evt bende anlam veremedim söylesemde tanımazsın diyor bu arkadaş benim on yıllık arkadaşım liseden beri bende hem onada kızdım söylememesine hem dedim söylemiyosun hem tlefon istiyosun o zaman çıkarma tlefonunu çantandan dedim oda tamam söylemedim farzet dedi kapattı sanırım ben yakın olduğumuzu zannediyorum bu durumda
Bitsin bitmesin eğer isteyen dostumsa 1 dk düşünmem nedende sorgulamam bilirim ihtiyacı olmasa istemez.
Ama tabi sizin durumunuzu , arkadaşlık bağınızı bilemiyorum.
ben olaya başka boyuttan bakıyorum,büyük ihtimalle bahsettiğin telefon iphone değilmi taksitler falan diyosun,bundan önceki telefonumda öyle diyosun taksitleri yeni bitmişti falan... arkadaşın yüzde yüz biriyle görüşmek için değil de,haftasonu yüzyüze görüşeceği birine hava atmak için kullanacaktır.
ama şunu hiç anlayamadım,günümün 3 saati yolda geçiyor yaklaşık,toplu taşıma araçlarında nerdeyse herkesin elinde iphone var,kimi face,kimi twitter kimi oyun falan falan ama 10 kişiden 3-4 ünde rahat vardır. iphone 2.5 milyarlık telefon yaklaşık.bu insanlar iphone a sadece bir telefona bu kadar para verebiliyorlarsa niye toplu taşıma kullanıyorlar ben onu anlamıyorum.sadece telefonu 2,5 milyar olan adamdan daha fazlası beklenir yani.bi de biz ne zaman bu kadar zengin bir millet olduk ya.geçen bir forumda da okudum iphone lar ilk çıktığında zeytinburnunda telefon bayilerinde iphonelar 1 günde bitmiş ve almak isteyenler isim yazdırıyormuş.yuh yani.sorsan asgari ücretle geçiniyoruz hayat şartları çok zor falan diyorlar ama tekrar ediyorum sadece bir telefona 2.5 milyar veriyorlar. şu an kendime 10 tane iphone alabilirim,şükürler olsun bir derdim yok ama ben nokianın ilk zaman telefonlarından birini kullanıyorum,çünkü gerek yok.zaten facebook,twitter ya da diğer zerzevatlarım yok,ihtiyacım da yok şükür.ki facebook vs kullansam bile niye her dakika insanlarla haberleşmek zorunda hissedeyim ki kendimi.yani her dakika ulaşabilmek zorunda olmak saçma geliyor.
mesela bir kız vardı geçen gün,giyiminden falan baya belli yani böyle ücra kesimde yaşadığı,ama elindeki telefona baktım iphone. e madem bu kadar iyi durumun var üstüne başına doğru düzgün bişey al;eğer madem durumun öyle giysiler giyecek kadar kötü,niye iphone kullanıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?