açıklama yapıp bilgilendirmek isterim.

Kızlık zarı dediğimiz yapı şişirdiğimiz sakız balonlarına benzer. Nasıl sivri bişeyle dokunursak puff diye patlar öyledir. İçi kanla doludur ayrıca balonun. Gelen kan budur.

Normal balon gibi değildir. Yüksek desibelli bir patlama duyulmaz.

Troll değil bence. Dün eski sevgilisiyle ayni yatakta yatıp sevismeyen kendini temiz gören kıza bi iki sey yazdım diye şey dedi bana ortalık mali halbuki çok ortalığa da salmıyorum ama azalarak değil de birden bitme leri dileğiyle..

Ayy yıllar yıllar önce bir kitap okumuştum, kız bakire değildi eşine bakire olduğunu kanıtlamak için vajinasına balık kanı ile dolu kese falan yerleştiriyordu hala onun travmasını atlatamadım, gözümde canlandıramıyorum. Bu da onu anımsattı bana.

Kişi kendinden bilir işi derler neyse, niye kiblemedin ki.

Travmasını atlatamazsınız zaten. Baya korkunç bişeymiş o ya. Keşke kanıtlamasaymış. İnsan kendine bunu yapar mı

Ayy kokmamışmi?Igrenc balik kokar o ya!!
Baska kan bulamamismi bari yani?)))

"Allah ıslah etsin." var bir de

Islah olamayanlarda bugün

Travmasını atlatamazsınız zaten. Baya korkunç bişeymiş o ya. Keşke kanıtlamasaymış. İnsan kendine bunu yapar mı

Ayy kokmamışmi?Igrenc balik kokar o ya!!
Baska kan bulamamismi bari yani?)))

İngiltere Kralı 8. Henry'nin evliyken başkalarıyla "fingirdeştiği" için idam edilen 5. karısı Katherine'i anlatıyordu. Henry ile evlendiğinde bakire değilmiş kendisi. 16. yüzyılda başka kan bulamadı herhalde :)

Sen baya öğrenmiş anlat öğrenelim :) kıvrım flan ne çok çok araştırıyorsunuz şöyle şeyleri gerçekten gülünçsünüz benim orada anlatmak istediğim kadının zarının bozulduğu senin gibi herşeyi bilen birinin anlamaması da ayrı bir ironi hahah :)) hemen saptırması .kimsenin kimseye karışma hakkı yok tatlım ahkam da keserim şuan sizin yaptığınız gibi..

Valla kendi vücudumu biliyorum, alttan vermek istediğiniz mesajı da anlıyorum da. Sizin kendi avamlığınız efendim, maalesef o seviyeye inecek durumda değilim. Kaç yaşında olursanız olun, ister evlendiğinizde sevişin ister öncesinde, vücut anatominizi bilin ki burada "patlama" esprileriyle gülünç duruma düşmeyiniz. Selametle, hadi bakalım.

Henryde abazanın at koşturanıymış demek. O kokuyla sevişmiş yani.. Libidonun önünde hiç bir engel duramaz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…