Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

El yıkamayı gectim 1 senedir sehirdeki bütün atmleri kolonyaladım.
EKranlar dahil cünkü dokunmatik ekranlarda
Ben haric kimse de görmedim ama atmlere kolonya sıksın

geçen gün bir müşterim geldi,maskesi aşağıda uyardım tabii hemen ''ya bu koronayı ne kadar abartıyorlar bende geçirdim,grip gibi birşeydi''dedi ''o sizin basit gördüğünüz şey benim babamı aldı benden ''diyebildim sadece..Bir de bu tarz kişilikler var..

sağlık personeliyim 1 yıldır ne çektiğimi ben bilirim gerçekten o kadar yoruldum ki ama insanlarımız gerçekten bencil kuruma gelip hastalığını saklıyor test yaptırmış saklıyor onun dışında birçok insan var yanında yaşlı bebek o kadar insann vebaline griyor dün gelmiş bugün pozitif şikyetlerini söylese daha farklı önemler alınabilir ama yok söylemiyor kimse bugnde sabah asansörde çok tuhaf birsey geldi başıma işe geç kalmıştım asarsör geldi 2 kişi bi çocuk vardı binip binmemek de kararsız kaldım ama geç kaldığım için mecbur kaldm ve bindm kadın söylenmeye başladı neden binmiyorsunuz diye bende fazla kişinin binmesi doğru değil emin olamadm dedm o da enteresan bi şekilde aynı apartmanda oturmamıza rağmen kimse asansörde biri olunca binmiyor nasıl bir zihinyet felan demeye başladı. yanındaki adam da virüsden dolayı dedi kadn hala virüsle alakası yok diyor böyle saçma sapan konuşan bir insanı uzun zamandır görmemiştim içimden gülerek uzaklaştım hemen

Ben markette temassiz odeme yoksa kasiyere verdigim kredi kartını hemen kolonyalarım. korkuyorum manyetiğini bozacagim kolonyalamaktan kartları.

Çok teşekkür ederim uyarın için. Hasta yatağımda birde imla klavuzunu tasimadigim için ayriyeten özür dilerim sizden. Burdaki yorumlardan anlaşıldığı üzere hickimsede söylemek istediğimi anlama sıkıntısı olmamış.

Yazmayayım diyorum ama kafasızlık maalesef cahil insanlara vergi

Hala korona diye birşey yok diyenlerden, maskeyi bile 1 yılda düzgün takmayı ogrenemeyenlerden, utanmadan sosyalleşme ye devam edenlerden, aman mutlaka yakalanicakmisiz hem herkes ölmüyor diye hafife alanlardan, hala sosyal mesafeyi ogrenemeyenlerden nefret ediyorum ülkemin başına gelen bir felaket bunların cehaleti.

eşim ikm ilk tedbirler alınmaya baslandiginda yurda yerlestirildi 45 gün ben evde tek başımaydim kanser hastasıyım ve alışveriş vs herşeyi kendim yapmak zorundaydım. Eşim 45 günün yarısını yurttan cezaevine giderek diğer kısmında cezaevinde hem kalıp hem çalışarak geçirdi. Sonrasında ve hala 10 gün cezaevinde hem kalıyor hem çalışıyor giriş ve çıkışlarında test oluyorlar. İkm olan esim ve arkadaşları bir mahkûm gibi cezaevinde yatıp orda çıkan yemek bile denemeyecek şeyleri yiyorlar koğuşta yatıyorlar. Peki bizlerin suçu ne?

Plandemistler
Bunlar hep bill gates in oyunu
Siz büyük oyunu görmüyorsunuz
Maskede de nano robot varmış zaten.

Bu insanlar yakalanmıyorlar da virüse. Yakalanmasınlar da zaten de yine de çok ilginç kafaya sahipler.

Anne tarafından akrabalarimin çoğu aşı yoluyla vücutlarina cip takılacağını, bunun büyük devletlerin oyunu olduğunu ve ASLAAA silah zoruyla bile vurulmayacaklarını söylüyorlardı. şimdi bakıyorumda vurulanlar durumlarinda paylaşıyorlar ,sıra gelmeyenlerde devlete isyan ediyorlar.

Allah yardımcınız olsun. bu cahilliğin en yakın sonucunu sizler cekiyorsunuz.

Ben de binmiyorum apartmanimda asansorde biri varsa. hatta 3. kattayım bir ara hic binmiyordum merdivenden cikiyordum ama hamileligim ilerleyince bir de kardiyolojik problemim oldugu icin mecburen kullanıyorum. peceteyle dokunuyorum dügmelere maskemi indirmiyorum ve icinde birileri varsa binmiyorum.

En doğrusu bende asla binmiyorum, geçen bir adam binecekti benle, dedim ki beyefendi virüs var ben de hastaneden geliyorum yandaki asansöre biner misiniz o da müsait, onda da bir afra tafra, belki benden sana bulaşacak kafasız adam

Bakin diyorumki ilac karsiti degilim! Sorun su o ilaclarin bir anda verilmesi 8 12 tane icen biri zaten direnci kalmaz bagisikligi coker diyorum laflarimi yanlis yere cekme cabasindan vazgecin rica ediyorum!

Kimse 8 10 ilaç vermiyor zaten hanımefendi , siz iyi misiniz? Günde 2 kez alınıyor grip ilaçları.

İnsanlara yanlış bilgiler vermeyin, ilaç sayesinde insanlar bu hastalığı daha hafif geçiriyor. Siz genç ve sağlıklı olabilirsiniz ama kronik hastalık sahibi/ 60 yaş üstü insanların kan inceliticiye de ihtiyacı var, akciger ilacina da, corona ilacına da çünkü bağışıklıkları zayıf. Zaten tedavileri hastanede yapılıyor, yer bulamayan insanlar ölüyor. Siz tedavi uygulayan doktordan da iyi biliyosunuz her şeyi keşke hastanede çalışsanız.

Yukarda kafasızlık cahil insanlara vergi yazmıştım, buyrun burdan yakın. Bu hastalığın tedavisini yapan doktorlar bir şey bilmiyor, insanların sağlığıyla oynuyor amma tek akıllı bu üye çünkü kendisi Corona hakkında bilimsel araştırmalarda bulunuyor. Sağlık personeline cidden acıyorum artık adamlar boşa kürek çekiyor.

Aynen böyle diyorlar bakana ne küfürler ne küfürler...plandemi mi denmiyor, bakan ve hükümet dünya devletlerinden para gelecek diye bu oyuna bizi kurban ediyor demeyen mi ararsın her telden var! Kafalar çok acayip ve bu kişiler şu an hasta olmamış.

Evet biz dikkat ederek onlarida koruyoruz aslinda farkinda değiller.

Ben virusu esimin is yerinden kaptım. yani esimin is yerinde cogu kisi oldu esim eve tasidı ama benim dikkatlerim sonucu benden 1 kisi bile kapmadı. filyasyon ekibi son 3 gundur maskesiz kimseyle gorusup kapalı alanda kaldınız mı dedi çok sukur hayir dedim. o zamanlar 8. siniflar açılacaktı ve ben test yaptirmasam yuzyuze egitime baslayacaktım baslamadan test yaptirdim pozitif cikinca raporlu oldum 14 gun kendimi odada izole ettim. yani ne ogrenmeden once ne ögrendikten sonra kimseye benden virüs bulasmadı.

Dikkat ederek hem kendimizi hem çevremizi koruyoruz.

Çok şükür yakalanmadım ama zorunluluk harici hiç çıkmıyorum yalnız yaşıyorum ayda bir ailemi görüyorum toplu taşıma hiç kullanmadım. Öğretmenim şu an en büyük riskim okul.Sınıfta kapı cam açık ders yapıyorum.Öğretmenler odası kalabalık diye hiç girmiyorum. Aldığım hiç bir şeyi yıkamadan kullanmıyorum vs vs...İlk baştan beri önerilerin de ötesinde önlemlerim ve çok korkuyorum .Etrafımdan tanıdık 28 kişiyi kaybettim .Bu hafta çalıştığımilçeden bir öğretmen arkadaşımızı kaybettik. Yalan diyenlerin yüzüne diyorum ki 'İnşallah olursun' .Neye isterse ona inansınlar kimse umurumda değil, yeter ki inandıkları saçmalıklar bizi etkilemesin.Yakın çevremdeki insanlarla bunun mücadelesini verdim başlarda şimdi rahatım.Herşeyin hikaye olduğuna inanıyor ama benimle konuşması gerektiğinde maskesiz yanıma gelemiyor kimse :) Bu kadar korunurken başka birinin dikkatsizliği yuzunden kaparsam asla ama asla hakkımı helal etmem.

Çok biliyor onlar canım. hepsinin en buyuk kaynagida sosyal medya.

Sorsan universite nedir? bilimsel arastirma nedir? kaynak tarama, tez yazma nedir? hepsinden bir haber insanlar bir de sizi bizi kücümserler onlar arastirmış ögrenmiş biz arastırmıyormusuz.

Hani bir laf vardir ya "Alim bazı şeyleri bilir, cahil ise her şeyi" iste bunu sozun nirvanasını yasıyoruz bu devirde.

Ilk mesajımda dediğim gibi. cehaletle savaşmak virüsle savasmaktan daha zor.

Eşimde öksürük bende de boğaz ve vücut ağrısı şikayetiyle corona testi verdik eşim pozitif ben negatif çıktım. Ama ben hiç iyi değilim bütün gece uyuyamadım ağrıdan. Gerçekten tarif edilemez bisey. Gelen sağlık ekibide aile hekimide şikayetleri söylememe rağmen hamile olduğum için gerek olmadığını zaten ilaç kullanamayacağını büyük ihtimalle pozitif olduğumu söylediler. Ben kendi doktorumun isteğiyle kan sulandırıcı iğne siparişi verdim eczaneye ne olur olmaz kullanmamı söyledi. Gerçekten grip gibi değil. Çok farklı parmaklarınız bile ağrıyor. Bu zamana kadar çok dikkat ettim ama bir şekilde kaptık. Inşallah ilerlemeden atlatırız.

Plandemistler
Bunlar hep bill gates in oyunu
Siz büyük oyunu görmüyorsunuz
Maskede de nano robot varmış zaten.

Bu insanlar yakalanmıyorlar da virüse. Yakalanmasınlar da zaten de yine de çok ilginç kafaya sahipler.
Neyse benden once yazan olmuş sağol guzum beni yormadin hala dunyanın düz olduğuna inanan var diyorsun ki virüse inanmiyor

Komik bir sey soyleyeyim size,hayatim boyunca hic dokunmadim ciplak elle atmlere peceteyle tuslara basiyorum,ekrani dokunmatik degil benim kullandiklarimin neyse ki

Uzmanlar sadece ellerinizi yikayin diyor gerci. Ev yuzeylerini dezenfekte etmenize de gerek yok diyorlar. Ben son 20 yildir marketten pazardan aldigim her seyin paketini ya yikarim,ya da degistirir kutusuna koyar oyle saklarim. Cok temiz bir insan degilim asla,sadece bir baskasinin vucudundan cikma viruse ihtiyacim olmadigini dusunuyorum o kadar

Gecmıs olsun. Ama bısey diyeyim anlamayan gene anlamıyor. Benim Bı yakınım gecırdi eylul ayında. Ana babasına da bulastrdı. Hastanede yattılar. Suan eskiye gore hıc dikkat etmiyor. Covid olmadan once daha hijyendi valla.

Valla inanmayanlar için başına gelsin de gör diyecen olmuycak .Bizim tek görüştüğümüz kız kardeşimdi yakındı evlerimiz. Allah var onlarda bizlerde çok dikkat ediyorduk .Kardeşimin Kv si geldi memleketten gelirkende virüs getirmiş sağolsun sürpriz.Eşim çok kötü geçirdi ölü gibi yattı. Sürekli öksürdü ,ateşi 38 lerdeydi .Ben daha iyiydim ona göre hiç öldürmedim bizim koku gitdi tat gitmedi .O yüzden çok güzel beslendik sürekli bitki çayı, c,d vitamini falan .Birde ben emzirdiğim için ilaç kullanmadım parol içtim sadece birde koraspirin mutlaka içmek lazım .Gerçekten hayatımın enzor günleriydi .Haberler iyice insaanın moralini bozuyor zaten .Biraz evham yaptım psikolojik sanırım nefes alamıyom ciğerime mi indi diye panik yaptım .Oksimetre aldık onda gayet iyi çıkıyor %99 çıktığı bile oluyordu .Ama beni en çok yoran burun tıkanıklığı oldu .Gece bir uyanıyorum kalbim yerinden çıkacsk gibi .Ama 1 ayda anca geldik kendimize .4 ay oldu çok şükür daha iyiyiz.Benim koku 4 günde falan geldi. Eşimin 2 ayı buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…