Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Ben sadece doktorlar ne derse ona inanırım
Sonuçta onlar okudu bu işi bilen onlar
İlaçları aldıktan sonra hızlıca iyileştim ben ağrılarım çok dindi

Oyle birsey ima etmedim ama arastiran sorgulayan bir bireyim ve 2 defa kovit gecirmis biri olarak evde dogal yollarla gecirdim cok sukur
Ihlamir nane limon sarimsakli tarifler vede tursu suyuyla atlattim
Siz hafif geçirmiş olabilirsiniz ama herkes öyle ıhlamurla geçiremiyor malesef
İlaçları kullandım ve çürümüş gibi ağrıyan etlerim kendine geldi

Büyük ihtimalle ama o zaman daha masumdu sanki şuan ki vakalar çok çok daha ağır....

Gogleden bakin gibi birsey demedim cogu doktorun ve profesorun hesabi var dimi kendileri acik acik paylasiyorlar hemde kanitiyla oyle havadan sudan degil yani.

Oyle birsey ima etmedim ama arastiran sorgulayan bir bireyim ve 2 defa kovit gecirmis biri olarak evde dogal yollarla gecirdim cok sukur
Covid 19'u ihlamurla yendin Yani? E bunu neden şimdi söylüyorsun ya insanlar ölüyor, önce söyleseydin ya!

Anladım
Gecmis olsun.
Tursu tarifi verirsiniz ozman biara.
Google bas agırısı yazınca kanser cıkıyor,onun gibi olmus biraz sizin virüs değil ilaclar öldürür teziniz.
Tursu suyuyla geciyorsa onu da iceriz.
Kamu spotu:İlaclardan sonra tursu suyu

Biz ilaç mevzuuna girmedik ama...

Biz onu da dedik domuz gribi yine yaygınlaştı diyorlar dedik. Onu da kabul etmedi. Onun ilacı bulundu bulaş riski yok dedi
Aman günahları boynuna işte demek ki o zaman tedbir alınmaya başlansa böyle hastalar görünür görünmez şuan her şey daha iyi olacaktı.

Covid 19'u ihlamurla yendin Yani? E bunu neden şimdi söylüyorsun ya insanlar ölüyor, önce söyleseydin ya!
Bakin kendinizce dalga gectiginizi saniyorsunuz su at gozlugunu bir kenara birakin ve arastirin neden nicin bazi doktorlar hatta profesorler koronadan kimse olmez diyor neden evde atlatabilirsiniz diyor?
Diye biraz merak edin lutfen
her karsit dusunceyi boyle kucumseyip dalga gecerek birsey kazanmazsiniz emin olun.

babamın kalbinde stendleri vardı ve biliyormusunuz gittiği güne kadar (ebediyete göçüşünü hala kabullenmiş değilim bunu yazamıyorum o yüzden gitti diyebiliyorum)o güne kadar kalbi hiç teklemedi bile kalbine hiç müdahale etme gereği duymadılar bile ciğerlerine yapışan lanet virüs sebebiyle zatürre olup oksijen tedavisine yanıt vermeyerek gitti yani kalp krizini tetiklemedi...Hala diyorum ki keşke biri bana dese evet baban gitti ama kalp krizi geçirdi sanki bu daha kolay olacak benim için diyeceğim ki zaten rahatsızdı..vs vs..

ablam eniştem onlarda 13 kaldı hastanede kalple ilgili problem yaşamadılar ciğerleri buzlanmıştı...

ben,annem diğer ablam yeğenlerim hepimiz de kullandık ilaçları hatta 2 ay öncede kardıyolojı kontrollerimizi gerçekleştirdik

Evet gercekten doğru
Mesela benim yasam tarzim koronadan önce neyse yine ayni aslinda
Is kiyafetini eve gelince mutlaka cikartirim elimi yuzumu yikar ondan sonra ev hayatına geçiş yaparim bu calismaya basladigimdan beri böyle. Ama insanlar aman ayakkabidan bulasir aman marketten aldıklarımızı camasir sulu bezle silelim.seklinde paranoyaya da bagladi. Ben marketten gelince normalde de hemen yerlestirmezdim yani baktigimda zaten anti-virus bir yasam tarzim.varmis
Insanlardaki maalesef kalici değil, hastalık bitince o el yikamalar ust degistirmeler bitecek maalesef. Çünkü toplum olarak iyi aliskanliklari unutmaya meyilliyiz

Bi ara internette covid'i uno'nun gizli lablarınin üretip yaydığı konuşuluyordu. Inanır misin adamlar belge bile yayınladılar
Covid öldürmez aslında o ölenler hep şımarıklıkdan ölüyor! Neymiş nefes alamıyorlarmış peh!
Ben senden yanayım 100%

Gogleden bakin gibi birsey demedim cogu doktorun ve profesorun hesabi var dimi kendileri acik acik paylasiyorlar hemde kanitiyla oyle havadan sudan degil yani.

Nerede bu hesaplar instagramda mı?
yoksa twitter mı?

Su arastiriyorum diyenlerin kaynakları nedense hep sosyal medya.

Zannedersiniz ki tip fakultesinde yuksek lisans yapıp arastiriyorlar tez yazacaklar.

Neyse uzatmayacağım iyi gunler size.

Oyle bunaldim ki oyle kotu durumdayimki
Bir ilce belediyesinde calisiyorum, salgina kesinlikle inanmiyorlar. Gecen haftalarda tam 22 kisi pespese hastalandik mesela. Salgin olmasada cok anormal bir durumdu. Kbb uzmanina gittim, salgin yok yalan dedi.
Pozitif vakalar oldugunda temaslilara test yapilmiyor isler kalirmis.
Cogu lokanta pozitif vakalari olmasina ragmen acik kaldi toplum sagligi dedektif degiliz diyormus
Benim en buyuk kanitim klasik ilaclarin iyi gelmesi oldu. Kendi ailemle az gorustum.
1 gun esnek calismadik, hsonu yasak aksam vakit yok, kiyafetleri begenmiyorlarmis alisveris yapicakmisiz.
Butun bunlardan aklimi korumak icin firsat buldukca geziyorum. Hersey bittiginde birsuru kas; akciger ve ruh sagligi problemi bizi bekleyecek. Calisan kesim cok zorda artik disarida olan kimseye bisey diyemiyorum biraz maddiyat toplasam bende biryerlere kacardim

Ben susuyorum cunku kiksenun ijanacagi yok sadece korona karsiti doktorlarin videolarina bakin anlarsiniz
Bu zaten corona için özel üretilmiş bir ilaç değil ki. Zaten vardı, bazı rahatsızlıklarda kullanılıyordu. Eeee zaten kullanılırken birden covid icin kullanincami kötü olacağız. Saçmalamayın Allah aşkına! Hâlâ ilaç karşıtı insanlar var. 2 kere geçirmişsiniz ilaç kullanmadıysanız ciğere inmemesi mucize!

Satilmis basin bir ara canan karatayi hep ekrana cikarirdi zayiflama diye dimi
Neden hic cikmiyor cikarmiyorlar sizce virusle ilgili neden konusmasi yok?
Madem sosyal medyayadaki doktorlarin profesorlere inanmiyorsunuz canan karatayin ne dusundugune bir bakin su virusle ilgili iyi gunler inanmak istemeyene ne kadar iyi niyetle yaklasirsan yaklas ya kucumsenirsin yada alay konusu olursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…