Halamın kızı !!!!!!!

lovesdivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
137
0
26
Antalya
Kızlar halamın kızı yanı kuzenımın hareketleri artık benı cileden cıkarttı.Acaba benmi abartıyorum diyorum. Yardımlarınza ihtiycım var. Kuzenim evlendi 15 gun sonra bosandı. suan 3 yıldır ayrı esinden neyse esimle araları iyi olabilir sonucta kuzenım. Herneyse bunun bosanma sürecibde adlıyeyle cok tanıdıgı oldu. Esimede orda iş bulmuş gel. xx beyle görüştüreyim senı işi bagla vs dedi. Aradan 2 ay falan gectı ben esimle ogun tartısmıstım mesajlarını okudum aksam yarın bulusalm gidelim görüşelim vs diye aksam esimle barısmamın ardından birdaha tartıstım neden birlkte gidiyorsunuz diye sonucta bas baska kalmalarına musade asla etmem. Neyse ertesi gun oldu bende gidicem dedm işden izin aldım bende gittim. Ama kuzenım baya bozldu bunu anlamamak imkansızdı yani. Neyse ertesi gun oldu yanı dun telefon alıcaktı almıs. xxxx gelsin benı alsın hattı kırdıralım xxx benı tanıdıgına götürüsn falan diyor. Bende git kendın yaptır vercen 5 lra para dedim. Neden srekli eşimi cagırma gereği duyuyor bilemedm.Aksam kv gittik. Aradı xxx al gel bize dedi oysa öncekı gun ordaydık neymıs göremedim sizi gelin hadi xxx balıkda dedim ne iş, varmıs gelsin film izleyelım diyor. Ben iyice gerildim. Sabahda dukkana gtmiş Canm telefona yardımcı ol diye sabahın 8 inde benmı cok abartıyorum

Son düzenleme:
abartmıyorsun canım bunlar normal davranışlar deqil...al eşini karşına konuş kuzeninlede konuş bu işe son noktayı koy...aksi halde üzülen sen olursun..

kuzenin samimiyetin dozunu kaçırmış art niyet var yada yok bilemem ama mesafe şart belli ki. Birde arayıp duran eşin değil nasılsa boşuna başının etini yiyipte aklına da karpuz kabuğu düşürme derim eşinin.

Sizin tepkinizi görüp daha mı çok üzerinize geliyor acaba ?
Eşinizle hiç rahatsızlığınızdan söz ettiniz mi ? Cevabı ne oldu ?

bence hiç abartmıyosunuz..
15 gün evli kalıp boşanan insandan ne beklersn ki..
ama eşinize çok sert çıkmayın sizin abarttığınızı düşünüp inat yapablir..hatta kesnlkle sert çıkmayın..
birlkte gitme fikri çok iyi olmuş,yani o kız çağrdığı zaman sizde gidin..
abartmıyosun çünkü başka yardım isteyeceği kimse yokmuymuş..
gerekirse bu konuyu halanızla konuşun derim ben (işler rayından çıkarsa)

Eşine iş bulduğu için eşin söylediği şeyleri yapıyor olabilir yani bunun altında kalmak istemiyordur. Ama yinede eşini ondan uzak tut eşin sadece teşekkür olarak yapıyor olabilir ama kuzenini gözüm tutmadı hiç

Sizin tepkinizi görüp daha mı çok üzerinize geliyor acaba ?
Eşinizle hiç rahatsızlığınızdan söz ettiniz mi ? Cevabı ne oldu ?

İlk evlendiğimizde cok sorun yasıyorduk ve gnelde onunla paylasıyordm Suan bile tartıstıgımızda dediği sey ara verin özlesin seni vs diyor. Asla uymam dediklerine. o mesajlastılkları gun bile eşin gelmezse sende git evden falan demıstı o ne sacmalık kadın evınden cıkarmı hıc demiştim. Eşimle konustum zaten bu konuyu sende yuz verme dedim . Mesaj atar arar cvp verme dedim. Kendınden ornek verdım xx benı arasa böle dese hosuan gdermi diye. Haklısın dedi. üstüne gitmiyorum ama biraz sert cıkmıs olabilirm.

aklıma rahmetli barış mançonun hala kızı zehra şarkısı geldi

canım başka kuzeniniz yok mu, eşin çok mu canayakın, o da aynı karakterdeyse ondan mı bunlar oluyor acaba,

yoksa başak kuzen ya da kuzen eşlerine karşıda mı böyle hala kızı, eğer öyleyse korkmana gerek yok

ben anlattıklarında sürekli şu telefon tamir olayına takıldım, eşinin yakın arkadaşı falan mı telefon tamircisi

Eşim yardım etmek istemıyor. Karsısında benım olucamı bildği için yaklasmaz ama onun davranısları benı cıleden cıkartıyor.

ban yememek adına cümlemi kibarlaştırıyorum,siz nasıl bir hanımefendisiniz ki böyle bir cümle kuruyorsunuz hemcinsinize?
çok ayıp diyorum.
bu cümle yerine söylemek istediğim cümleyi yazabilseydim keşke.
iğrenç bi düşünce bu kırmızılı yer.

Eşinize örnek vermeniz iyi olmuş. Empati kurarsa rahatsızlığınızı daha iyi anlar.
Bu konuda asla eşinizle kavga etmeyin ve kısıtlama getirir gibi sert konuşmayın derim ben.
Kuzeninize özellikle duygularınızı ASLA belli etmeyin.

Tartıştığınızda ''ara ver'' diyormuşya kuzen, hala tartışmalarınızdan neden haberdar oluyor ?
Evinizin tek bir cümlesini ona duyurmamanız lazım.

benden önce davranmışsınız. aynı fikirdeyim.
kimin ne yaşadığını bilemeyiz. 15 gün evli kalıp boşanmak zorunda kaldıysa bu onun kusurundan kaynaklanmıyo olabilir. bazen çok acımasız yorumlar geliyor. neyse..

hala kızınız anlattıklarınıza göre ya iyi niyetli değil ya da nerede durması gerektiğini bilmiyor. eşinizle konuşun diyemiycem. adamın aklında yoksa da aklına sokmuş olacaksınız. bence hala kızınıza belli edin hoşlanmadığınızı.

Pek evlı kuzenımız yok öyle söyliyim. Telefon konusuna gelince eşim onun gözünde herkezi tanıyor hep ona yardım etsin vs. Esiyle bosanma sürecinde erkek arkadasıyla yakalanmıstı eski esine. Esimi ortaya attılar. Eşimle oldugunu vs beyan etti. o olaydan beri durum bu

ay çok komiksinz derdiniz nedir pardon??
kızın normal davranmadığını siz söymediniz mi
şimdide savunmaya geçmeniz komik gerçekten
kötü niyetle buraya yazmadım tanımam etmem..
genel söyledim
sizin art niyetiniz osla gerek
ayrıca açıklayın o zamn.. kızın hakkında sizinde iyi düşündünüz izlenimi göremiyorum ben burada BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ???

Son düzenleme:
Oncelikle esinizle olan sorunlarinizi artik kuzeninize yansitmayin artik.
Hic hosuma gitmedi surekli esinizin etrafinda dolanmasi.
Yanlis anlamayin ama kizkardesinin kocasiyla beraber oaln , evlenen ornekler var.
Demek ki niyeti bozanlar da cikabiliyor.
Boslukta oldugu icin , etrafindada ornek olarak siz oldugunuz icin bazi duygulara kapilmis olabilir.
Harekete gecmese bile en azindan sizi huzursuz eder.
Mesafeli olup, esinizide biraz geri durmasi konusunda sik sik uyarin.

bence 15 günde evliliğini bitiren bir insan için evlilik kutsal degil bir maceradır insan hiç çabalamaz mı biraz sabretmez mi. Kuzeninin de evli olup olmaması onu çok iglilendirmex demek istemiş bence arkadaş çünkü bende öyle düşünüyorum kuzeninin eşine yapışan bir kadın benim evliligim bitti nolacak onun ki de bitsin diye düşünür çünkü onun için bu çok basit birşeydir.

Bu devirde değil kuzenine insan babasının kızına bile güvenirken düşünmeli.

Eşinizde sakın onun buldugu işte çalışmasın kendini ona borçla hissetmesin.

Eşiyle boşanma arifesinde adliyedekilerle bu derece samimi olan bir kadın çokta güvenilir biri degildir dikkat edin

Bence anlıyor benım tavırlarımı Gel dediği zaman eşim yok ben gelıcem falan diyorum. kac gundur bu oluyor ne biliyim ya kac gundur asırı rahatsızım yanı bu konuda

amacım kötü konşmak değildi
tanımam ben o şahısı genel konuştum..
bende bimiyorum illaki ne yaşadığını genel konuştum..açıklasn o zamn arkadaş
ve tekrar ediyorum kuzeni hakkında kendiside iyi düşünmüyor yazısında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…