- 21 Ağustos 2015
- 31.891
- 96.813
- 598
- 38
El yıkamayı gectim 1 senedir sehirdeki bütün atmleri kolonyaladım.Yaklasik 10 yil once cok sevdigim bir arkadasim aniden hastalandi,ambulansla hastaneye kaldirilacak kadar. Hic anlamadik ne oldugunu. Sonra doktoru acikladi,hastane mikrobu kapmis dedi. Meger arkadasimin annesi kontrole gidip geldiginde eve tasimis. Geldiginde el yikama yok,kiyafet degistirmek yok muhtemelen. İnsanlar temiz yasayabilse hayatlarinin hicbir doneminde sorun yasamayacaklar ama yok. Anlatamazsiniz. Soyleyince “mikroba da ihtiyac var” diyorlar. Al mikrobu öl o zaman napayim.
El yıkamayı gectim 1 senedir sehirdeki bütün atmleri kolonyaladım.
EKranlar dahil cünkü dokunmatik ekranlarda
Ben haric kimse de görmedim ama atmlere kolonya sıksın
Çok teşekkür ederim uyarın için. Hasta yatağımda birde imla klavuzunu tasimadigim için ayriyeten özür dilerim sizden. Burdaki yorumlardan anlaşıldığı üzere hickimsede söylemek istediğimi anlama sıkıntısı olmamış.Yine bir Türkçe katliamı ile başbaşayız...
"Korona hala gerçek mi diyenler" değil "Hala korona gerçek mi diyenler" yazacaksınız...İkisi farklı anlam taşıyor hatta ilki tamamen yanlış...Gerçek gerçektir, hala gerçek mi diye bir ifade olmaz
geçen gün bir müşterim geldi,maskesi aşağıda uyardım tabii hemen ''ya bu koronayı ne kadar abartıyorlar bende geçirdim,grip gibi birşeydi''dedi ''o sizin basit gördüğünüz şey benim babamı aldı benden ''diyebildim sadece..Bir de bu tarz kişilikler var..
Plandemistler
Bunlar hep bill gates in oyunu
Siz büyük oyunu görmüyorsunuz
Maskede de nano robot varmış zaten.
Bu insanlar yakalanmıyorlar da virüse. Yakalanmasınlar da zaten de yine de çok ilginç kafaya sahipler.
sağlık personeliyim 1 yıldır ne çektiğimi ben bilirim gerçekten o kadar yoruldum ki ama insanlarımız gerçekten bencil kuruma gelip hastalığını saklıyor test yaptırmış saklıyor onun dışında birçok insan var yanında yaşlı bebek o kadar insann vebaline griyor dün gelmiş bugün pozitif şikyetlerini söylese daha farklı önemler alınabilir ama yok söylemiyor kimse bugnde sabah asansörde çok tuhaf birsey geldi başıma işe geç kalmıştım asarsör geldi 2 kişi bi çocuk vardı binip binmemek de kararsız kaldım ama geç kaldığım için mecbur kaldm ve bindm kadın söylenmeye başladı neden binmiyorsunuz diye bende fazla kişinin binmesi doğru değil emin olamadm dedm o da enteresan bi şekilde aynı apartmanda oturmamıza rağmen kimse asansörde biri olunca binmiyor nasıl bir zihinyet felan demeye başladı. yanındaki adam da virüsden dolayı dedi kadn hala virüsle alakası yok diyor böyle saçma sapan konuşan bir insanı uzun zamandır görmemiştim içimden gülerek uzaklaştım hemen
En doğrusu bende asla binmiyorum, geçen bir adam binecekti benle, dedim ki beyefendi virüs var ben de hastaneden geliyorum yandaki asansöre biner misiniz o da müsait, onda da bir afra tafra, belki benden sana bulaşacak kafasız adamAllah yardımcınız olsun. bu cahilliğin en yakın sonucunu sizler cekiyorsunuz.
Ben de binmiyorum apartmanimda asansorde biri varsa. hatta 3. kattayım bir ara hic binmiyordum merdivenden cikiyordum ama hamileligim ilerleyince bir de kardiyolojik problemim oldugu icin mecburen kullanıyorum. peceteyle dokunuyorum dügmelere maskemi indirmiyorum ve icinde birileri varsa binmiyorum.
Bakin diyorumki ilac karsiti degilim! Sorun su o ilaclarin bir anda verilmesi 8 12 tane icen biri zaten direnci kalmaz bagisikligi coker diyorum laflarimi yanlis yere cekme cabasindan vazgecin rica ediyorum!
Aynen böyle diyorlar bakana ne küfürler ne küfürler...plandemi mi denmiyor, bakan ve hükümet dünya devletlerinden para gelecek diye bu oyuna bizi kurban ediyor demeyen mi ararsın her telden var! Kafalar çok acayip ve bu kişiler şu an hasta olmamış.canan karatay unlu olup, cok para kazanmak, kanal kanal gezip dikkat cekmek icin ve farklı olmak icin (yoksa izlenme alamaz kanallarda onu cıkarmaz) zıt açıklamalar yapan biri benim gozumde.
Siz onu sirf farkli seyler soyluyor diye hayretle izleyip reytinglerini arttirirken o banka hesabını dolduruyor.
Peki onu engelleyenlerin amacı ne? dogru bilgi yayilmasın halkı yok edelim mi? sağlık bakanlığının amacı ne? kendi halkinı olmayan bir virusle kandirip ası ve ilaclarla öldurmek mi?
neyse uzatmayacağim dedim dayanamadim. bu da son mesajim olsun. size iyi gunler.
En doğrusu bende asla binmiyorum, geçen bir adam binecekti benle, dedim ki beyefendi virüs var ben de hastaneden geliyorum yandaki asansöre biner misiniz o da müsait, onda da bir afra tafra, belki benden sana bulaşacak kafasız adam
Çok şükür yakalanmadım ama zorunluluk harici hiç çıkmıyorum yalnız yaşıyorum ayda bir ailemi görüyorum toplu taşıma hiç kullanmadım. Öğretmenim şu an en büyük riskim okul.Sınıfta kapı cam açık ders yapıyorum.Öğretmenler odası kalabalık diye hiç girmiyorum. Aldığım hiç bir şeyi yıkamadan kullanmıyorum vs vs...İlk baştan beri önerilerin de ötesinde önlemlerim ve çok korkuyorum .Etrafımdan tanıdık 28 kişiyi kaybettim .Bu hafta çalıştığımilçeden bir öğretmen arkadaşımızı kaybettik. Yalan diyenlerin yüzüne diyorum ki 'İnşallah olursun' .Neye isterse ona inansınlar kimse umurumda değil, yeter ki inandıkları saçmalıklar bizi etkilemesin.Yakın çevremdeki insanlarla bunun mücadelesini verdim başlarda şimdi rahatım.Herşeyin hikaye olduğuna inanıyor ama benimle konuşması gerektiğinde maskesiz yanıma gelemiyor kimse :) Bu kadar korunurken başka birinin dikkatsizliği yuzunden kaparsam asla ama asla hakkımı helal etmem.Sevgili arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri devam eden bir korona süreci var malum. Bu süreçte hepimizin kafasında arada geçirdiğimiz grip tarzı şeylerin korona olup olmadığını düşündük. Ya da bugüne kadar bize bulasmadigina göre belkide böyle bir virüs acaba yok mu diye aklımızdan geçirdik. Ama cidden var arkadaşlar. Bunu zaten biliyorduk niye yazıyorsun demeyin. Çünkü hala korona olmayıp hala inanmayan insanlar var. Bizzat yaşıyorum var. Bende önce kuru öksürük ve üşüme başladı. Ama yerinizden kalkamıyorsunuz. Üstümüzü örtüp sadece yatmak istiyorsunuz. Ateşiniz yükseliyor. Başınizin bütün kemikleri agiriyor. Ateş yaklaşık 3 gün sürdü bende. 4. Günde göğüs kafesinin tam ortası ve sırtım agiriyor. Hâlâ geçirmiş degilim. Bu arada özellikle belirteyim virüs özellikle ev ortamında maskesizken bulaşıyor. Biz başta virüs lafını duyunca köşe bucak kaçıyorduk. Şimdi bakıyorum hastanede bile virüs çok siradanlasmis. Ben hönk hönk oksuruyom arkamdaki bayan yanında çocukta var uzaklasmiyor. Onun yerine ben uzaklaştım kimseye birşey olmasın diye. Inanın şu maskesiz dolaşan insanlar hastalığı geçirirlerse o zaman görürler virüsün ne olduğunu.
Aynen böyle diyorlar bakana ne küfürler ne küfürler...plandemi mi denmiyor, bakan ve hükümet dünya devletlerinden para gelecek diye bu oyuna bizi kurban ediyor demeyen mi ararsın her telden var! Kafalar çok acayip ve bu kişiler şu an hasta olmamış.
Neyse benden once yazan olmuş sağol guzum beni yormadinPlandemistler
Bunlar hep bill gates in oyunu
Siz büyük oyunu görmüyorsunuz
Maskede de nano robot varmış zaten.
Bu insanlar yakalanmıyorlar da virüse. Yakalanmasınlar da zaten de yine de çok ilginç kafaya sahipler.
Komik bir sey soyleyeyim size,hayatim boyunca hic dokunmadim ciplak elle atmlereEl yıkamayı gectim 1 senedir sehirdeki bütün atmleri kolonyaladım.
EKranlar dahil cünkü dokunmatik ekranlarda
Ben haric kimse de görmedim ama atmlere kolonya sıksın
Gecmıs olsun. Ama bısey diyeyim anlamayan gene anlamıyor. Benim Bı yakınım gecırdi eylul ayında. Ana babasına da bulastrdı. Hastanede yattılar. Suan eskiye gore hıc dikkat etmiyor. Covid olmadan once daha hijyendi valla.Sevgili arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri devam eden bir korona süreci var malum. Bu süreçte hepimizin kafasında arada geçirdiğimiz grip tarzı şeylerin korona olup olmadığını düşündük. Ya da bugüne kadar bize bulasmadigina göre belkide böyle bir virüs acaba yok mu diye aklımızdan geçirdik. Ama cidden var arkadaşlar. Bunu zaten biliyorduk niye yazıyorsun demeyin. Çünkü hala korona olmayıp hala inanmayan insanlar var. Bizzat yaşıyorum var. Bende önce kuru öksürük ve üşüme başladı. Ama yerinizden kalkamıyorsunuz. Üstümüzü örtüp sadece yatmak istiyorsunuz. Ateşiniz yükseliyor. Başınizin bütün kemikleri agiriyor. Ateş yaklaşık 3 gün sürdü bende. 4. Günde göğüs kafesinin tam ortası ve sırtım agiriyor. Hâlâ geçirmiş degilim. Bu arada özellikle belirteyim virüs özellikle ev ortamında maskesizken bulaşıyor. Biz başta virüs lafını duyunca köşe bucak kaçıyorduk. Şimdi bakıyorum hastanede bile virüs çok siradanlasmis. Ben hönk hönk oksuruyom arkamdaki bayan yanında çocukta var uzaklasmiyor. Onun yerine ben uzaklaştım kimseye birşey olmasın diye. Inanın şu maskesiz dolaşan insanlar hastalığı geçirirlerse o zaman görürler virüsün ne olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?