hala taksidini ödemekte olduğunuz cep telefonunuzu arkadaşınız ödünç isterse?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
evet kizlar sorum gayet açık dùn arkadasm haftasonu ıçın cep telefonumu ôdùnç istedı sizce ne yapmalıyım yada siz olsanız napardınız?

İsterse 10 yıllık, borcu bitmiş olsun. Elektronik eşya ödünç verilmez.

Cep telefonsuz insan düşünemiyorum.
Haftasonu acil birşey oldu,ailenizle görüşmeniz gerekti,
arayan size ulaşamadı vs.Böyle bir istekte bulunması bile
çok saçma geldi bana.Kendisinin tel i yokmu niye sizden istiyor.

cep telefonunu ödünç isteyen birisini de ilk defa duyuyorum.
bana da lazım olan birşey sonuçta ne diye vereyim ki.

yani cnm yakın arkadasm olduğu için istiyo bılıyorum ama kendı telı bozlmş ses gıtmıyoms bırile gorusçk sanırım kimle goruscn ddiorm onuda solemiyo bende dedm madm onemlı bu goruşceğn kısi telı kapa yada sessıze al cantadan cıkarma dedm bıraz alındı sanırım

ben olsam vermezdim kim olursa olsun sana lazım olmucakmı telefon haftasonu ne saçmA şey cnm istemesi...

Senin cep telefonunla başkasına hava atmayı mı düşünüyor? Benim anladığım bu. Normalde benim de malımın kıymeti yoktur. Biri fotoğraf makinemi istedi ekranı çizikler içinde geldi. Bilgisayarımı verdim, virüs girdi. Şarj aletimi verdim, (nasıl becerdiler bilmiyorum) fişe sokulan kısmı yamuk yumuk. Cep telefonumu verdim, şarj kapağı yalama olmuş kapanmıyor. Zamanında insanlara bu kadar açık elli olduğuma inanamıyorum, sonuçta alın teriyle alınmış şeyler, sizden başkası kıymet bilmez. Şimdi soranlara direk diyorum ki "hayır veremem". Benimle bu yüzden küsecek insan zaten benle arkadaşlık yapmasın.

valla canım haklısın bende böle anladımda şimdi en yakın arkadaş olunca gerçi samimi olmayan biride geliip isticek cesareti zaten bulamazda valla napıcamı şaşırdım kaybeder bişi olr diye tırsıyorumda daha yeni kendim hevesimi almadım bidaha ararsa kesinlikle vermicemi sölicem yani elinle ver ayağınla ara bu seferde işte iyiliktendde maraz doğuyo bak sen vermişsin herşeyin bozularak gelmiş sana şimdi vericem bişi olcak bişeyde diyemicem yakın arkadaş nede olsa off off

evt bende anlam veremedim söylesemde tanımazsın diyor bu arkadaş benim on yıllık arkadaşım liseden beri bende hem onada kızdım söylememesine hem dedim söylemiyosun hem tlefon istiyosun o zaman çıkarma tlefonunu çantandan dedim oda tamam söylemedim farzet dedi kapattı sanırım ben yakın olduğumuzu zannediyorum bu durumda

İşte buda bir sınav. Bi telefonu vermedin diye 10 yıllık arkadaşlığınız bozulacak mı bakalım? Birde vermedin diye kötü olma ihtimali var ya, veripte telefonuna bişey olsa da gelse yine kötü olacaksın. Birinci şıkta telefonun bozulma ihtimali yok gibi

Cep telefonu ödünç mü verilir yahu günümüzde gayet kişisel bir eşya sonuçta telefon ondayken siz telefonsuz napcaksını ne saçma bir davranış. Ayrca elektronik eşyaları ödünç vermem herkes düzgün kullanamıyor çünkü ve de sonuçta pahalı şeyler çoğu. Ne biliyim bir tabak çanak, giysi verilir de elektronik şeyleri vermem kim olursa olsun.

Bende vermem elektronik eşya kesinlike verilmez istenmez

İletişim aracı bu, size lazım olmayacak mı hafta sonu sizin kullanmanız gerekmeyecek mi? Taksidini filan geçtim de arkadaşınız sosyal hayatınızın olmadığını düşünüyor galiba size de lazım olabilir.

bu devirde ödünç cep telefonu mu istemiş :44: millet 2 telefon kullanıyo bu devirde be kaldı ki arkadaştan ödünç istiyo, annesinden babasından istesin canım, bence de hava atmak için istemiş seninkini.. telefonla da ne hava atılcaksa artık..

hiç bır zaman malım kıymetlı olmadı .
her zaman herseyımı paylasmısımdır paylasacagım da.
ancak ; bu cep telefon paylasımı nedır arkadas

cep telefonunun ödünç istendıgını de ılk kez duydum
vermek ıstemıyorsanız rehberım hafıza kartımda değil telefonumda kayıtlı canım kusura bakma dersıniz

bi bahane bulur vermezdim yanımdayken neysde yani haftasonuda onda kalcak düşünemiyorum bile hem sana o görüşce kişiyi söylemiyosa senin onu yakın gördüğün kadar o seni yakın görmyor demektir niye veresinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…