- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Peki son olarak bahsettikleriniz söylediğim gibi büyük olan hamam böcekleri falan mı yoksa diğer ufak böceklerden mibenim fobim olmadığı için, ben elime bir terlik bulup saldırıya geçiyorum.
oğlum da beni taklit ediyor hatta
Peki son olarak bahsettikleriniz söylediğim gibi büyük olan hamam böcekleri falan mı yoksa diğer ufak böceklerden mi
Bu böceklerin binada hörtlediği zaman bir gece lavoboya gittim odama döndüğümde 6-7 tane hamam böceği yatağıma tırmanıyor bir çığlık feryat figan ama mecbur sonrasında yatmak zorunda kaldım gece kime gideyim ertesi gün iş var zaten yorgnum
Aman Allahım ben o durumda kendimi düşünemiyorum mümkün değil onlar oradayken yatamazdımBu böceklerin binada hörtlediği zaman bir gece lavoboya gittim odama döndüğümde 6-7 tane hamam böceği yatağıma tırmanıyor bir çığlık feryat figan ama mecbur sonrasında yatmak zorunda kaldım gece kime gideyim ertesi gün iş var zaten yorgnum
babam koştu attı hepsiniAman Allahım ben o durumda kendimi düşünemiyorum mümkün değil onlar oradayken yatamazdım
Alır terliği patlatırım kafasına sonrada peceteyle alıp çöpe yada dışarı atarım.Biraz önce ev havalanırken daldı bir tanesi içeriye kitlenip kaldım Allah'tan çok kısa bir süre sonra geri gitti kaldığı yerden yoksa ne yapardım hiç bilmiyorum..Bu gibi durumlarda sizin tepkiniz ne ben yenemiyorum böcek fobimi
Gerçekten normal değiller ama büyüklük olarak siz hiç karşılaştınız mı bilmiyorum ama parmak boyutunda böcek mi olur yahu
benim kedim çatır çutur yiyo böcek gördü mü engel olamıyoruz
Hadi yaAma dikkat edin zehirlenebilir hayvancağız
Ama bunlar baya iri ya normale göre hiç karşılaştınız mı bilmiyorum ama:)Alır terliği patlatırım kafasına sonrada peceteyle alıp çöpe yada dışarı atarım.
İyi ki yanınızda değilmişimArena'da gösteriyorlardı, Güney Afrika'dan muzun içinde gelmişler.
Şaka bi yana canım çok iri hamam böceği görmedim ama, sarı tüylü avuç içi büyüklüğünde örümcekler olur, yazlık tercihi kamp alanı yahut yaylalar olanlar iyi bilirler. Onlardan birinin üstüne çıplak ayak basmışlığım var, terlik alana kadar kaçacak diye.
Yazları bir ton böcü olur yaylalarda, gittiğimizde mutlaka her gün birine denk geliriz annemlerde.
Ağustos böceği, el kadar çekirgeler, gece olunca balkon ışığına gelen diğer hayvanatlar.
Ya fobi ayrı bir şey tabi, ama bilmiyorum bana ilginç gelmiştir böcekten korkmak.
Sen benim yanımda arkadaşım olacaktın, bak nasıl uğraşırdım senle, bayıltana kadar
Neredeyse böyleler zaten ya da bana öyle gözüküyorlar
Bide uçtuğunu görsem yeminle baygınlık geçiririm. Ben o mahluktan acayip tiksiniyorum kıyamam sana ya iyiki geri gitmişAhaha:))Gerçekten abartmıyorum buradakiler normalden büyük baya ve dengesizler uçanı bile var sıkacak kadar yaklaşamam ki:)
Bu iyiymiş yaiki böcek ilacım var. biri evin başında, biri sonunda. hangisine yakınsam artık..
Ahah canım benim korkma sen de umarım hiç karşılaşmaZzsın:)Off manyak gibi niye burayı okuyosam bi önceki sayfada biri resim koymuş, yemin ederim olduğum yerden sıçradım telefonu elimden attım sayfayı ne çabalarla kapattım bilemezsiniz görmemek için. Offf bittim ben ya gidiyorum bi daha gelmem
O iĺaçlar pek etkilemiyor ki büyük olanlar gargara yapıyorlar onlarla resmen:)iki böcek ilacım var. biri evin başında, biri sonunda. hangisine yakınsam artık..
cocukken yasadıgımız ev tahta ıdı yanı yerlerı her yerden cıkarlardı ortalama 3 cm boyunda falan bende dedıgımı yapardım alıskınımAma bunlar baya iri ya normale göre hiç karşılaştınız mı bilmiyorum ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?