- 24 Aralık 2024
- 391
- 438
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Bir akrabamın düğününe gittik kucağımda çocuğum vardı halam ilk defa gördü bu ne ya dedi yüzü kara (oysa tam tersi gerçekten yolda görenler bile seviyor çocuğumu foto çekmek istiyorlar seviyorlar çok tatlı diyorlar)ben de yoldan geldik rengi atmıştır dedim kendi de Allah affetsin neyse Allah yaratmış çocuğu babaya çekmiş sarışın diğer 2 çocuğu da normal 1 tanesi öyle.Allah a şükür eli ayağı düzgün herkesin.Sonra anneme demiş bu çocuk niye böyle ya güzel değil vs ne alaka anlamadım.Zaten patavatsız biri ama ben de anlamadım diyelim de kara kuru ee ne olmuş eli yüzü düzgün çok şükür.Amacı ne olabilir kendisi okumamış ev hanımı.Herkesin içinde 2 defa öyle saçma yorumlar kendi manken sanki tövbe yarabbim.Gerçekten tam tersi de çocuğum herkes diyor senden güzel çok güzel bir çocuk vs .Ona ne oluyor sebebi ne sizce?Kıskançlık yapıyorlar sürekli.Hep böyle atandığımda arıyor asgari ücret mi alacaksın diyor memur olduğumda.Kendi 2 kere 2 yi bilmez sürekli aşağılama yapmaya çalışıyor.Düğünüme bile bahane ile gelmedi hep çekememezlik.Cinsiyeti sorduğunda ay o cinsiyette çocukları ben hiç sevmiyorum falan da dedi .Sizce amaç ne