• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala merak etmek

Roza30

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
725
542
23
İyi akşamlar hanımlar
8 ay önce ayrılmama rağmen hala merak edip düşünmem sosyal medyasını takip etmem normal mi? Aranızda benim gibi olan var mı? Sürekli sosyal medyasına bakıyorum durum veya fotoğraf paylaşmış mı diye. Sahte hesapla takip etmiştim. Çıkamıyorum takipten. Buda unutmamı zorlaştırıyor hatta bazen acı veriyor mutlu olduğunu görünce. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Öneri, fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

İyi akşamlar hanımlar
8 ay önce ayrılmama rağmen hala merak edip düşünmem sosyal medyasını takip etmem normal mi? Aranızda benim gibi olan var mı? Sürekli sosyal medyasına bakıyorum durum veya fotoğraf paylaşmış mı diye. Sahte hesapla takip etmiştim. Çıkamıyorum takipten. Buda unutmamı zorlaştırıyor hatta bazen acı veriyor mutlu olduğunu görünce. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Öneri, fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Seviyorsun hala çünkü

Hayatını yeni şeylerle doldurmazsan boşlukta kalıp eskiye takılman normal. Başka uğraşılar edin, yeni insanlarla görüş. O zaman aklına bile gelmeyecek.

Seni arafta bırakmasına izin verme. Emin ol boşa zaman kaybediyorsun. Çünkü kendin söylemişsin bak sevgisi yoktu diyorsun ve saygısızlık bir ilişkinin bitmesi için yeterli bir sebep. Kendini değerli hisset ve seni sevmeyen biri içim aklının kurcalanmasına izin verme çünkü buna değersin 👍

Normal değil. Böyle giderse yıllarca bu takıntı haline gelecek

Seni arafta bırakmasına izin verme. Emin ol boşa zaman kaybediyorsun. Çünkü kendin söylemişsin bak sevgisi yoktu diyorsun ve saygısızlık bir ilişkinin bitmesi için yeterli bir sebep. Kendini değerli hisset ve seni sevmeyen biri içim aklının kurcalanmasına izin verme çünkü buna değersin 👍
Çok doğru söylemişsiniz keşke duygulara söz geçse. Gururumdan kendime saygımdan önemli görmedim onu ve on aolan sevgimi o yüzden bitiridm ama duygular bitmedi bir türlü belki geçecek zamanla ama keşke ağzımızdan çıkan mantıklı sözler duygulara işlese

Bunların hepsi "kendime saygım yok" davranışları. Ve hiçbiri normal değil.
Ve bu hissettiğiniz haset, kıskançlık, hazımsızlık, öfke artık ismi her ne ise. Bunların hiçbirine o ayrıldığınız kişi sebep olmuyor şu an.
Siz böyle olmasını istiyorsunuz. O zaman şikayet etmeyin.
Çok rahatsızsanız, kendi hayatınızla ilgilenin.

Arada stalklamak olabilir hepimiz yapıyoruzdur. Ama fakeden ekleyip sürekli bakmak takıntı halini alır ki almış zaten. O da tehlikeli bi durum,takipten çıkmanız iyi olur

Bunların hepsi "kendime saygım yok" davranışları. Ve hiçbiri normal değil.
Ve bu hissettiğiniz haset, kıskançlık, hazımsızlık, öfke artık ismi her ne ise. Bunların hiçbirine o ayrıldığınız kişi sebep olmuyor şu an.
Siz böyle olmasını istiyorsunuz. O zaman şikayet etmeyin.
Çok rahatsızsanız, kendi hayatınızla ilgilenin.
Bence sebep o eğer ortadan kandırılma duyguları sömürme hayal kırıklışı yaşatma durumları olmasaydı karşıdaki dürüst olup üzerine düşüni yaptıktam sonra yürümeseydi ve bitseydi hasetlik veya intikam duyguları olmazdı. Hala saygı duyduğum biri. Olurdu. Ama aptal erine konup kulla ılmak bir intikam duygusu oluşturuyor

Bence sebep o eğer ortadan kandırılma duyguları sömürme hayal kırıklışı yaşatma durumları olmasaydı karşıdaki dürüst olup üzerine düşüni yaptıktam sonra yürümeseydi ve bitseydi hasetlik veya intikam duyguları olmazdı. Hala saygı duyduğum biri. Olurdu. Ama aptal erine konup kulla ılmak bir intikam duygusu oluşturuyor
Bunları bana eskiden evli olduğum kişi de yaşattı ama ben boşanırken, adliyeden çıktıktan sonra bir daha o herifi aklımdan bile geçirmedim. Kendi hayatıma baktım. Yıllar geçti, işimde ilerledim. Şu anki eşimle tanıştım. Evlendim, çok da mutluyum.
Niye intikam hevesiyle, haset ederek falan hayatı kaçırayım ki?
Benim kendime saygım var. Ama sizin gibi yapıp kalan hayatımı da mahvedebilirdim.
Bakın sevgilim falan da değil, evli olduğum kişiydi.
Sizin de saygı duyacağınız kişi o değil, kendiniz olsun.

Çok doğru söylemişsiniz keşke duygulara söz geçse. Gururumdan kendime saygımdan önemli görmedim onu ve on aolan sevgimi o yüzden bitiridm ama duygular bitmedi bir türlü belki geçecek zamanla ama keşke ağzımızdan çıkan mantıklı sözler duygulara işlese
Ben böyle zamanlarda inanlardan uzaklaşmak istersem bana yaptıkları kötülükleri düşünürüm. Değersizliğe sevilmemeye tahammül edemem. Zihniyetim hep şöyle sevseydi yapmazdı değer verseydi yanımda olurdu. Beni sevmeyen değerli hissetmeyen insanda benim bırakın yakınımda olmayı aklımın ucuna bile gelmez. Umursamamak görmezden gelmek inanın daha mutlu hissediyor. Direk kafada bitirmek lazım bazen duygular da ifade etmiyor. Sizin kendi kendinizi ikna etmeniz lazım ve emin olun bunu başarabilirsiniz yeterki isteyin 🌸

Geri barışın çok seviyorsanız.
Eğer bi duygu karışıklığı pişmanlık varsa .
Hayat bu her şey olabiliyor .

Ben de bir şey hissettim mi ilişki bitse de hisleri bitmeyenlerdenim, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Ama ben kendimi bildiğimden ilişki biter bitmez her yerdedin takipten çıkıp, telefonunu silip, hatıraları gözümün görmeyeceği bir yere kaldırırım. Sizin gibi yaparsam önüme bakamam çünkü. Siz de hayatınızda olmayan insanla ilgilenmemelisiniz bence, kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramaz.

Unutmak istiyorum ama bir yamdan da merak da ediyorum. MutsuLupuna şahit olmak istiyorum belkide intikam hıncı var
Bence çok üzüldüğünü kahrolduğunu ve hayatının yolunda gitmediğini görmek istiyorsunuz o yüzden merak edip bakma ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu aşktan da olabilir nefretten de ama ikisi de davranışınızı onaylamak anlamına gelmiyor tabiki. Kendinize hobiler edinmeye çalışın bakmak istediğinizde bi film açın telefonu bırakıp bi kahve yapın en azından o andan çıkın daha sonra aklınıza gelme sıklığı azalır

Back
X