Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Ya birde bunu anlamıyorum bizim hafif geçti lafını. Herkesin bedeni aynı degil yahu. Herkes aynı etkiye aynı tepkiyi vermiyor anlayın....
6 Aralık da bende pozitiftim... Sizinki bayağı ağır geçiyormuş Allah beterinden korusun
Evet benimki hafifti şükür halsizlik hafif ağrılar ve tat koku kaybı
Şükrettim oturdum.. Hiçbir zaman hafife almadım
Verilen ilacı da kullan dedikleri için kullandım

Benim yaşıtım benden az büyük/ küçük olanlarda çok daha ağır geçirenler oldu
bünyeden bünyeye DEĞİŞİYOR
Ama bunu maalesef bazı kot kafalılar anlamıyor anlamayacak
ben gencim bişey olmaz o çocuk bişey olmaz vs vs böyle sürüp gidiyor

çok çok geçmiş olsun
inşallah bu hekim şifa olur derdinize

3 ay tat kokusu gelmeyen var
hala bu normal grip diyen var
grip de tat koku gider evet ama 3 ay gittiği nerde görülmüş
Allah akıl fikir versin herkese

Verdikleri ilacı kullandım 4 5 gün sonra almaya başladm tat koku tamamen.
Bazı tandklarm hala alamıyolar 3 4 alamdkları olmuş.
Ne güzel sizin adınıza sevindim. Bende gelir gibi oldu yaklaşık 3 haftada ama sonra bozuk tat ve kokular almaya başladım hala da öyleyim maalesef inşallah geçer 6 ay olacak

Gecirene kadar bende amann bagisikligimiz iyi hafif atlatiriz kafasinsaydim aslinda. Oz elestiri yapayim. Ha ben hafif atlattim.ama annem babam.yogun bakimda yattilar. Ve o korku varya o korku...
Yasamayan tam bilemiyor evet ama amann virus yok diye korunmayan kim bilir tanidik tanimadik kac kisinin gunahina giriyor vebal aliyor bi bilse.

Ah ah sanki ben yazdım bunu! Sosyal medyada bu tipleri görünce çıldırıyorum ben de! Kuduz aşısına bile, "yaptırmayın, aşılar zehirdir, çocuğunuz kuduz olursa doğal yollarla tedavi edilebilir" diyeni bile gördü bu gözler! Ve bu tipler, bir sürü kişinin beynini yıkıyor

Bıktım artık valla aylardır evde tıkılı kaldık bir haftasonumuz vardı çocuğu parka götürüyordum korka korka oda bitti ne olacak böyle nasıl bitecek aklım almıyor aşı için tsk daki personel ailelerine sorulmuştu aşı olacakmısınız diye güya öncelik vardı ben istememiştim isteyen de olmadı ki. Millet hala parti gün filan yapıyor. Apartmanda yan komşunu hafta sonu yiğeni vefat etmiş ve günlerdir ev tıka basa insan dolu kapıyı her açtığımda ağlamak istiyorum birkaç güne virüsü kaparlar

Ben bu mantığa katılmıyorum
Teyzemle oturmak için insanların canını riske atamam
Her şey sokakta gezmek mi?
Maskeyle yakalanan illaki kullanım kuralına uyumamıştır. Aynı maskeyi uzun süre kullanma, kalitesiz meltbown filtresiz maske takma, burnu açık bırakma, yüze uymayan maske takma, unutup elini ağzına burnuna gözüne kulağına sürme gibi gibi
Metroda Karşımdaki adam burnunu açıp kaşıyıp maskeyi geri taktı. Sorsak maske ile bulaşmıştır.

Diğer söylediklerinize katılıyorum ama... ünlülerle ilgili olan

Siyasi yorum yapılmamasını yazdıktan sonra konuya kongreleri yazmak?
Vatandaş olarak tepkilerinizi ilgili mercillerin yetkililerine iletmelisiniz, burada yazmak yasak ve yazmanızın kurallara uymamaktan başka bir getirisi olmuyor.

katıldım

bir de mesela toplumca fazla elleme alışkanlığımız var

yani hiçbir şey bulamasak saçımızı üstümüzü başımızı elliyoruz

örneğin gün boyu dışarıda isem elimi bel seviyemin üstüne çıkarmamaya çalışıyorum

elime virüs bulaşabilir ama elimi yıkamadan evde dahi maskemi çıkartmıyorum

aslında maske bizim kendi elimizi ağzımıza burnumuza sokmamızı da engelliyor

çıkarırken kenarından tutsak da eli tekrar yıkamak da önemli

Ah şu an o kadar korkuyorum ki +hamileyim birinden bulaşacak diye ödüm kopuyor.Eşime kahveye gelelim mi? Torunu çok özledik bi gelseniz demeler mi! Bıktım cahil cühelalardan yemin ederim anlatamıyorummm .O kadar insanla içli dışlılar nasıl halâ bulaşmadı bu insanlara bunu da anlamıyorum

Size de çok çok geçmiş olsun

Maalesef genelimiz maskeyi doğru kullanmayı bilmiyor, açık alanda maske takan sayısı yeterli değil, maskelilerin bir kısmı da burun açık ağız kapalı geziyor, dışarıda maskesiz olanlar kapalı alanlara (marketler vb) girerken içeri adım attıktan sonra lütfen maske takıyorlar.
Pandemi başlangıcından beri maskeliyim, yine de hasta olabilirim bunun garantisi yok ama azami dikkatle korunabiliyorsunuz, sokakta da gezebilirsiniz hepten eve kapanmak da şart değil ama hafta içi kalabalık yerlerde olmadan kimseyle toplaşmadan maske ve hijyen kurallarına uyarak.
1 yıldır bisiklete de bindim, yürüyüşlerimi de aksatmadan yaptım, alışverişlerimi de yaptım, açık havada boş bir bankta keyif de yaptım.

Bende 1 sene dışarda takılıp birsey olmayanlardanım acik havada ama bir gün hic demem ya eşime hadi kvdeme 1 sene sonra bende geleyim dedim o gun korona oldum hala bu kadar nasıl ev ev geziyorlar anlamiyorum

Bende 1 sene dışarda takılıp birsey olmayanlardanım acik havada ama bir gün hic demem ya eşime hadi kvdeme 1 sene sonra bende geleyim dedim o gun korona oldum hala bu kadar nasıl ev ev geziyorlar anlamiyorum
Kayinvalideye girmeseniz olmayacakmış galiba Sorun her zamanki gibi kayinvalidelerde

Bu sorun bir bende var sanıyordum,korona olmadan öncede kokulara hassastım,tat koku kaybı yaşadım.Atlattıktan sonra koku hassasiyetim daha çok arttı,bütün kötü kokuları ben algılıyorum sanki

İnanmadıkları için ailemi sildim benim bir çok rahatsızlıgım var en kötüsü astımım var koronayı takmadıkları için kac defa geldiler en son yıktım ortalıgı sildim hepsini. Kafam rahatladı.

Bu sorun bir bende var sanıyordum,korona olmadan öncede kokulara hassastım,tat koku kaybı yaşadım.Atlattıktan sonra koku hassasiyetim daha çok arttı,bütün kötü kokuları ben algılıyorum sanki
Ben normalde guzel olan kokulari kotu algılıyorum. Banyo yapana kadar iskence cekiyorum, sabun sampuan kokusu bile kotu geliyor

Ben normalde guzel olan kokulari kotu algılıyorum. Banyo yapana kadar iskence cekiyorum, sabun sampuan kokusu bile kotu geliyor
Onlarda sıkıntı yok bende,sadece kötü kokular daha çok dikkatimi çekmeye başladı.Zor umarım çözüm bulursun:/

Tesekkur ederim Eşimin etrafıda oyle akrabalarla dolu. Ama eve kimseyi almıyoruz, istedikleri kadar arasınlar umrumda değil. Korkuyordum ama bu haftaki vakalar beni iyice tedirgin etti, zaten eşinizde anlayışlı anladığım kadarıyla o yuzden telas etmeyin

Virüs çinde Aralık ayında çıktı, ben ve oğlum Aralık sonu Ocak başında yaklaşık 2 hafta çok hasta olduk. 3 gün yataktan kalkamadım, 3 gün yemek yemedim, ateşim düşmedi, sırt ağrısı, nefes darlığı vardı bende. Çok şükür oğlum benden biraz daha iyiydi. Ağrılarımdan nefes alamıyordum. Kesin ölüyorum ben deyip, ağlıyordum. Ki benim acı eşiğim yüksektir, hayatımda ilk defa bu kadar hasta oldum ve ilk defa yattım .

Biraz ayağa kalkınca hastaneye gittik, ve aynen size olduğu gibi banada tam teşhis koyamadılar. Domuz gribiyle bilmem ne gribinin karışımı bir şey olmuşsunuz, dediler.

Bence biz o ara korona olduk oğlumla. Çünkü böylesi bir hastalığı hayatım boyunca görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…