Halüsinasyon mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzeldi bu

Evet haklısınız. Çok fazla yüklendim kendime… Oysaki anne de olsam eş de olsam evlat da olsam herşeyden önce insanım ben. Yorulabilirim,etten kemiktenim sonuçta. Neden bunu yaptım kendime…

Yatağınin altına sirke koy küçük bir kaseyle

Evet haklısınız. Çok fazla yüklendim kendime… Oysaki anne de olsam eş de olsam evlat da olsam herşeyden önce insanım ben. Yorulabilirim,etten kemiktenim sonuçta. Neden bunu yaptım kendime…
Vallahi deymiyor hiç kimse için hemde. Evlat birgün hayatını çiziyor , ölsen eş yenisini buluyor tabi ki sevgisiz olmamak lazım ama önce siz mutlu olacaksınız iyi olacaksınız ki etrafa o rahatlık mutluluk gelsin. Birde olmus veya olacak şeye stres yapmanız neyi degistiriyor. Olan zaten olmuş geçmişe gitme gücünüz yok . Olacak şeyle ilgili ise ihtimaller var ve siz biri için stresleniyorsunuz . Bunu yapmanın size faydası yok zararı var

Çok korkunç. Geçen tam uykuya dalarken resmen biri kafamda cam kırdı sesi, ağrısını hissettim tıpta patlayan kafa sendromu diye geçiyormuş belki sizinki de yorgunluktan falandır.

Bu tip sorunlar tümüyle psikolojiktir ve uzman yardımı alınması gerekir, stres altında olmak, depresyon vb psikolojik sorunlar, yaşam tarzının veya ortamın ani değişikliği, yoğun çalışma temposu, uyku düzensizliği gibi nedenlerle etkisinde kalınan rüyalar ve rüya sonrası halüsinasyonlar görülür.

Yasak olmasına rağmen cinli mesajlar yazılmış, cinlerden bahsedenler yazarken dahi ürküyor ama okuyanların etkileneceğini düşünmüyor, ki konu sahibesinin yaşadığı strese bağlı bir sorun.

Cinli mesajlar yazılmaya devam edeceği için konu yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…