Ben sadece doktorlar ne derse ona inanırımYanlış bilgi yayıyorlar. yoğunbakımlarin çogu ilacı reddedenler.
Tanidiğim bir cok doktor korona olunca ilac kullandı iyilesti döndü işinin başına.
zaten bu bilgiyi yayanları cogunun felancasi hemsiredir o demistir. sanki hemsireler bilim kurulu uyesi.
Siz hafif geçirmiş olabilirsiniz ama herkes öyle ıhlamurla geçiremiyor malesefOyle birsey ima etmedim ama arastiran sorgulayan bir bireyim ve 2 defa kovit gecirmis biri olarak evde dogal yollarla gecirdim cok sukur
Ihlamir nane limon sarimsakli tarifler vede tursu suyuyla atlattim
Büyük ihtimalle ama o zaman daha masumdu sanki şuan ki vakalar çok çok daha ağır....Aynı dönemlerde aynı şekilde hastalandık. Bir arkadaşım ve ailesi de hastaydı ve onlar merakından antikor testi yaptırdılar, pozitif çıktılar. Yani covid ülkede anlatılan ilk vakadan çok daha önce ülkeye girdi büyük ihtimalle.
Gogleden bakin gibi birsey demedim cogu doktorun ve profesorun hesabi var dimi kendileri acik acik paylasiyorlar hemde kanitiyla oyle havadan sudan degil yani.google dan mı bakayim? tabiki internetteki he bilgi dogru degil mi? iki video iki makale ikuyun google dan profesor gibi bikgi yayın.
univerisitelerin arastirmalari bilim kurulari tıp fakülteleri saglık bakanlıgı hepsi yalan. tek dogru google daki video ceken doktorlar ve iki uc makale.
Covid 19'u ihlamurla yendin Yani? E bunu neden şimdi söylüyorsun ya insanlar ölüyor, önce söyleseydin ya!Oyle birsey ima etmedim ama arastiran sorgulayan bir bireyim ve 2 defa kovit gecirmis biri olarak evde dogal yollarla gecirdim cok sukur
Bende diyorum neden hala halsizimCovid 19'u ihlamurla yendin Yani? E bunu neden şimdi söylüyorsun ya insanlar ölüyor, önce söyleseydin ya!
AnladımOyle birsey ima etmedim ama arastiran sorgulayan bir bireyim ve 2 defa kovit gecirmis biri olarak evde dogal yollarla gecirdim cok sukur
Biz ilaç mevzuuna girmedik ama...Evet linclenecegimi biliyordum bu mesajdan oturu ama az arastirin lutfen doktorlar bile diyor herseyi gectim hemsire kuzenim vardi hastanede gunluk 8 hapa hic kimsenin bagisikligi dayanmaz hemde oyle boyle agir antibiyotikler degil ve hastanin kalp krizi gecirmesini tetikliyor yani o ilac dediginiz zehirlerden dolayi kalp dayanmiyor
O olana kadar 2 diş sarımsak çiğnemeyi unutmuyoruz. Cansu hanım yanılıyor olamaz değil mi?Bende diyorum neden hala halsizim
Ocağa ıhlamur koyup geliyorum hemen
Biz onu da dedik domuz gribi yine yaygınlaştı diyorlar dedik. Onu da kabul etmedi. Onun ilacı bulundu bulaş riski yok dediBiliyorum o zamanı, herkese domuz gribi teşhisi koyuluyordu. O zamanlar annem hastanede farklı bir hastalıktan dolayı enfeksiyon katında yatarken, hastanede çok kötü salgın vardı, doktorlar hastalrın domuz grinine yakalandıklarıni iddia ediyorlardı.
Bakin kendinizce dalga gectiginizi saniyorsunuz su at gozlugunu bir kenara birakin ve arastirin neden nicin bazi doktorlar hatta profesorler koronadan kimse olmez diyor neden evde atlatabilirsiniz diyor?Covid 19'u ihlamurla yendin Yani? E bunu neden şimdi söylüyorsun ya insanlar ölüyor, önce söyleseydin ya!
Aşı beklemeye gerek yok, koyun ıhlamurları ocağaCovid 19'u ihlamurla yendin Yani? E bunu neden şimdi söylüyorsun ya insanlar ölüyor, önce söyleseydin ya!
babamın kalbinde stendleri vardı ve biliyormusunuz gittiği güne kadar (ebediyete göçüşünü hala kabullenmiş değilim bunu yazamıyorum o yüzden gitti diyebiliyorum)o güne kadar kalbi hiç teklemedi bile kalbine hiç müdahale etme gereği duymadılar bile ciğerlerine yapışan lanet virüs sebebiyle zatürre olup oksijen tedavisine yanıt vermeyerek gitti yani kalp krizini tetiklemedi...Hala diyorum ki keşke biri bana dese evet baban gitti ama kalp krizi geçirdi sanki bu daha kolay olacak benim için diyeceğim ki zaten rahatsızdı..vs vs..Evet linclenecegimi biliyordum bu mesajdan oturu ama az arastirin lutfen doktorlar bile diyor herseyi gectim hemsire kuzenim vardi hastanede gunluk 8 hapa hic kimsenin bagisikligi dayanmaz hemde oyle boyle agir antibiyotikler degil ve hastanin kalp krizi gecirmesini tetikliyor yani o ilac dediginiz zehirlerden dolayi kalp dayanmiyor
Evet gercekten doğruYakalanmayan pek cok insan var. İnanip inanmamak onemli degil ki,sonucta herkesteki etkisi farkli. Her bunye ayni olmadigi icin. Temizlik,saglikli beslenme ve az temas ile tum viruslerden uzak durmak mumkun. Korona icin degil sadece,tum virusler icin gecerli kural bu.
Hastanelerde her cesit virus var zaten,yillardir boyle. Korona ortaya cikti diye insanlar az biraz temizlik ogrenmeye,el yikamaya,sokakta binlerce insanin totosunu koydugu yerlere oturup eve geldikten sonra kiyafet degistirmeye basladilar. Olan biten bu. Viruse inansak nolur inanmasak nolur. Herkes kendi temizligine ve mesafesine ,beslenmesine dikkat edecek o kadar
Bi ara internette covid'i uno'nun gizli lablarınin üretip yaydığı konuşuluyordu. Inanır misin adamlar belge bile yayınladılarBakin kendinizce dalga gectiginizi saniyorsunuz su at gozlugunu bir kenara birakin ve arastirin neden nicin bazi doktorlar hatta profesorler koronadan kimse olmez diyor neden evde atlatabilirsiniz diyor?
Diye biraz merak edin lutfen
her karsit dusunceyi boyle kucumseyip dalga gecerek birsey kazanmazsiniz emin olun.
Gogleden bakin gibi birsey demedim cogu doktorun ve profesorun hesabi var dimi kendileri acik acik paylasiyorlar hemde kanitiyla oyle havadan sudan degil yani.
Ihlamurun kilosu olmus ceyrek altın:)Onu da koyamıcaz .Öldük biz ya netAşı beklemeye gerek yok, koyun ıhlamurları ocağa
Bu zaten corona için özel üretilmiş bir ilaç değil ki. Zaten vardı, bazı rahatsızlıklarda kullanılıyordu. Eeee zaten kullanılırken birden covid icin kullanincami kötü olacağız. Saçmalamayın Allah aşkına! Hâlâ ilaç karşıtı insanlar var. 2 kere geçirmişsiniz ilaç kullanmadıysanız ciğere inmemesi mucize!Ben susuyorum cunku kiksenun ijanacagi yok sadece korona karsiti doktorlarin videolarina bakin anlarsiniz
Satilmis basin bir ara canan karatayi hep ekrana cikarirdi zayiflama diye dimiNerede bu hesaplar instagramda mı?
yoksa twitter mı?
Su arastiriyorum diyenlerin kaynakları nedense hep sosyal medya.
Zannedersiniz ki tip fakultesinde yuksek lisans yapıp arastiriyorlar tez yazacaklar.
Neyse uzatmayacağım iyi gunler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?