halamin oğlu ve ben

benim annem babam da akraba evliligi yapmislar.
Hatta onlarin zamaninda akraba evliligi cok yayginmis.
Babam anneme asikmis, ama yakin buyumedikleri icin, hicte ensest gibi bakilmamis olaya.
Ask varsa ve kuzenler yakin buyumediyse zaten kardes gozuyle bakmiyorlardir birbirlerine.
Bence abartilicak bir durum deyil.
Ama ben evlenirmiydim kuzenlerimden biriyle, hayir, cunku biz cok yakin buyuduk, kardes gibiydik.

Ama kesinlikle olmaz demeye de luzum yok bence.

e sorun ne peki?

Adam gibi adam olsaydı,rüyasında sizi gördükten sonra sevgilisnden ayrılmazdı.
Geçin bunları...

özellikle baba tarafı evlenmek çok tehlikeli , yahu kardeş gibi birşeysiniz töbe töbe oha yani aynı yatakta hala oğluyla : / aklım almıyor .

Kendini kandırıyorsun sen. Rüya gördüm diye, hayatındaki kadını terketmiş bi adam, yarın bi gün seni ne sebeplerle bırakabilir bi düşün.

Dua et evlendiğinde senin onu aldattığını bi rüya fln görmesin.

Kuzen Evliliği olayına girmiyorum bile. Allah içine sindirsin.

Ensest diyenler olmuş , ayıptır ya demeyin öyle.
Evet akraba evliliği sağlık açısından ailelerde hastalık varsa yakın kişilerin evliliğiyle taşınabiliyor ama olmayabiliyorda.

Tabiki makbul olan akraba evliliği olmayanıdır fakat oluyorsada bu ne gunahtır ne ayıp.

bana çok ters geliyor böyle şeyler kuzenlerle evlilik .belkide çevremizde ve ailemizde hiç böyle şeyler görmediğimdendir ama ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun

Adam gibi adam olsaydı,rüyasında sizi gördükten sonra sevgilisnden ayrılmazdı.
Geçin bunları...

böyle konuları görünce birden gözümde teyze hala vs kızları ile evlenmek için sevgililerini terkeden adamların sevgililerinin bu sitede ağlayarak açtığı konular canlanıyor .

Çok gereksiz işler. Çocuğunun engelli olma ihtimali var, halan kaynanan olacak geçinemezsen yandın. Ola ki boşandın aileler birbirine düşecek. Kuzen kardeştir ya yapmayın etmeyin.

Buna biz karar veremeyiz. Ben böyle düşünüyorum size de saygı duyarım. Çevrenizde rastlamamış olduğunuzdan gerçekten yadırgayabilirsiniz
Sizin dusuncenizin kaynagi nedir acaba tüm dünyanın bilim adamlarına karsilik gerçekliklere dayanan gerçek kanitlarla genetik ile ilgili bir şeyler vardır mutlaka elinizde.

Annemle babam hala dayı çocukları, birbirlerini severek evlenmişler. 4 kardeşiz, hiç birimizde herhangi bir sakatlık olmadığı için sevinirlerdi bir süre öncesine kadar. Sorunlar sonradan ortaya çıktı. Abimde kalp problemi var, büyük ablam çölyak hastası, küçük ablamın bir böbreği doğuştan yok ve hepimizde çift taraflı taşıyıcılık durumundan dolayı akdeniz anemisi var. Hepsi akraba evliliği kaynaklı. Sakat, engelli değiliz çok şükür ama sağlıklı da değiliz. Bunlar hamilelikte kontrol altında tutulmakla da farkedilecek şeyler değil. Dünyada insan kalmamış gibi evlenin kuzenlerinizle, sonra ceremesini çocuklarınız çeksin.

aslında boşuna tartışıyoruz çevresinde bu durumu yaşayan ve sorunla karşılaşmamış olanlar normal kabul diyor ve fikirleri değişmez.İnşallah daha bilinçleniriz bizde oldu bi şey olmadılarla değil bilimsel gerçekliklerle hareket ederiz

konu sahibi halanın oğluna çok dikkat et hatta uyumaması için çabala malum rüyasında bir başkasını görüp seni bırakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…