- Konu Sahibi lovesdivine
-
bence sen iyiden iyiye şüpheleniosun en iyisi eşini biraz göz hapsine al bi de eşin balık planı filan yapmadan önce sen bi plan yapya kızlar biraz dusununce bu olaylar oldu olalaı esımde cok tuaf iyice dellendım simdi eskısı kadar umursamıyor mesela benı en basiti. sürekli balık derdimiz vardı ama bu gün asırı olmaya basladı ve sabah 5 de gidiyor vs ama kac gundur cok sooguk
Bir soru sormuştum ama sanırım gözünüzden kaçtı.
Hala tartıştığımızda '' bir süre uzak dur'' diyorya, neden hala kuzeniniz tartışmalarınızdan haberdar oluyor ?
Sinemaya gideceğinizi nasıl öğreniyor ?
Madem rahatsız oluyorsunuz, evinizden-ev halinizden uzak tutmanız gerekmez mi ?
güzelcim bu durumda olan herkes aynı tavrı sergiler..
şahsen bende olsam köpürürdüm
ne bu yani? tövbe est isterse ortak kullanalım kocayı.. daha neler
bu ne böyle cırt kapı kocanın yakınında yamacında..
olmaz..
sen sen ol ayağını denk al.. ama dikkatli ol
kocan kontrol edildiğini sanarsa durum vahimleşir
şayet kocanın ilgiden hoşlandığını farkediyorsan da halakızından çok daha iyisini yapabileceğine inanıyorum!!!
Kuzeninle birdaha konustugun zaman "Esimle sana nikah düser, nikah düsen iki insan mesafeli olmasi gerekir, sen iyisen bile benim kocam kötü olabilir, banada darilacaksin ama son zamanlarda ikinizin muhabbeti beni artik rahatsiz etmeye basladi" gibi birseyler söylemen gerekir bence.
Yada hic birsey söyleme kuzenine, zaten esine söylemissin mesajlarina cevap vermesin vs diye. Kuzenin boslukta kalmis, esinlede biraz zaman gecirine ilgi görünce ona sarmis iste, bosanmis kadin psikolojisi normal bence, illede ona asik falan olmasada, iste ilgi alaka duydugu icin onu yaninda istiyor, buna tabii izin vermemelisiniz, gerekirse bir bahane bulun ve ondan küsmüs olun, gidip gelmessiniz olur biter.
Çok yüz göz olmuşsunuz kuzeninle. Hatayı en başta mahkeme sürecinde yapmışsınız, eşin onun lehine yalancı şahitlik yaptığında. Kuzenin büyük ihtimalle "benim için yalancı şahitlik bile yaptıysa artık her şeyi isteyebilirim" diye düşünmüştür. Bir de devreye eşine iş bulma meselesi girince tamam artık. Elini veren kolunu kaptırır misali. Şimdi araya mesafe koyup arayı açmanız lazım. Ben olsam açıkca konuşurum, hayatımdan çıkarma noktasına bile gelebilirim. İlgi manyağı, nemfoman kadınla hiç işim olmaz çünkü.
ay çok komiksinz derdiniz nedir pardon??
kızın normal davranmadığını siz söymediniz mi
şimdide savunmaya geçmeniz komik gerçekten
kötü niyetle buraya yazmadım tanımam etmem..
genel söyledim
sizin art niyetiniz osla gerek
ayrıca açıklayın o zamn.. kızın hakkında sizinde iyi düşündünüz izlenimi göremiyorum ben burada BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?