- 18 Şubat 2023
- 2.867
- 2.723
- 63
- 35
- Konu Sahibi Hestiahest
- #61
Ananeninde durumu yokmuş yaptığı yanlış ama kendince haklı , halanlarin alim gücü varsa onlar alırlar kendine diye düşünmüş, konteynerde kalıyormuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ananeninde durumu yokmuş yaptığı yanlış ama kendince haklı , halanlarin alim gücü varsa onlar alırlar kendine diye düşünmüş, konteynerde kalıyormuş
Cenaze için geçmiş olsuna geldiler.Böyle durumlarda özel bir telefon açarsınız halanıza kusura bakmayın yaşlı neticede dersiniz olur biter. Bir daha da herkesi aynı ortama toplamazsınız
Haklısınız yaşanmamış gibi yapmak daha ayıp olurAnneanneniz çok ayıp etmiş. Anneniz abla kusura bakma annem yaşlı biliyorsun konuşması yaparsa hallolur mesele. Ama olay hiç yaşanmamış gibi yapmayın.
Çok dedik yanımızda kal diye. Zaten ondan önce de beraber yaşıyorduk. Yine de o konteyner olsun benim olsun dediAnaneninde durumu yokmuş yaptığı yanlış ama kendince haklı , halanlarin alim gücü varsa onlar alırlar kendine diye düşünmüş, konteynerde kalıyormuş![]()
65+Anane kaç yaşında, dizlik durum yok sizi iyi taniyorsa size kirilmamislardir
Herşeyi böyle uçlarda mi yasiyorsunuz ? Yaşlı kadın eskiler zaten istifciligi sever. Halanlar da o kadar iyiyse anlayışla karşılayacaktır. Yaşlı başlı kadın. Annen ciddiye alsa vs tam da annen de görmemezlikten gelmiş. Uzatmanın anlamı ne ?Günaydın hanımlar. Anneannem 1 haftalığına bize geldi. Halamlar da anneannemin cenazelerinden dolayı geçmiş olsuna geldi bize. Beraber iyi vakit geçirirken halamın avizeye ihtiyacı vardı annem de kullanamadığımız avizeleri aa abla sana vereyim dedi. Allahım demez olaydı anneannem bi triplere girdi. Güya kaş göz yapıyor ama herkes görüyorO kadar kötü ki saatlerce gidene kadar anneme verme verme diye söylüyor, gözlerini öne çıkarıyor. Kimsenin görmediğini zannediyor ama herkes gördü herkes. Annem bebeği seviyor yine kaş göz korkunç derecede
Annem görmemezlikten gelmeye çalışıyor nafile. Halamlar iyi insanlar yeğenlerini çok severler biz de onları seviyoruz. Gidene kadar ses çıkarmadılar allah razı olsun ama ben olsam direkt giderdim evden. Annem bütün emeklerim çöp oldu şimdi aramı nasıl samimi tutacağım diye düşünüyor. Anneanneme söyledik yooo onlar aptal anlamazlar ki. Ben kötü bir şey yapmadım kimse anlamadı ben biliyorum diyor
Ne yapacağız hanımlar yani bu nasıl toparlanır bilmiyorum.
Annem kafaya taktı. O an görmemezlikten geldi. Ve hayır uçlarda yaşamıyorum. Kibar bir insanım ve halamın üzülmesini, alınmasını istemiyorum.Herşeyi böyle uçlarda mi yasiyorsunuz ? Yaşlı kadın eskiler zaten istifciligi sever. Halanlar da o kadar iyiyse anlayışla karşılayacaktır. Yaşlı başlı kadın. Annen ciddiye alsa vs tam da annen de görmemezlikten gelmiş. Uzatmanın anlamı ne ?
Başkası olsaydı da ödü kopardı. Kendisi için gelen misafire terbiyesizlik bu. Avize meselesine kadar her şey yolundaydı sonradan yüzü asık mutsuz huysuz oldu. Ki anneannemi de çok sever sayarlardı.Yaşli sonucta kaş göz yaptiysa yapti yani annemin kusuruna bakmayin der gecersin. Annenizin de amma ödü kopmuş gorumcelerle arasi bozulacak diye, avizeyi anneme vermem atarim ne demek.![]()
Yaprak dökümü Cevriye hanım geldi gözümün önüneAnnaneyi hayal ettim de cok komik geldi. Annane gittikten annen halanlari davet etsin kusura bakmayin vs desin![]()
Kibarlık sadece halana mi ? Anneannin de yaşlı ve kıtlık zamanı görmüş bir insan olduğunu neden unutuyorsun ki ?Annem kafaya taktı. O an görmemezlikten geldi. Ve hayır uçlarda yaşamıyorum. Kibar bir insanım ve halamın üzülmesini, alınmasını istemiyorum.
Anneanneme kızmadık. Sadece neden böyle davrandın dedik o da onlar aptal anlamazlar, ben biliyorum dedi. Halamlar da depremzede hanımefendi. Benim anneyle baba tarafı depremin en çok hasar verdiği dört ilin ikisinde.Kibarlık sadece halana mi ? Anneannin de yaşlı ve kıtlık zamanı görmüş bir insan olduğunu neden unutuyorsun ki ?
Ben anneanneniz haklı demedim onlara aptal demesi de hoş değil ama 65-70 yaşında yaşlı kadın kendini haklı çıkarmak için tabi ki onları kotuleyecek. Çevreden o yaşlarda 10 yaşlı çevir 6-7si anneannem gibi eskisini vermek istemez. Halanlar da geçmiş olsun , ben de gaziantepteydim deprem sırasında. Siz olayı icinizde buyuttukce olay büyüyecek yaşlıdır diyin geçin. Annen versin avizeyi halan bir şey derse de abla annem yaşlı ben fark etmedim bile boşver al desin bitsin gitsin. Yaşlı Anneannemin bir tavri için kahriperisan olmam valla.Anneanneme kızmadık. Sadece neden böyle davrandın dedik o da onlar aptal anlamazlar, ben biliyorum dedi. Halamlar da depremzede hanımefendi. Benim anneyle baba tarafı depremin en çok hasar verdiği dört ilin ikisinde.
Başkası olsaydı da ödü kopardı. Kendisi için gelen misafire terbiyesizlik bu. Avize meselesine kadar her şey yolundaydı sonradan yüzü asık mutsuz huysuz oldu. Ki anneannemi de çok sever sayarlardı.
Küsecek tipte insanlar değiller. Alınmışlardır, üzülmüşlerdir. Çok şükür iki halam da çirkef pis değil. Elbette arada sürtüşmeler olmuştur ama "görümce" gözüyle baktığımız insanlar değiller. Ayrıca sülale olarak deprem atlattık ev kaybettik.Kim olsa ödü kopmazdi.
Evet anneannenin yaptigi dogru değil ama telafisiz bir durum degil yaşlı kadin deprem atlatmiş, evini kaybetmiş dedigim gibi kusura bakmayin der annem adina özür dilerdim buna ragmen illa küseceklerse de keyfleri bilir kimse annemden kiymetli degil, 1 degil 1000 tane gorumce icin annemi kirmazdim.