- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi nefesnefese
-
Benim içimde sıkıntı yok kızlar ben eminim kimse zorlamiyo beni aile baskısı asla ve asla yok ..ikizimizin kararı allah verecekse başka bi insandada sakat çocuk dünyaya gelebilir evet risk var bunu sürekli kontrollerle destek sağlıcam allahim kaderimize ne yazdiysa o olur ...bn durustlugune değil sadece adam gibi adam olmasına.. ayaginin üstünde kırk tane yalan söyleyen erkekler var kndini mutlu zanneden kadınlar görüyorum etrafimda ..
Benim içimde sıkıntı yok kızlar ben eminim kimse zorlamiyo beni aile baskısı asla ve asla yok ..ikizimizin kararı allah verecekse başka bi insandada sakat çocuk dünyaya gelebilir evet risk var bunu sürekli kontrollerle destek sağlıcam allahim kaderimize ne yazdiysa o olur ...bn durustlugune değil sadece adam gibi adam olmasına.. ayaginin üstünde kırk tane yalan söyleyen erkekler var kndini mutlu zanneden kadınlar görüyorum etrafimda ..
Sakat olma ihtimalini sadece bu duruma bağlamak sizce doğru mu ? Yazdığımı okuduysanız doğru demedim doğruluğu tartışılır zaten dedim .O çocukların sakat olma ihtimalini göze almak ensest gibi demekten daha mı ağır ?
Adam gibi adam olsaydı,rüyasında sizi gördükten sonra sevgilisnden ayrılmazdı.
Geçin bunları...
böyle konuları görünce birden gözümde teyze hala vs kızları ile evlenmek için sevgililerini terkeden adamların sevgililerinin bu sitede ağlayarak açtığı konular canlanıyor .
Tartisilmaz ki. Sakat olma ihtimalleri tabiki tamamen o durumdan kaynaklanacakSakat olma ihtimalini sadece bu duruma bağlamak sizce doğru mu ? Yazdığımı okuduysanız doğru demedim doğruluğu tartışılır zaten dedim .
Buna biz karar veremeyiz. Ben böyle düşünüyorum size de saygı duyarım. Çevrenizde rastlamamış olduğunuzdan gerçekten yadırgayabilirsinizTartisilmaz ki. Sakat olma ihtimalleri tabiki tamamen o durumdan kaynaklanacak
Sizin dusuncenizin kaynagi nedir acaba tüm dünyanın bilim adamlarına karsilik gerçekliklere dayanan gerçek kanitlarla genetik ile ilgili bir şeyler vardır mutlaka elinizde.Buna biz karar veremeyiz. Ben böyle düşünüyorum size de saygı duyarım. Çevrenizde rastlamamış olduğunuzdan gerçekten yadırgayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?