İkisi de yanlış.Grip gibi degil ama oldurucu de değil
Korona karşıtı doktor demiş arkadaş ama korona yandaşı mı da varBu zaten corona için özel üretilmiş bir ilaç değil ki. Zaten vardı, bazı rahatsızlıklarda kullanılıyordu. Eeee zaten kullanılırken birden covid icin kullanincami kötü olacağız. Saçmalamayın Allah aşkına! Hâlâ ilaç karşıtı insanlar var. 2 kere geçirmişsiniz ilaç kullanmadıysanız ciğere inmemesi mucize!
ben daha güzel tarifler verebilirim size..Pandemi başlangıcıyla beraber her yemeğe kemik suyu ekledik,siyah çayı kaldırıp hibiskus,zeytin yapragı cayı,ıhlamur,melissa...tarcın-bal-karabiber-zencefil karışımı her daim kullandık..Hatta babam karanfil virüs engelliyor diye bir haber görmüştü agzında sürekli karanfili vardı..tarhana çorbası 2 günde bir muhakkak..Oyle birsey ima etmedim ama arastiran sorgulayan bir bireyim ve 2 defa kovit gecirmis biri olarak evde dogal yollarla gecirdim cok sukur
Ihlamir nane limon sarimsakli tarifler vede tursu suyuyla atlattim
Bu zaten corona için özel üretilmiş bir ilaç değil ki. Zaten vardı, bazı rahatsızlıklarda kullanılıyordu. Eeee zaten kullanılırken birden covid icin kullanincami kötü olacağız. Saçmalamayın Allah aşkına! Hâlâ ilaç karşıtı insanlar var. 2 kere geçirmişsiniz ilaç kullanmadıysanız ciğere inmemesi mucize!
Siz inanmayın ama yanlış bilgilerek vererek insanları da yanıltmayınSatilmis basin bir ara canan karatayi hep ekrana cikarirdi zayiflama diye dimi
Neden hic cikmiyor cikarmiyorlar sizce virusle ilgili neden konusmasi yok?
Madem sosyal medyayadaki doktorlarin profesorlere inanmiyorsunuz canan karatayin ne dusundugune bir bakin su virusle ilgili iyi gunler inanmak istemeyene ne kadar iyi niyetle yaklasirsan yaklas ya kucumsenirsin yada alay konusu olursun....
Bakin diyorumki ilac karsiti degilim! Sorun su o ilaclarin bir anda verilmesi 8 12 tane icen biri zaten direnci kalmaz bagisikligi coker diyorum laflarimi yanlis yere cekme cabasindan vazgecin rica ediyorum!Bu zaten corona için özel üretilmiş bir ilaç değil ki. Zaten vardı, bazı rahatsızlıklarda kullanılıyordu. Eeee zaten kullanılırken birden covid icin kullanincami kötü olacağız. Saçmalamayın Allah aşkına! Hâlâ ilaç karşıtı insanlar var. 2 kere geçirmişsiniz ilaç kullanmadıysanız ciğere inmemesi mucize!
okuyunca sinirim tepeme çıktıKorona karşıtı doktor demiş arkadaş ama korona yandaşı mı da var
Koronaya inanmayanlar demek istedi heralde
Test bile yaptırmamıştır kendi bence ilaca inanmayan teste mi inanacak
Ben sadece dusuncemi soyledim arastirdigim okudugum kadariyla herkes buna inansin gibi bir sey demedim dedigim su sadece arastirin her karsit dusunceyi alay konusu etmeyinSiz inanmayın ama yanlış bilgilerek vererek insanları da yanıltmayın
Sonuna kadar savunduğunuz konuda bilgili değilsiniz, bizde değiliz, bilim kuruluna bakıyoruz
O yüzden önce bu alanda yetkin olun, değilseniz koskaca bilimi karalamayın
Değil mi hiç iste bizde cahil cahil hala ilaç, hastane falan diyoruz.Aaa olur mu onlar arastiriyorlar o yuzden cok bilgililer. google dan video izliyorlar instagramdan doktorları takip ediyorlar.
Sizin bizim gibi cahillerde hala ilac kullansın koronaya inansın.
EderizBen sadece dusuncemi soyledim arastirdigim okudugum kadariyla herkes buna inansin gibi bir sey demedim dedigim su sadece arastirin her karsit dusunceyi alay konusu etmeyin
Covid 19 için hangi ilacı kullanalım diye çok tartışıldı sonuçta yeni bir hastalık ve denemeye ihtiyaç duyuyor. Klorokin ile türlü spekülasyonlar oldu, takviyelerle ilgili ve anti inflamatuvar ilaçların ters etkisi olabileceği yönünde vs. Ancak hastalığın ağır seyretmesini engellemek, ani ölümlerin önüne geçmek için hazırlanan kokteyller kesinlikle kullanılmalı. Artı bir hastalık varsa bazıları kullanilmayabiliniyor. Herkes ağır atlatmıyor bu hastalığı hatta bazılarında pcr testinde bile çıkmıyor illa kan testi şart oluyor, bazıları semptom göstermiyor ve ortaya çıkıp "ilaç kullanmayın ben sarımsak yedim, ıhlamur içtim geçti" diyebiliyor:) at gözlüklü de biz oluyoruz.Bu zaten corona için özel üretilmiş bir ilaç değil ki. Zaten vardı, bazı rahatsızlıklarda kullanılıyordu. Eeee zaten kullanılırken birden covid icin kullanincami kötü olacağız. Saçmalamayın Allah aşkına! Hâlâ ilaç karşıtı insanlar var. 2 kere geçirmişsiniz ilaç kullanmadıysanız ciğere inmemesi mucize!
Satilmis basin bir ara canan karatayi hep ekrana cikarirdi zayiflama diye dimi
Madem sosyal medyayadaki doktorlarin profesorlere inanmiyorsunuz canan karatayin ne dusundugune bir bakin su virusle ilgili iyi gunler inanmak istemeyene ne kadar iyi niyetle yaklasirsan yaklas ya kucumsenirsin yada alay konusu olursun....
Bilim kurulu bunu düsünmüstür herhalde dimi?Bakin diyorumki ilac karsiti degilim! Sorun su o ilaclarin bir anda verilmesi 8 12 tane icen biri zaten direnci kalmaz bagisikligi coker diyorum laflarimi yanlis yere cekme cabasindan vazgecin rica ediyorum!
Şu an 33 yaşında olan, 5 yaşından beri spor yapan ve sporcu bir ailede büyümüş Rugby oyuncusu artık spor yapamıyor. 8 ay oldu atlatali ama hala yarim saat sonra tıkanıyor nefesi ve sen kalkıp bu adama "kelle paça iç bir şeyin kalmaz gorona yalan dolan" dersen afedersin de g.tüyle güler sana ona da dermanı varsa.Satilmis basin bir ara canan karatayi hep ekrana cikarirdi zayiflama diye dimi
Çok geçmiş olsun. Ne güzel yazmışsınız hala bu virüsü basit bir grip sananlara kapak olsunSevgili arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri devam eden bir korona süreci var malum. Bu süreçte hepimizin kafasında arada geçirdiğimiz grip tarzı şeylerin korona olup olmadığını düşündük. Ya da bugüne kadar bize bulasmadigina göre belkide böyle bir virüs acaba yok mu diye aklımızdan geçirdik. Ama cidden var arkadaşlar. Bunu zaten biliyorduk niye yazıyorsun demeyin. Çünkü hala korona olmayıp hala inanmayan insanlar var. Bizzat yaşıyorum var. Bende önce kuru öksürük ve üşüme başladı. Ama yerinizden kalkamıyorsunuz. Üstümüzü örtüp sadece yatmak istiyorsunuz. Ateşiniz yükseliyor. Başınizin bütün kemikleri agiriyor. Ateş yaklaşık 3 gün sürdü bende. 4. Günde göğüs kafesinin tam ortası ve sırtım agiriyor. Hâlâ geçirmiş degilim. Bu arada özellikle belirteyim virüs özellikle ev ortamında maskesizken bulaşıyor. Biz başta virüs lafını duyunca köşe bucak kaçıyorduk. Şimdi bakıyorum hastanede bile virüs çok siradanlasmis. Ben hönk hönk oksuruyom arkamdaki bayan yanında çocukta var uzaklasmiyor. Onun yerine ben uzaklaştım kimseye birşey olmasın diye. Inanın şu maskesiz dolaşan insanlar hastalığı geçirirlerse o zaman görürler virüsün ne olduğunu.
Yaklasik 10 yil once cok sevdigim bir arkadasim aniden hastalandi,ambulansla hastaneye kaldirilacak kadar. Hic anlamadik ne oldugunu. Sonra doktoru acikladi,hastane mikrobu kapmis dedi. Meger arkadasimin annesi kontrole gidip geldiginde eve tasimis. Geldiginde el yikama yok,kiyafet degistirmek yok muhtemelen. İnsanlar temiz yasayabilse hayatlarinin hicbir doneminde sorun yasamayacaklar ama yok. Anlatamazsiniz. Soyleyince “mikroba da ihtiyac var” diyorlar. Al mikrobu öl o zaman napayim.Evet gercekten doğru
Mesela benim yasam tarzim koronadan önce neyse yine ayni aslinda
Is kiyafetini eve gelince mutlaka cikartirim elimi yuzumu yikar ondan sonra ev hayatına geçiş yaparim bu calismaya basladigimdan beri böyle. Ama insanlar aman ayakkabidan bulasir aman marketten aldıklarımızı camasir sulu bezle silelim.seklinde paranoyaya da bagladi. Ben marketten gelince normalde de hemen yerlestirmezdimyani baktigimda zaten anti-virus bir yasam tarzim.varmis
Insanlardaki maalesef kalici değil, hastalık bitince o el yikamalar ust degistirmeler bitecek maalesef. Çünkü toplum olarak iyi aliskanliklari unutmaya meyilliyiz
Bakin ilaca karsi biri degilim ama gunde 8 12 antibiyorige beden dayanmaz demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?