Aynı dönemlerde aynı şekilde hastalandık. Bir arkadaşım ve ailesi de hastaydı ve onlar merakından antikor testi yaptırdılar, pozitif çıktılar. Yani covid ülkede anlatılan ilk vakadan çok daha önce ülkeye girdi büyük ihtimalle.Vallaha ben korona olmadım ama koronanın Çin'de ilk çıktığı aylarda bir hastalık geçirdik. Şehir Hastanesi 'bilinmeyen virüs' tanısını koydu. Biz 'korona mi yoksa' dedik onlar 'öyle bir şey yok' deyip gecistirdiler. Olaydan 1 ay sonra mevzu patlak verdi.
Neyin nesiydi ne yaşadık bilmiyorum ama ailem bayağa ağır geçirmiştik.
Şuan hala koronanın olmadığına inanan varsa o insanlara diyecek söz bulamıyorum. O kadar bulaş var sonuçta eminim 1 kişi daha olsa yakınlarında geçiren vardir herhalde.
35 yaşında insanlar öldü bazen 80 yaşındakiler kurtuldu, asla kimse ben gencim vs diye hafife almamalı
Bu konuda yeteri kadar örnek verildi haberlerde tvlerde herkesin hep göreceği yerlerde
Gerisi insanların bilincine kalıyor ki bazılarında ne yapsan olmuyor işte
Evet linclenecegimi biliyordum bu mesajdan oturu ama az arastirin lutfen doktorlar bile diyor herseyi gectim hemsire kuzenim vardi hastanede gunluk 8 hapa hic kimsenin bagisikligi dayanmaz hemde oyle boyle agir antibiyotikler degil ve hastanin kalp krizi gecirmesini tetikliyor yani o ilac dediginiz zehirlerden dolayi kalp dayanmiyorNasıl değil?
Ölenler niye öldü?
35 yaşında insanlar öldü bazen 80 yaşındakiler kurtuldu, asla kimse ben gencim vs diye hafife almamalı
Bu konuda yeteri kadar örnek verildi haberlerde tvlerde herkesin hep göreceği yerlerde
Gerisi insanların bilincine kalıyor ki bazılarında ne yapsan olmuyor işte
İlacı icmeyin diyorsnuz sanırım ,hadi icmedik cigere indi var mı bi tedavi yönteminiz?Evet linclenecegimi biliyordum bu mesajdan oturu ama az arastirin lutfen doktorlar bile diyor herseyi gectim hemsire kuzenim vardi hastanede gunluk 8 hapa hic kimsenin bagisikligi dayanmaz hemde oyle boyle agir antibiyotikler degil ve hastanin kalp krizi gecirmesini tetikliyor yani o ilac dediginiz zehirlerden dolayi kalp dayanmiyor
Aynı dönemlerde aynı şekilde hastalandık. Bir arkadaşım ve ailesi de hastaydı ve onlar merakından antikor testi yaptırdılar, pozitif çıktılar. Yani covid ülkede anlatılan ilk vakadan çok daha önce ülkeye girdi büyük ihtimalle.
Evet ortada bir virus var ama gribin biraz yuksegi oldururmu oldurmez peki olduren ne?Nasıl değil?
Ölenler niye öldü?
Peki nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz siz?Evet ortada bir virus var ama gribin biraz yuksegi oldururmu oldurmez peki olduren ne?
Ilaclar gunde 8 12 ilaca kalp dayanmaz ve insan olur olum nedeni ise kovit yazilir olan biten bu
Evet ya ben negatif çıkmama rağmen hala kimseyle görüşmüyorum korkuyorum ya bulaşırsa benden başkasına diye psikolojim alt üst olmuş durumdaBir tane kızı olan hamile matematik ogretmeni oldü faha yeni koronadan. cocugunu sezeryanla aldılar ama bebegide kurtulamadı.
Bu habere gunlerce uzuldum. 2. cocuguna hamile matematik ogretmeni olarak beni cok etkiledi.
tıp fakultesi ogrencisi oldu.yeni dogum yapmış bir hemsire oldu.
Belki biz atalacagız ama bizim bulaştirdiğimiz birine bir sey olursa?
Evet linclenecegimi biliyordum bu mesajdan oturu ama az arastirin lutfen doktorlar bile diyor herseyi gectim hemsire kuzenim vardi hastanede gunluk 8 hapa hic kimsenin bagisikligi dayanmaz hemde oyle boyle agir antibiyotikler degil ve hastanin kalp krizi gecirmesini tetikliyor yani o ilac dediginiz zehirlerden dolayi kalp dayanmiyor
Ama bu ilaçlar kullanılmazkende bir sürü insan öldü solunum yetmezliğindenEvet ortada bir virus var ama gribin biraz yuksegi oldururmu oldurmez peki olduren ne?
Ilaclar gunde 8 12 ilaca kalp dayanmaz ve insan olur olum nedeni ise kovit yazilir olan biten bu
Bakin ilaca karsi biri degilim ama gunde 8 12 antibiyorige beden dayanmaz demek istiyorumİlacı icmeyin diyorsnuz sanırım ,hadi icmedik cigere indi var mı bi tedavi yönteminiz?
Ben susuyorum cunku kiksenun ijanacagi yok sadece korona karsiti doktorlarin videolarina bakin anlarsinizAllah askina kalp rahatsizliği olan duzenli kardiyolojiye giden bir insanim ve kardiyoloji doktoruma kendisi docenttir sordum dedim korona oldum filyasyon ekibinin verdiği ilacı kullandim kalbime zararı olur mu diye. kadin bana olmaz bende korona oldum aynı ilacı ictim dedi. ki kendisi 50 kusur yaşinda yılların doktoru.
yanliş bilgiler vermeyin lütfen.
Tmm onu anladım.Bakin ilaca karsi biri degilim ama gunde 8 12 antibiyorige beden dayanmaz demek istiyorum
Ama bu ilaçlar kullanılmazkende bir sürü insan öldü solunum yetmezliğinden
Bence de sus:))Ben susuyorum cunku kiksenun ijanacagi yok sadece korona karsiti doktorlarin videolarina bakin anlarsiniz
Oyle birsey ima etmedim ama arastiran sorgulayan bir bireyim ve 2 defa kovit gecirmis biri olarak evde dogal yollarla gecirdim cok sukurTmm onu anladım.
Belliki saglık calısanı ,yada dr sunuz,bukadar net virüs öldürücü değil dediğinize göre.
Ben de meraktan soruyırm,hastalarınıza tedavi yönteminiz nedir?
Ben susuyorum cunku kiksenun ijanacagi yok sadece korona karsiti doktorlarin videolarina bakin anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?