Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Aynı dönemlerde aynı şekilde hastalandık. Bir arkadaşım ve ailesi de hastaydı ve onlar merakından antikor testi yaptırdılar, pozitif çıktılar. Yani covid ülkede anlatılan ilk vakadan çok daha önce ülkeye girdi büyük ihtimalle.

komşu teyzenin evini boşaltıyorlar bugün

kızı damadı torunları ayrı evde teyze ayrı evde oturuyordu

görüşmüşler hepsi korona oldu kimden bulaştı bilmiyorum

teyze hastanede yattı çıktı geldi

40 gün geçmeden kaybettik

şimdi o korona dan vefat etmedi belki ama korona oldu vücut direnci düştü diğer hastalıkları eklendi ve kaybettik

gençleri bile 10-15 yaş yaşlandırıyor diyorlardı ilk başlarda organlardaki bulgu olarak

70-80 yaş aralığında birisinin organları 10-15 yaş yaşlanınca zaten vefat ediyor vücut o etkiyi kaldıramıyor

gençlerde de herkeste etkisi farklı

arkadaş zaten hasta, onun moralini bozmayalım ama kimse aman ben gencim zaten dememeli

Nasıl değil?
Ölenler niye öldü?
Evet linclenecegimi biliyordum bu mesajdan oturu ama az arastirin lutfen doktorlar bile diyor herseyi gectim hemsire kuzenim vardi hastanede gunluk 8 hapa hic kimsenin bagisikligi dayanmaz hemde oyle boyle agir antibiyotikler degil ve hastanin kalp krizi gecirmesini tetikliyor yani o ilac dediginiz zehirlerden dolayi kalp dayanmiyor

Bir tane kızı olan hamile matematik ogretmeni oldü faha yeni koronadan. cocugunu sezeryanla aldılar ama bebegide kurtulamadı.

Bu habere gunlerce uzuldum. 2. cocuguna hamile matematik ogretmeni olarak beni cok etkiledi.

tıp fakultesi ogrencisi oldu.yeni dogum yapmış bir hemsire oldu.

Belki biz atalacagız ama bizim bulaştirdiğimiz birine bir sey olursa?

2 ay oldu atlatalı hala biraz iş yaptım mı sırtıma bıçak saplanıyor gibi oluyor çok değişik bişey Allah kimsenin başına vermesin

İlacı icmeyin diyorsnuz sanırım ,hadi icmedik cigere indi var mı bi tedavi yönteminiz?

zaten virüs var denmeden önce herkes anlatıyordu çok kötü grip olduk öksüre öksüre öldük bir türlü iyileşemedik diye

yine yakınımızdan birisine domuz gribi teşhisi koymuşlardı

muhtemelen o dönemde bu alt virüs araştırılmıyor, bilinenler ile adlandırılıyordu

Evet ortada bir virus var ama gribin biraz yuksegi oldururmu oldurmez peki olduren ne?
Ilaclar gunde 8 12 ilaca kalp dayanmaz ve insan olur olum nedeni ise kovit yazilir olan biten bu
Peki nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz siz?
Bal zencefille cigere inmesini flaan mı engelliyrsunuz?
Somut tedaviniz nedir ?

Evet ya ben negatif çıkmama rağmen hala kimseyle görüşmüyorum korkuyorum ya bulaşırsa benden başkasına diye psikolojim alt üst olmuş durumda
Allah yardım etsin bu virüs mutasyona vs uğramadıkça veya herkes aşılanmadıkça bu ülkede bulaşmaya malesef devam edecek

Allah askina kalp rahatsizliği olan duzenli kardiyolojiye giden bir insanim ve kardiyoloji doktoruma kendisi docenttir sordum dedim korona oldum filyasyon ekibinin verdiği ilacı kullandim kalbime zararı olur mu diye. kadin bana olmaz bende korona oldum aynı ilacı ictim dedi. ki kendisi 50 kusur yaşinda yılların doktoru.

yanliş bilgiler vermeyin lütfen.

Ben susuyorum cunku kiksenun ijanacagi yok sadece korona karsiti doktorlarin videolarina bakin anlarsiniz

Bakin ilaca karsi biri degilim ama gunde 8 12 antibiyorige beden dayanmaz demek istiyorum
Tmm onu anladım.
Belliki saglık calısanı ,yada dr sunuz,bukadar net virüs öldürücü değil dediğinize göre.
Ben de meraktan soruyırm,hastalarınıza tedavi yönteminiz nedir?

Ama bu ilaçlar kullanılmazkende bir sürü insan öldü solunum yetmezliğinden

Yanlış bilgi yayıyorlar. yoğunbakımlarin çogu ilacı reddedenler.

Tanidiğim bir cok doktor korona olunca ilac kullandı iyilesti döndü işinin başına.

zaten bu bilgiyi yayanları cogunun felancasi hemsiredir o demistir. sanki hemsireler bilim kurulu uyesi.

Tmm onu anladım.
Belliki saglık calısanı ,yada dr sunuz,bukadar net virüs öldürücü değil dediğinize göre.
Ben de meraktan soruyırm,hastalarınıza tedavi yönteminiz nedir?
Oyle birsey ima etmedim ama arastiran sorgulayan bir bireyim ve 2 defa kovit gecirmis biri olarak evde dogal yollarla gecirdim cok sukur
Ihlamir nane limon sarimsakli tarifler vede tursu suyuyla atlattim

Ben susuyorum cunku kiksenun ijanacagi yok sadece korona karsiti doktorlarin videolarina bakin anlarsiniz

google dan mı bakayim? tabiki internetteki her bilgi dogru degil mi? iki video iki makale okuyun google dan profesor gibi bilgi yayın.

univerisitelerin arastirmaları, bilim kurulları tıp fakülteleri, sağlık bakanlığı hepsi yalan. tek dogru google daki video ceken doktorlar ve iki uc makale.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…