- 27 Nisan 2012
- 15.658
- 18.767
- 498
6 Aralık da bende pozitiftim... Sizinki bayağı ağır geçiyormuş Allah beterinden korusunYa birde bunu anlamıyorum bizim hafif geçti lafını. Herkesin bedeni aynı degil yahu. Herkes aynı etkiye aynı tepkiyi vermiyor anlayın....
çok çok geçmiş olsunBen koku va tat kaybindan sonra test yaptirdim ama negatif cikti. Sonucun yanlid oldugunu dusunuyorum. Önceden kotu koku alma problemim vardi ama ara ara olur ve gecerdi. Simdi her gun saatlerce kotu kokuya maruz kaliyorum. Etrafımdaki her sey tabiri caizse b.k gibi kokuyor. Her gun sinir krizleri geciriyorum, doktor doktor geziyorum ama cozum bulamiyorum. Mr, tomografi, rontgen cekildi, her sey temiz. Doktorlar birsey yapamayiz diyip gonderiyor. Ne evimle ne isimle ilgilenebiliyorum. Hayatim bitti resmen, tukendim. Artik beynimde nasil bir hasar biraktiysa belki d hic gecmeyecek. Son care olarak istanbulda bu isin ehli bir doktora gidecegim ama adamin sadece muayenesi 1000 tl. Cozum olacak mi, belli degil. Allah kimseye vermesin bu derdi. Gercekten boyle bir virus var olmsaydi ben neden bunlari yasayacaktim ki?
Ne güzel sizin adınıza sevindim. Bende gelir gibi oldu yaklaşık 3 haftada ama sonra bozuk tat ve kokular almaya başladım hala da öyleyim maalesef inşallah geçer 6 ay olacakVerdikleri ilacı kullandım 4 5 gün sonra almaya başladm tat koku tamamen.
Bazı tandklarm hala alamıyolar 3 4 alamdkları olmuş.
virüs yok demek ahmaklık olur .. çünkü yüzyıllardır zaten virüslerle yaşıyoruz . ama ağır ama hafif ...
lakin hastalıktan ölüm 2020 de icat edilmiş gibi ve insanları eve tıkıp pskoloji bozarak LEBAALEB olaylar komik ...
maske koruyorsa 2-3 maske takanlar neden oluyor ? korumuyosa açık alan boş yerlerde neden zorunluyuz ?
kapalı alanda okey ama !
negatif çıkan dizi oyuncuları siyasetçiler zenginler turistler istediği gibi binlerce kişi takılıyorken ben evimde tteyzemle neden oturamıyorum
eve 1 yıldır tıkılı kalanlara Allah yardım etsin başka bişi demiyorum .
Ben bu mantığa katılmıyorum
Teyzemle oturmak için insanların canını riske atamam
Her şey sokakta gezmek mi?
Maskeyle yakalanan illaki kullanım kuralına uyumamıştır. Aynı maskeyi uzun süre kullanma, kalitesiz meltbown filtresiz maske takma, burnu açık bırakma, yüze uymayan maske takma, unutup elini ağzına burnuna gözüne kulağına sürme gibi gibi
Metroda Karşımdaki adam burnunu açıp kaşıyıp maskeyi geri taktı. Sorsak maske ile bulaşmıştır.
Diğer söylediklerinize katılıyorum ama... ünlülerle ilgili olan
Ah şu an o kadar korkuyorum ki +hamileyim birinden bulaşacak diye ödüm kopuyor.Eşime kahveye gelelim mi? Torunu çok özledik bi gelseniz demeler mi! Bıktım cahil cühelalardan yemin ederim anlatamıyorummm .O kadar insanla içli dışlılar nasıl halâ bulaşmadı bu insanlara bunu da anlamıyorumKeşke yine herkes ilk covid 19 ilk patlak verdiği zamanki gibi korksa, insanlardan uzak dursa, dışarıya ihtiyaç dışında çıkmasa, akraba komşu ziyareti yapmasa.
Bende geçirdim, buradaki kişilerin yorumlarına göre, ciğerime inmiş olmasına rağmen yinede kolay atlatmışım. Ama suanki eklem vücut ağrılarım pozitif olduğum zamana göre daha fazla.
Sanki bütün ülkeler atlatacak biz hala covid le savaş verecekmişiz gibi hissediyorum. Bizde millet ne der onu çağıralım, gitmezsek ayıp olur kafası varya. Bide haaaala inanmayan cahiller var tabi. Zor bitemeyecek burada
Gerçi bizim savaşımız covidle değil cahillerle..
Maalesef genelimiz maskeyi doğru kullanmayı bilmiyor, açık alanda maske takan sayısı yeterli değil, maskelilerin bir kısmı da burun açık ağız kapalı geziyor, dışarıda maskesiz olanlar kapalı alanlara (marketler vb) girerken içeri adım attıktan sonra lütfen maske takıyorlar.Maskeyle yakalanan illaki kullanım kuralına uyumamıştır. Aynı maskeyi uzun süre kullanma, kalitesiz meltbown filtresiz maske takma, burnu açık bırakma, yüze uymayan maske takma, unutup elini ağzına burnuna gözüne kulağına sürme gibi gibi
Metroda Karşımdaki adam burnunu açıp kaşıyıp maskeyi geri taktı. Sorsak maske ile bulaşmıştır.
Bende 1 sene dışarda takılıp birsey olmayanlardanım acik havada amageçmiş olsun
bence hasta olanlar "nasıl bulaştı"yı ayrıntılı yazmalı
yani size değil herkese yazıyorum bu yorumu
çünkü herkes hala ev gezmesinde ama anne babama da mı gitmeyeyim, kırılıyorlar vs diyor burada da
hatta küçük çocuğu ile bebek görmeye giden orada da yine küçük çocuğu olan bir kadınla yaşadıklarını anlatan bir konu vardı da şoke olmuştum
özetle geçirenler, bulaşıp atlatanlar kimden nasıl bulaştığını yazarsa belki farkındalığımız artar
Kayinvalideye girmeseniz olmayacakmış galibaBende 1 sene dışarda takılıp birsey olmayanlardanım acik havada amabir gün hic demem ya eşime hadi kvdeme 1 sene sonra bende geleyim dedim o gun korona oldum hala bu kadar nasıl ev ev geziyorlar anlamiyorum
Bu sorun bir bende var sanıyordum,korona olmadan öncede kokulara hassastım,tat koku kaybı yaşadım.Atlattıktan sonra koku hassasiyetim daha çok arttı,bütün kötü kokuları ben algılıyorum sankiBen koku va tat kaybindan sonra test yaptirdim ama negatif cikti. Sonucun yanlid oldugunu dusunuyorum. Önceden kotu koku alma problemim vardi ama ara ara olur ve gecerdi. Simdi her gun saatlerce kotu kokuya maruz kaliyorum. Etrafımdaki her sey tabiri caizse b.k gibi kokuyor. Her gun sinir krizleri geciriyorum, doktor doktor geziyorum ama cozum bulamiyorum. Mr, tomografi, rontgen cekildi, her sey temiz. Doktorlar birsey yapamayiz diyip gonderiyor. Ne evimle ne isimle ilgilenebiliyorum. Hayatim bitti resmen, tukendim. Artik beynimde nasil bir hasar biraktiysa belki d hic gecmeyecek. Son care olarak istanbulda bu isin ehli bir doktora gidecegim ama adamin sadece muayenesi 1000 tl. Cozum olacak mi, belli degil. Allah kimseye vermesin bu derdi. Gercekten boyle bir virus var olmsaydi ben neden bunlari yasayacaktim ki?
Ben normalde guzel olan kokulari kotu algılıyorum. Banyo yapana kadar iskence cekiyorum, sabun sampuan kokusu bile kotu geliyorBu sorun bir bende var sanıyordum,korona olmadan öncede kokulara hassastım,tat koku kaybı yaşadım.Atlattıktan sonra koku hassasiyetim daha çok arttı,bütün kötü kokuları ben algılıyorum sanki
Onlarda sıkıntı yok bende,sadece kötü kokular daha çok dikkatimi çekmeye başladı.Zor umarım çözüm bulursun:/Ben normalde guzel olan kokulari kotu algılıyorum. Banyo yapana kadar iskence cekiyorum, sabun sampuan kokusu bile kotu geliyor
Tesekkur ederimAh şu an o kadar korkuyorum ki +hamileyim birinden bulaşacak diye ödüm kopuyor.Eşime kahveye gelelim mi? Torunu çok özledik bi gelseniz demeler mi! Bıktım cahil cühelalardan yemin ederim anlatamıyorummm .O kadar insanla içli dışlılar nasıl halâ bulaşmadı bu insanlara bunu da anlamıyorum
Size de çok çok geçmiş olsun
Virüs çinde Aralık ayında çıktı, ben ve oğlum Aralık sonu Ocak başında yaklaşık 2 hafta çok hasta olduk. 3 gün yataktan kalkamadım, 3 gün yemek yemedim, ateşim düşmedi, sırt ağrısı, nefes darlığı vardı bende. Çok şükür oğlum benden biraz daha iyiydi. Ağrılarımdan nefes alamıyordum. Kesin ölüyorum ben deyip, ağlıyordum. Ki benim acı eşiğim yüksektir, hayatımda ilk defa bu kadar hasta oldum ve ilk defa yattım .Vallaha ben korona olmadım ama koronanın Çin'de ilk çıktığı aylarda bir hastalık geçirdik. Şehir Hastanesi 'bilinmeyen virüs' tanısını koydu. Biz 'korona mi yoksa' dedik onlar 'öyle bir şey yok' deyip gecistirdiler. Olaydan 1 ay sonra mevzu patlak verdi.
Neyin nesiydi ne yaşadık bilmiyorum ama ailem bayağa ağır geçirmiştik.
Şuan hala koronanın olmadığına inanan varsa o insanlara diyecek söz bulamıyorum. O kadar bulaş var sonuçta eminim 1 kişi daha olsa yakınlarında geçiren vardir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?