- Konu Sahibi lovesdivine
-
Pek evlı kuzenımız yok öyle söyliyim. Telefon konusuna gelince eşim onun gözünde herkezi tanıyor hep ona yardım etsin vs. Esiyle bosanma sürecinde erkek arkadasıyla yakalanmıstı eski esine. Esimi ortaya attılar. Eşimle oldugunu vs beyan etti. o olaydan beri durum bu
bence 15 günde evliliğini bitiren bir insan için evlilik kutsal degil bir maceradır insan hiç çabalamaz mı biraz sabretmez mi. Kuzeninin de evli olup olmaması onu çok iglilendirmex demek istemiş bence arkadaş çünkü bende öyle düşünüyorum kuzeninin eşine yapışan bir kadın benim evliligim bitti nolacak onun ki de bitsin diye düşünür çünkü onun için bu çok basit birşeydir.
Bu devirde değil kuzenine insan babasının kızına bile güvenirken düşünmeli.
Eşinizde sakın onun buldugu işte çalışmasın kendini ona borçla hissetmesin.
Eşiyle boşanma arifesinde adliyedekilerle bu derece samimi olan bir kadın çokta güvenilir biri degildir dikkat edin
ya hayır anlamadığım o cümleye niye takıldı arkadaş?
sonuçta kendiside kızın hakkında iyi niyetli bi izlenimi yok açık ve net
biz burada görüşlerimizi sunmakta serbestiz..saygısızca bieşy sölemedim ben
canim sana ozgu bir durum degil ki bugun 15 gunde biten evliligi kim duysa ayni yorumu yapardi uzgunumya hayır anlamadığım o cümleye niye takıldı arkadaş?
sonuçta kendiside kızın hakkında iyi niyetli bi izlenimi yok açık ve net
biz burada görüşlerimizi sunmakta serbestiz..saygısızca bieşy sölemedim ben
canim sana ozgu bir durum degil ki bugun 15 gunde biten evliligi kim duysa ayni yorumu yapardi uzgunumhele ki buyuklerimiz daha acimasiz yorumlar yapardi haliyle kaldi ki konu sahibi aciklamis eski sevgilisiyle yakalanmis dogru anladiysam bu sebebten bitmis evlilik yani en tehlikeli kadin tipiyle karsi karsiya konu sahibi bence allah yardimcisi olsun
ca
15 günlük/kısa süreli evliliğini bitiren insanları bu şekilde yargılamak çok ayıp.
Bu kuzen hakkında iyi düşünmemek yaptıklarıyla ilgili, evliliğini bitirmesiyle ilgili değil.
Evliliği için direnirdi en azından diyen arkadaşımızda var, bu da yanlış bir düşünce.
Benim yakın bir arkadaşım aylarca tanıdığı insanla evlendi ve eşi resmen sapık düşünceli çıkmış.
İlk günden işkence yapmaya başlamış.
Ve 8 gün sonra boşanma davası açmış tek celsede boşandılar.
Şimdi bu arkadaşım kötü niyetli mi oldu artık ?
15 günlük/kısa süreli evliliğini bitiren insanları bu şekilde yargılamak çok ayıp.
Bu kuzen hakkında iyi düşünmemek yaptıklarıyla ilgili, evliliğini bitirmesiyle ilgili değil.
Evliliği için direnirdi en azından diyen arkadaşımızda var, bu da yanlış bir düşünce.
Benim yakın bir arkadaşım aylarca tanıdığı insanla evlendi ve eşi resmen sapık düşünceli çıkmış.
İlk günden işkence yapmaya başlamış.
Ve 8 gün sonra boşanma davası açmış tek celsede boşandılar.
Şimdi bu arkadaşım kötü niyetli mi oldu artık ?
Arkadasınız anında bosanmıs süründirmemiş ugrasmamış. Kuzenım 3 senedir bosanamadı nafakasıydı tazmınatıydı iceri attırmasıydı pekı bunlar neden neden ugrasır bi insan intikam diyor sorunca sacma değilmi bu kadar seyin bi tokata baglı olması
Orası onu ilgilendirir..
Siz eşinizle fazla samimiyet kurmasından rahatsız olabilirsiniz ama eski eşinden nasıl ne şekilde boşanır o onun tercihi, onun meselesi..
Tokat bence de öyle basite indirgenecek birşey değil..
abartmıyorsun bence..okurken bile sinir oldum..
az yesinde kendine hizmet edecek birini bulsun bari..hadi onu da geçtim bu ne samimiyet? aklında kötü birşey olmasa bile bana normal gelmedi.
Aynen öyle. Simdi bızım telefonlarımızdan aldı eşimden yardım alıyor kullanımı için. İnternetten bak ögren gerekirse. Tek o telefonları kullanan bizmiyiz sankı git baskasından yardım al ne işin var benim eşimin yanında ya !!!!!!!!
Direk halanın kızına rahatsızlığını dile getir derim. Baktın anlamıyor o zaman kötü niyetlidir, aile ortasında halana-annene-babana söyle bu durumu. Evli bir adamla ne kadar akrabalık olursa olsun samimiyet olmaz düşüncesindeyim.
Böyle rahat kızlara da ayrıca sinirim.
Aklıma yenı geldı buda. O adlıyeye gittiğimiz gun bi filmden bahsettm esime buna gidelim dedim. Bi tanıdıgı varmıs sinemaya ucretsiz girmemize yardımcı olurmus vs benıde alın brlkte gidelim demıstı. Bu daha sınır bozucu neden senıde goturcekmısım paramı veririm esimle güzelce izler dönerim senın bizim yanımızda ne işin var !!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?