- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Eve girince de görmezden gelinmiyor kiAllah korusunben bakamıyorum bile onlara
benim de böcek fobim var küçüklükten beri görür görmez ellerim bacaklarım kitlenir kalırım ateş basar terlerim çığlık atarım nefes alamam kötü bir durumbir keresinde yazlıkta balkondan atlıcaktım babam tuttu ben böyle yaşamaya alıştım görmesem aklıma gelmiyor görünce de yakınımda deo oda parfümü çamaşır suyu ne varsa döküyorum üstlerine
Ahaha güldürdünüzAntalya'dakiler hormonlu resmen deodoranttan etkileneceklerini pek sanmıyorum:)
sprey gibi olan böcek ilaçlarından var büyük marketlerde ondan alın gerçekten işe yarıyor gerçi kutuda 1-2 fıs yapın diyor ben yarım şişe sıkıyorum 1 böcek için işimi şansa bırakmıyım kendine gelir intikam alır falan diye hayal alemimde kuruyorum
O neydi gızzz der basarım terliği üzerine.
Kız hamam böcüsünden korkulur mu, bir garip hayvancağız. Cücük kadar.
Garibim o senden, senin ondan korktuğundan daha çok korkuyor.
Genel olarak evde yok çok şükür açık kapı pencere bulunca dalıyorlar içeriye..Siz yine iyisiniz ben genelde tek oluyorum evde:)Öncelikle evde eşim veya oğlum varsa Onlara havale ederim.Yaz geliyor,en iyisi tablet şeklinde olanlar var.Evin içerisine yerleştiriyor.Kanepe,mutfak dolabı altı gibi.O zaman kaçıp gidiyorlar.
Hadi yabenim kedim çatır çutur yiyo böcek gördü mü engel olamıyoruz
Damak tadı da hiç iyi değilmiş kedinizin.benim kedim çatır çutur yiyo böcek gördü mü engel olamıyoruz
Damak tadı da hiç iyi değilmiş kedinizin.
Hadi yaAma dikkat edin zehirlenebilir
hayvancağız
ay midem kalktıay hiç sorma bi kere nerden bulduysa peygamber devesi bulmuş koca böcek ayakları falan sarkmış ağzından böceğin fenalaştım bayılcak gibi oldum hayvanı attım bi hafta evden çok fena bi görüntüydü national geographicte öyle sahne bulamazsın
yok veterineri faydalı dedi protein kaynağıymış iyi gelirmiş ona
Kedi al eve.Biraz önce ev havalanırken daldı bir tanesi içeriye kitlenip kaldım Allah'tan çok kısa bir süre sonra geri gitti kaldığı yerden yoksa ne yapardım hiç bilmiyorum..Bu gibi durumlarda sizin tepkiniz ne ben yenemiyorum böcek fobimi
Bazılarımız yine hiç hoşlanmasa dahi müdahale ediyorlar ben de o da yokBöcek evi kullanın. Benimde tahammülüm hiç yok böceklere. Kendimi kaybederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?