Halamın kızı !!!!!!!

bütün bunlar sinirine gidiyorda o kadın mimli mi yani neden sinir oldun ben pek anlayamadım hani kadınlar hisseder derler sende önceden beri birşey mi hissediyordun da boşanınca falan iyice mi şüphelendin?

bütün bunlar sinirine gidiyorda o kadın mimli mi yani neden sinir oldun ben pek anlayamadım hani kadınlar hisseder derler sende önceden beri birşey mi hissediyordun da boşanınca falan iyice mi şüphelendin?

kuzenım esınden ayrılalı 3 sene oldu esimle tanısalı 8 ay diyelim ilk zamanlar birsey düşünmüyordum ama son 2 aydır hal ve hareketlerı benı asırı cileden cıkartıyor. Hayır mımlıde degıl ama galiba kadınlar hisseder felsefesinden gidersek yaklasımı hos değil.

hayır canım abartmıyorsun..bn o kuzeni çoktan yolmuştum bile..

Az kaldı :) böyle devam ederse kendı ailemlede sayesinde kötü olucam

kim olursa olsun o tarz samimiyetlere karşıyım ister kuzen olsun ister arkadaş herkes nerde duracağıı bilmeli..
sende çok fazla yüz verme her çağırdığında gitmek zorunda değilsin işimiz var de başka yere davetliyiz sinamaya gidecez diyebilirsin..
mesela sana gelmek istiyosa eşim yorgun işten geldi evde dersin kabul etme müsait değiliz deyin..

Farklı sekıllerde dıle getirdim ama sanırım anlamadı. mesela ben gerekirse annesınden bile kıskanır rahatsız olurum kuzenı yada benım ablam fark etmez vs demişiliğim cok oldu ama sonuc yıne aynı

bence bu durumu kendi ailenize ve halanıza bildirin. gayet açık bir şekilde. gerekirse size kızsınlar, böyle bir şeyi nasıl düşündün diye kırılsınlar. önemli değil... önemli olan testiyi kırmadan önlem almak..

ne ayak bu kadın.

tanımadıgı, parasız halledemeyecegi bir iş yok maşallah hiç tekin değil.

ben olsam eşimle konuşurdum önce eger eşiniz tersler, ondan yüz bulamazsa sizden elini çeker.
Sinemaya mı gidelim dedi siz gitmek isteyeceksiniz eşiniz istemeyecek o yüzden onunla gidilmeyecek
eşinizi mi aradı o telefona bakmayacak sonra siz onu arayacaksınız eşimi aramıssın duymamış benim aramamı istedi ne oldu gibisinden
evinize mi geldi esiniz size diyecek lovesdivine hadi hazır degil misin geç kalıyoruz gibisinden....
Sizin kıskandıgınızı o bilmeyecek eger direk ona yada ailenize acılırsanız bu kez eşiniz gözüne daha hoş gelir buna fırsat vermeyin

haklısın canım..
yani kuzenin samimiyetten böyle davransa bile yanlış..
bazı konularda çizgiyi aşmamak lazım..
bilmiyorsa da öğrenmeli ya da birilerinin bunu ona öğretmesi lazım..

her dakka her dakka eşini çağırması her konuda onu yardımcı ilen etmesi hoş değil..herşeyin bir adabı var olmaz..

yalnız şu var eşine sert çıkma, yani bu onun suçuymuş gibi davranma ters tepebilir ama sen sakın izin verme bazı şeylere..

herkes yerini bilecek........

evet araya mesafe koy kesinlikle ve bunu sen yap.
sonuçta senin kuzenin eşinin kızma hakkı yok..

yani size gelmek istediğinde bahane bul, eşin neden böyle yaptın? derse...amann boşver hayatım, başka zaman gelsin sen takma kafanı kuzen benim kuzenim, biirşey demez o sen üzülme...falan de eşini de salla..

araya mesafe koymadan olmaz bu iş..
gerekirse kuzene hafif sert çık arada..anlarsa da anlasın..

senin sinirlerin bozulacağına o bozulsun boşver çünkü haklı olan sensin.

yani kötü olan şu, insanın 40 kat yabancıdan sinirlerinin bozulması başka bir de akrabadan böyle şeyler olması başka yaa..

asla abartmıosun benımde teyzemın kızı boyle hatta daha fazlası ben eşime saldırdım senden yuz buluodur dıe ama ole bıse yok adam muattp bile olmuo bızımkı yılısıo bigün kendime hakim olamayıp dalıcam görücek yılısmayı bunlar ınsanı cıleden cıkarır benımde sabrım tasıo artık sen eşine tepkı goster bence o sert davransın kuzenıne benimki 3 5 kere tersledı artık yılısmıo son gorustugumuzden beri. önce eşinle hallet sonra baktın eşin soguk olmasına ragmen hala aynı bu sefer kuzeninle hallet kendı yontemlerinle

Bir soru sormuştum ama sanırım gözünüzden kaçtı.
Hala tartıştığımızda '' bir süre uzak dur'' diyorya, neden hala kuzeniniz tartışmalarınızdan haberdar oluyor ?

Sinemaya gideceğinizi nasıl öğreniyor ?
Madem rahatsız oluyorsunuz, evinizden-ev halinizden uzak tutmanız gerekmez mi ?

bence eşiniize belli etmeyin belki biraz kaba bi cümle olacak ama eşegin aklına karpuz kabugu sokmayın

farz edelim ki kızın içinde hiç bi kötü niyet yok ben yinede sinir olurdum yok şuraya gel yok beraber gidelim hiç sevmem böyle insanları insan yeri geliyor kendi kocasına bile onu yap bunu yap diyemiyor yada bi işi olunca kendi hallediyor o yüzden kocana da fazla belli etmeden kızı bi şekilde uzak tut

Kuzenim dediğin insanın rahatlığından kaynaklanıyo bu...

Benimde kuzenlerim (hala kızlarım) çok rahatdır..
Eşim hatta çeker beni çok gelip gitmesinler, yada onlarla bi yere gitceksem gitme felan der..
Mesela bana gelirler(1 tanesi evlendi boşandı aynı senin kuzen gibi) kalcaklar yaa saat 1.5 olur uykum gelir (eşim hep geç uyur) sohbet ediyoruzdur salonda hadi yatalım felan derim hani kuzenimde yatsın da bende yatim diye beklerim hiççç ben gidip yatim o otursun lak lak etsin pek meraklıdır.
eşimin yanında uzanır koltuğa felan eşim istemiyo bu sebepden görüşmemi..
Edep, adap olmalı önce..
Şimdi geldiklerinde annemde kalıyolar bende gdip orda görüyorum evimede davet etmiyorum..

Evinizden , eşinizden uzak tutmaya çalışın..
Az görürşün..
Dertlerinizi anlatmayın..
Gözünüz eşinizin üzerinde olsun yalnız bırakmayın..

Tv de neler duyuyoruz..
Baldızını kaçıranlar, kaynıyla birlikde olanlar aman aman..
Rabbim Böyle çiğ süt emmişlerle karşılaştırmasın..

bencede böyle yapın.mesela sinema olayında beni alın beraber gidelim dediğinde kusura bakma biz yanlız gitmek istiyoruz deyip el ele gidebilirdiniz

ya kızlar biraz dusununce bu olaylar oldu olalaı esımde cok tuaf iyice dellendım simdi eskısı kadar umursamıyor mesela benı en basiti. sürekli balık derdimiz vardı ama bu gün asırı olmaya basladı ve sabah 5 de gidiyor vs ama kac gundur cok sooguk

telaslandırmak ıstemem ama iş işten gectımı acaba bır yakınımın bıraz degısıgı basına geldı dunyası yıkıldı ınsalla h esınde ona yamulmamıştır

Canım balığa bağlama bunu o farklı bir zevk..
Benim kardeşim her cumartesi saat 5 de gider sabah gelir mesela..(bu akşam yine gidicek)
soğuk vs dinlemiyo bizi..
Balık hastalığı olanların hepsi böyleki sadece eşin değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…