- Emoji Skoru
- 1.881
- Puanlar
- 33
İyi de milletin/komşunun eşyasını/ayakkabısını tekmeleyip kavga çıkaran, sonra nişanlısını insanların üstüne salan birisin; komşum hastalıktan ani bir şekilde “kör” oldu ama öncesinde beni dışlamışlardı ben de kapımı çaldığında açmadım diyen de sensin. Bana bile geçmedi emojiyi nişanlının oğlunun attığı, seni tanıyan halan sana niye kefil olsun. Kaldı ki sana inansa bile çok orta yollu, nötr ve mantıklı bi cevap vermiş.Benim mi beklentim yüksek bilmiyorum ama beni çok yakından tanıyan insanların bana yapılan bir suçlamada Veya iftirada bunu yapmayacak biri olduğumu teyit etmemesi, buna ihtimal vermesi o kişiden soğutuyor. Hayır ,gizlikale bunu yapmaz diyememesi, bunu yakıştırması sinirimi bozdu. Defalarca hala böyle bir nasıl olabilir, nasıl böyle düşünür diyorum onu bilemem , ben orda değilim diyor. Yakıştırılan bayağılık can sıkıcı.
Tamda bunu yazmaya gelmiştim oYine şahane bir konu. Yine dünya benim etrafımda dönsün isteği. O emojiyi siz atmadıysanız ben de kudra değilim.
ya bu ne fljxkdjs neyse bişi olmaz kuzenlere dövdürün halanızı ldjdldjNişanlımın oğlu sıkılmasın diye telefonu vermiştim. Halama bok emojisi atmış.
Babaanneme amcam bakıyor.Küçük halanız tavrında haklı.Dahil olmak,birine hak vermek zorunda değil çünkü gözüyle görmedi.Siz yeğeniyseniz o da ablası.
Büyük halanız için de şu soruyu soracağım,acaba babaaanenin bakımı ona mı yıkıldı,babanız bakması gerekirken bakmıyor ve tatile gidiyorsa ona öfkelenmiş olabilir mi?
O benim imajımın farkında. Ablasına laf ettirmeme derdindeYani bence halaniza gucenmektense "benim nasil bir imajim var ki yapmayacagimi dusunmuyor, ihtimal veriyor" diye düşünmeniz daha isabetli olur ama siz bilirsiniz tabii.
Öyle maalesef. Annemi hayatı boyunca kıskandı. Güzelliğini, imkanlarını. Zengin değiliz ama ona göre rahat yaşıyoruzNe kotu gorumceler var ya ben gorumcenin kotuluk seviyesinden sorunuza odaklanamadim
Herkes her soruna konu açmıyor . Etrafımdaki Kimseye anlatmak istemiyorum. İnternet daha rahat. Kimse tanımaz etmezbir aydır üyesiniz ve burada ortalama bir kullanıcının yıllarca başına gelmediği kadar kaos sizin başınıza gelmiş bir ayda sanki. bu nasıl oluyor?