- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi lovesdivine
-
bütün bunlar sinirine gidiyorda o kadın mimli mi yani neden sinir oldun ben pek anlayamadım hani kadınlar hisseder derler sende önceden beri birşey mi hissediyordun da boşanınca falan iyice mi şüphelendin?
Kızlar halamın kızı yanı kuzenımın hareketleri artık benı cileden cıkarttı.Acaba benmi abartıyorum diyorum. Yardımlarınza ihtiycım var. Kuzenim evlendi 15 gun sonra bosandı. suan 3 yıldır ayrı esinden neyse esimle araları iyi olabilir sonucta kuzenım. Herneyse bunun bosanma sürecibde adlıyeyle cok tanıdıgı oldu. Esimede orda iş bulmuş gel. xx beyle görüştüreyim senı işi bagla vs dedi. Aradan 2 ay falan gectı ben esimle ogun tartısmıstım mesajlarını okudum aksam yarın bulusalm gidelim görüşelim vs diye aksam esimle barısmamın ardından birdaha tartıstım neden birlkte gidiyorsunuz diye sonucta bas baska kalmalarına musade asla etmem. Neyse ertesi gun oldu bende gidicem dedm işden izin aldım bende gittim. Ama kuzenım baya bozldu bunu anlamamak imkansızdı yani. Neyse ertesi gun oldu yanı dun telefon alıcaktı almıs. xxxx gelsin benı alsın hattı kırdıralım xxx benı tanıdıgına götürüsn falan diyor. Bende git kendın yaptır vercen 5 lra para dedim. Neden srekli eşimi cagırma gereği duyuyor bilemedm.Aksam kv gittik. Aradı xxx al gel bize dedi oysa öncekı gun ordaydık neymıs göremedim sizi gelin hadi xxx balıkda dedim ne iş, varmıs gelsin film izleyelım diyor. Ben iyice gerildim. Sabahda dukkana gtmiş Canm telefona yardımcı ol diye sabahın 8 inde benmı cok abartıyorum
hayır canım abartmıyorsun..bn o kuzeni çoktan yolmuştum bile..
Az kaldı :) böyle devam ederse kendı ailemlede sayesinde kötü olucam
Farklı sekıllerde dıle getirdim ama sanırım anlamadı. mesela ben gerekirse annesınden bile kıskanır rahatsız olurum kuzenı yada benım ablam fark etmez vs demişiliğim cok oldu ama sonuc yıne aynı
Aklıma yenı geldı buda. O adlıyeye gittiğimiz gun bi filmden bahsettm esime buna gidelim dedim. Bi tanıdıgı varmıs sinemaya ucretsiz girmemize yardımcı olurmus vs benıde alın brlkte gidelim demıstı. Bu daha sınır bozucu neden senıde goturcekmısım paramı veririm esimle güzelce izler dönerim senın bizim yanımızda ne işin var !!!!!!!!!!!!!!
kim olursa olsun o tarz samimiyetlere karşıyım ister kuzen olsun ister arkadaş herkes nerde duracağıı bilmeli..
sende çok fazla yüz verme her çağırdığında gitmek zorunda değilsin işimiz var de başka yere davetliyiz sinamaya gidecez diyebilirsin..
mesela sana gelmek istiyosa eşim yorgun işten geldi evde dersin kabul etme müsait değiliz deyin..
Kızlar halamın kızı yanı kuzenımın hareketleri artık benı cileden cıkarttı.Acaba benmi abartıyorum diyorum. Yardımlarınza ihtiycım var. Kuzenim evlendi 15 gun sonra bosandı. suan 3 yıldır ayrı esinden neyse esimle araları iyi olabilir sonucta kuzenım. Herneyse bunun bosanma sürecibde adlıyeyle cok tanıdıgı oldu. Esimede orda iş bulmuş gel. xx beyle görüştüreyim senı işi bagla vs dedi. Aradan 2 ay falan gectı ben esimle ogun tartısmıstım mesajlarını okudum aksam yarın bulusalm gidelim görüşelim vs diye aksam esimle barısmamın ardından birdaha tartıstım neden birlkte gidiyorsunuz diye sonucta bas baska kalmalarına musade asla etmem. Neyse ertesi gun oldu bende gidicem dedm işden izin aldım bende gittim. Ama kuzenım baya bozldu bunu anlamamak imkansızdı yani. Neyse ertesi gun oldu yanı dun telefon alıcaktı almıs. xxxx gelsin benı alsın hattı kırdıralım xxx benı tanıdıgına götürüsn falan diyor. Bende git kendın yaptır vercen 5 lra para dedim. Neden srekli eşimi cagırma gereği duyuyor bilemedm.Aksam kv gittik. Aradı xxx al gel bize dedi oysa öncekı gun ordaydık neymıs göremedim sizi gelin hadi xxx balıkda dedim ne iş, varmıs gelsin film izleyelım diyor. Ben iyice gerildim. Sabahda dukkana gtmiş Canm telefona yardımcı ol diye sabahın 8 inde benmı cok abartıyorum
ben olsam eşimle konuşurdum önce eger eşiniz tersler, ondan yüz bulamazsa sizden elini çeker.
Sinemaya mı gidelim dedi siz gitmek isteyeceksiniz eşiniz istemeyecek o yüzden onunla gidilmeyecek
eşinizi mi aradı o telefona bakmayacak sonra siz onu arayacaksınız eşimi aramıssın duymamış benim aramamı istedi ne oldu gibisinden
evinize mi geldi esiniz size diyecek lovesdivine hadi hazır degil misin geç kalıyoruz gibisinden....
Sizin kıskandıgınızı o bilmeyecek eger direk ona yada ailenize acılırsanız bu kez eşiniz gözüne daha hoş gelir buna fırsat vermeyin
ya kızlar biraz dusununce bu olaylar oldu olalaı esımde cok tuaf iyice dellendım simdi eskısı kadar umursamıyor mesela benı en basiti. sürekli balık derdimiz vardı ama bu gün asırı olmaya basladı ve sabah 5 de gidiyor vs ama kac gundur cok sooguk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?