Halamın kızı !!!!!!!

Bu yazdiginiz sizin kuzene bakis acimi degistirdi.
Icinde masumiyet barindirdigini dusunmuyorum hareketlerinin.
Hatta cok dikkatli olun.

ya hayır anlamadığım o cümleye niye takıldı arkadaş?
sonuçta kendiside kızın hakkında iyi niyetli bi izlenimi yok açık ve net
biz burada görüşlerimizi sunmakta serbestiz..saygısızca bieşy sölemedim ben

Kendı kuzenım olmasına ragmen bene cogu zaman öyle düşündüm yalan değil 15 gunde neden bitirdiki vs diye dayak dedi o dedi bu dedi. Biz eşinide cok dınledık eşi gelın alın götürün benı kıskırtmasa yapmazdım dedi. motordan attıgını kendını vs bi cok sey söyledi hep tedirgindm ona karsı bosanma evresınde bi cok erkek arkadası oldu hatta benım düğünümde esimin kuzenıyle tanstı ve bizim dugun gunu erkek arkadası olmus esimin kuzeni bı cok sey varken ortada tedirgin olmamak elde değil

canim sana ozgu bir durum degil ki bugun 15 gunde biten evliligi kim duysa ayni yorumu yapardi uzgunum hele ki buyuklerimiz daha acimasiz yorumlar yapardi haliyle kaldi ki konu sahibi aciklamis eski sevgilisiyle yakalanmis dogru anladiysam bu sebebten bitmis evlilik yani en tehlikeli kadin tipiyle karsi karsiya konu sahibi bence allah yardimcisi olsun

ca

Yok hayır yalnıs anlattım sanırım bosanma dönemlerinde erkek arkadasıyla esine yakalnadı bosanmak üzerelerdi. yanı evlılıklerı biteli 3 sene olmustu hala bosanmya calısıyorlarda ben evlendıgım yenı dönemde esimin kuzeniyle yakalandı ailesine esiyleydim dedi

15 günlük/kısa süreli evliliğini bitiren insanları bu şekilde yargılamak çok ayıp.
Bu kuzen hakkında iyi düşünmemek yaptıklarıyla ilgili, evliliğini bitirmesiyle ilgili değil.

Evliliği için direnirdi en azından diyen arkadaşımızda var, bu da yanlış bir düşünce.
Benim yakın bir arkadaşım aylarca tanıdığı insanla evlendi ve eşi resmen sapık düşünceli çıkmış.
İlk günden işkence yapmaya başlamış.
Ve 8 gün sonra boşanma davası açmış tek celsede boşandılar.
Şimdi bu arkadaşım kötü niyetli mi oldu artık ?

Arkadasınız anında bosanmıs süründirmemiş ugrasmamış. Kuzenım 3 senedir bosanamadı nafakasıydı tazmınatıydı iceri attırmasıydı pekı bunlar neden neden ugrasır bi insan intikam diyor sorunca sacma değilmi bu kadar seyin bi tokata baglı olması

canım benm bak yorumlara;
eski sevgilisyle görüşmeye başlamış tamam boşanma sürecende olmuş ama yukarda arkadaşın anlattklarından çok tekin biri olmadığı belli
evet o ark kötü niyetli değil ama yukarda yazılanları yapmamış değil mi?
Allah aşkına bi tek oraya mı takıldnz bunca şeyler içinde :) bende tanımam ama anlatılanlara bakarsak bu cümlemi onaylıyor..

İlk başlarda ne olacak ya kuzeni sonuçta diye okusam da

Sonlarda kuzeninizin abarttığını düşünüyorum

Hemde sizin tepkinize rağmen devam etmiş

Orası onu ilgilendirir..

Siz eşinizle fazla samimiyet kurmasından rahatsız olabilirsiniz ama eski eşinden nasıl ne şekilde boşanır o onun tercihi, onun meselesi..

Tokat bence de öyle basite indirgenecek birşey değil..

(Allah korusun ) ben eşimle sorunlu bi seklde bosanıcam baska bır erkegı hayatıma sokamam basit değil kesınlıkle ama neden böyle bi olay yasadı oda cok önemli benı alakadar etmez sonucta haklısınız tek derdım eşimden uzak durması cunku biz bekarken bu gibi bi olayı arkadasım tarafından yasadım onun acısını bılırım ve inanın gecelerı uyuyamaz hal adlım birisi kuzenım birisi eşim yan yana yakıstıramıyorum bile

abartmıyorsun bence..okurken bile sinir oldum..

az yesinde kendine hizmet edecek birini bulsun bari..hadi onu da geçtim bu ne samimiyet? aklında kötü birşey olmasa bile bana normal gelmedi.

abartmıyorsun bence..okurken bile sinir oldum..

az yesinde kendine hizmet edecek birini bulsun bari..hadi onu da geçtim bu ne samimiyet? aklında kötü birşey olmasa bile bana normal gelmedi.

Aynen öyle. Simdi bızım telefonlarımızdan aldı eşimden yardım alıyor kullanımı için. İnternetten bak ögren gerekirse. Tek o telefonları kullanan bizmiyiz sankı git baskasından yardım al ne işin var benim eşimin yanında ya !!!!!!!!

bu hala kızına karşı dikkatli ol ve bir şekilde uzk tut derim..iyi niyet hissetmiyorum ben..garip bi durum.

Direk halanın kızına rahatsızlığını dile getir derim. Baktın anlamıyor o zaman kötü niyetlidir, aile ortasında halana-annene-babana söyle bu durumu. Evli bir adamla ne kadar akrabalık olursa olsun samimiyet olmaz düşüncesindeyim.
Böyle rahat kızlara da ayrıca sinirim.

Farklı sekıllerde dıle getirdim ama sanırım anlamadı. mesela ben gerekirse annesınden bile kıskanır rahatsız olurum kuzenı yada benım ablam fark etmez vs demişiliğim cok oldu ama sonuc yıne aynı

Aklıma yenı geldı buda. O adlıyeye gittiğimiz gun bi filmden bahsettm esime buna gidelim dedim. Bi tanıdıgı varmıs sinemaya ucretsiz girmemize yardımcı olurmus vs benıde alın brlkte gidelim demıstı. Bu daha sınır bozucu neden senıde goturcekmısım paramı veririm esimle güzelce izler dönerim senın bizim yanımızda ne işin var !!!!!!!!!!!!!!

ne kadar mantıksız kuzeniniz hani sevgilisi olur veya evli olur 4 lü takılalım kafa dengiyiz falan diye düşünebilir ama sizin yanınızda sürekli insan rahatsızlık verdiğini düşünür sık sık ne böyle belki yanlız olmak istiyorsun 3lü gezmek zorundamısın sanki, art niyet yoksa bile çok düşüncesiz olduğu belli

eşinden önce kuzeninle konuş senin akraban

eşinden ayrılmış yaptırcak işlerini senin eşine niye yüklüyor ya eşinizin iyi niyetini suistimal ediyor işleri yaptırıyorum hazıra diye .. yada niyeti bozmus

yok sinema izlemeye gelin vs. pek de saglıklı bir yaklasım değil

ayrıca dikkatimi ceken seni değil senin eşini araması

bu kadar yüz verilirse olacağı bu...

kim kuzeninin eşinin numarasını telefonunda bulundurur ? hadi bulundu diyelim zırt pırt arar. yardım ister. iş sende bitiyor. (benim kuzenim 8 yıllk evli daha kocasının numarası bende yok ; kaldı ki bir sey sorcam ya da birsey oldu kuzenimi arar onun telefonundan bilgi alırım yine..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…