- Konu Sahibi nefesnefese
-
Yapmayin lütfen . Ileride doğacak çocukların hakkına girmek bu. Kimse bu hakka sahip değil. Çok büyük vebalBence bu kadar abartmaya gerek yok illaki kuzen kardestir denmez tabiki Allahin izniyle evlenirsin ben kayinvalidem ve kayin babam amca cocuklari 3 cocuguda gayet saglikli kaderin onune gecemezsin
Bizde genetik ve tıp konuları "yaptık oldu" olarak çalışıyor.Yapmayin lütfen . Ileride doğacak çocukların hakkına girmek bu. Kimse bu hakka sahip değil. Çok büyük vebal
Evet riskli ama illaki olacak olmayacak diyemeyiz belki baskasuyla evlense engelli cocugu olacak belkide kuzeninde onu bilemeyiz.. dogmamis cocuga don bicmek gibi birsey bu yapilan yorumlarYapmayin lütfen . Ileride doğacak çocukların hakkına girmek bu. Kimse bu hakka sahip değil. Çok büyük vebal
Bizde genetik ve tıp konuları "yaptık oldu" olarak çalışıyor.
Yani bilim ne derse desin, bizim tanıdıklarda sorun yoksa öyle bir sorun olmuyordur.
Benim bir arkadaşım da bazen alkolluyken araba kullanıyor. Eşini de dovmuyor. Demek ki alkol tüm kötülüklerin anası değilmişBizde genetik ve tıp konuları "yaptık oldu" olarak çalışıyor.
Yani bilim ne derse desin, bizim tanıdıklarda sorun yoksa öyle bir sorun olmuyordur.
Ben olmuyor demiyorum olmayabilir diyorum lutfen kelimelerimi dogru yorumlayin baxi seylerin onune gecemezsin kuzeniyle evlenmez baskasiyla evlenir engelli cocugu olur ona ne diyelim peki?Bizde genetik ve tıp konuları "yaptık oldu" olarak çalışıyor.
Bizde genetik ve tıp konuları "yaptık oldu" olarak çalışıyor.
Ya olur mu ? Mantıklı mi bu dediğiniz . Kanıtlanmış bir şey söz konusu .akraba evliliği büyük oranda sakat doğuma yol açıyor. Önce tedbir denilir. O zaman yola atlayalim sagimiza solumuza bakmadan. Belki ölmeyiz? Ya da ona kalırsa kaldirima çıkınca da araba carpabilir diye mi kendimizi avutalimEvet riskli ama illaki olacak olmayacak diyemeyiz belki baskasuyla evlense engelli cocugu olacak belkide kuzeninde onu bilemeyiz.. dogmamis cocuga don bicmek gibi birsey bu yapilan yorumlar
Komferansla vs. Olacak is değil. Yasaklanmali nikah yok hükmünde sayilmali. Bana kalırsa" kasten yaralama " olarak değerlendirilmeli böyle aileler. Çok korkunç bir şey buaynen öyle..msjınız çok güzel.
ben bu konuda çok hassasım dediğim gibi özel çocuklarla çalışıyorum ve bir tanesinin bile sırf bu sebeple öyle olduğunu bilmek canımı çok acıtıyor.sonuçta bu bir seçim ve akraba evliliğinin sonuçlarıyla ilgili konferanslar bile yapılıyor insanlar bilinçlensin diye.
ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi evet o risk herkeste var ancak tedbirsiz tevekkül olmaz.
Ya olur mu ? Mantıklı mi bu dediğiniz . Kanıtlanmış bir şey söz konusu .akraba evliliği büyük oranda sakat doğuma yol açıyor. Önce tedbir denilir. O zaman yola atlayalim sagimiza solumuza bakmadan. Belki ölmeyiz? Ya da ona kalırsa kaldirima çıkınca da araba carpabilir diye mi kendimizi avutalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?