- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
soyledim. kesin bir dille bana inanmayi red ettigi gibi; bir daha ona yalan soylersem daha sert konusacagini yazdi.
Çok can sıkıcı şeyler bunlar.
“Bir daha yalan söylersem” ifadesi fazla kesin değil mi? Yani sizin yalan söylediğinizden şüphesi yok.
Keşke silmeseydiniz mesajları ama nerden bileceksiniz ki. Benim gibi eski kocası ile boşanmak için delil toplama merakından herşeyi saklayan biri değilsiniz ki (telefonumda 2009’dan mesajlar var, WhatsApp grubumuzun 8000 küsür fotoğrafı ve 2 senelik mesajları duruyor, sevgilimle ilk mesajlaşmadan itibaren her mesaj ve fotoğraf duruyor vs)
WhatsApp uygulamasını silip yeniden yüklerseniz otomatik yedekleme yapıyorsa geri gelebilir mesajlarınız. Aslında bana göre bunu ispat etmek sizin göreviniz değil, mesaj göndermemekle itham eden eşiniz. Zaten sizi hem mesaj göndermemekle hem de yalan söylemekle itham eden, ayrıca BİR DAHA yalan söylerseniz sert konuşmakla tehdit eden kişi eşiniz. Çok can sıkıcı gerçekten. Mesajı geri yükleyip gösterseniz bile kırıldınız artık. Güven sorunu oldu.
Bir de 3 gündür aramama meselesi var ki. Kadın arama dediğinde bu ara demektir. Hele ki çocuklu çiftlerin böyle kapris şansı yok. Çocuklarını da mı görmek istemedi yani. Görüntülü arayıp yavrum nasılsın demedi. İnsan çocukları kullanır arama yapmak için.
Hiç bir şey olmamış gibi davranmak zor. Ben olsam ne yapardım? Hayatta en hassas olduğum şey dürüstlük. Alır karşıma tüm hissettiklerimi söylerdim. Ben diliyle anlatmaya gayret ederdim. Neden ve ne kadar kırıldığımı. Mesajları geri getirmenin de bir yolunu bulurdum. Gerekirse para verir birine yaptırtırdım. Sonra da onun açıklamalarına göre ne yapacağıma karar verirdim.