Hamam böcekleri..

benim fobim olmadığı için, ben elime bir terlik bulup saldırıya geçiyorum.
oğlum da beni taklit ediyor hatta
Peki son olarak bahsettikleriniz söylediğim gibi büyük olan hamam böcekleri falan mı yoksa diğer ufak böceklerden mi

Peki son olarak bahsettikleriniz söylediğim gibi büyük olan hamam böcekleri falan mı yoksa diğer ufak böceklerden mi

yeni evimde böcek problemim yok, köyde büyüdüm bir çok boyutta böcek gördüm, sorunum yok.
ben de nedense kedi köpekten deli gibi kaçarım, böcekten hiç korkmam.

Aman Allahım ben o durumda kendimi düşünemiyorum mümkün değil onlar oradayken yatamazdım

Alır terliği patlatırım kafasına sonrada peceteyle alıp çöpe yada dışarı atarım.

Gerçekten normal değiller ama büyüklük olarak siz hiç karşılaştınız mı bilmiyorum ama parmak boyutunda böcek mi olur yahu

Arena'da gösteriyorlardı, Güney Afrika'dan muzun içinde gelmişler.

Şaka bi yana canım çok iri hamam böceği görmedim ama, sarı tüylü avuç içi büyüklüğünde örümcekler olur, yazlık tercihi kamp alanı yahut yaylalar olanlar iyi bilirler. Onlardan birinin üstüne çıplak ayak basmışlığım var, terlik alana kadar kaçacak diye.

Yazları bir ton böcü olur yaylalarda, gittiğimizde mutlaka her gün birine denk geliriz annemlerde.
Ağustos böceği, el kadar çekirgeler, gece olunca balkon ışığına gelen diğer hayvanatlar.

Ya fobi ayrı bir şey tabi, ama bilmiyorum bana ilginç gelmiştir böcekten korkmak.
Sen benim yanımda arkadaşım olacaktın, bak nasıl uğraşırdım senle, bayıltana kadar

benim kedim çatır çutur yiyo böcek gördü mü engel olamıyoruz

Hadi ya Ama dikkat edin zehirlenebilir hayvancağız

Kediler ile köpekler arasındaki bir avcılık farkı bu. Kardeşimin kedileri, benim köpeğim vardı.
Ağustos böcüsü yakalamışlar bunlar yazlıkta.
Kedimiz kabuğunu kırıp içini yiyo hayvanların, benim salak köpüşüm löp löp yedi, oyun yapıyo bi de.
Sonra bi baktım hayvan halsiz yatıyo benim. Paldır küldür veterinere, tahmin ettiğimiz gibi zehirlenmiş.
Eee dedik kediler de yiyo ama, veteriner de onlar eminim kabuğunu yememişlerdir demişti.
Hiç unutmam. Benim şapşik köpüşüm ya

İyi ki yanınızda değilmişim Ya büyük derken öyle devasa değil tabiki ama normale göre büyük oldukları kesin..Cesaretiniz beni benden aldı ben yanlışlıkla bastınız sanmıştım çıplak ayakla inanamıyorum size:)

Ayyy heryerim kaşınıyor benim böcek görünce karınca bile olsa adını duyunca bile tuhaf oldum şuan

Off manyak gibi niye burayı okuyosam bi önceki sayfada biri resim koymuş, yemin ederim olduğum yerden sıçradım telefonu elimden attım sayfayı ne çabalarla kapattım bilemezsiniz görmemek için. Offf bittim ben ya gidiyorum bi daha gelmem

Ahah canım benim korkma sen de umarım hiç karşılaşmaZzsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…