- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Buradakileri görseniz hormnolular resmen..Ama siz anladığım kadarıyla korkmuyorsunuz ne güzel,eve girince ya da yakınınızdayken tepkiniz ne oluyorBizim semt jeotermalli o yuzden her yerde var o kadar alistim ki sokakta yanindan yuruyup gidiyo.
Buradakileri görseniz hormnolular resmen..Ama siz anladığım kadarıyla korkmuyorsunuz ne güzel,eve girince ya da yakınınızdayken tepkiniz ne oluyor
Burdakilerde elim kadar benle ayni hizda yuruyolar.Termal oldugu icin cocuklugumda evde cikiyordu sonrasinda apartmanda, evde ilaclandi artik cikmiyor. Erkek arkadasimin evinde cikiyordu gecen sene yarim sise spreyi ustune bosaltiyodum yinede ölmüyodu. Ha bide ölü taklidi yapanlar var ters donmus sekilde bekliyolar yanina yaklasincada hissedip kaciyolar. Ben korkmuyorum ama tiksiniyorum. Yedigime, giydigime, ustume gelmedigi surece sorun yok
Sizi çok iyi anlıyorum kesinlikle o kadar büyükler deodoranttan falan etkilenmiyor..Çok hızlı ve dengesizler..Evde görsem nası müdahale edeceğimi bile bilmiyorum
Ne kadar hoşlanmasam da ben de öldürmek istemem..Hele basınca çıkan ses çok kötüüü:)Valla 10 yıl önce bizim bahçe vardı.Yazın bir çıkarlardı ortaya Allahhhhh
Böyle küçüktük o zamanlar ayağımızla basıyorduk "çıtt" diye ses çıkıyordu .Tabi şimdi olsa öldürmem .
Ayy var ya 1-2 tane öldürüyorduk sonra kuzenlerini çağırıyorlardı herhalde.10 tane falan geliyordu.Ahahah
Ama inanın buradakiler pek normal değil nemden galiba:)Hiç karşılaştınız mı öyle büyük olanlarıylaha ha bizde eşimin böcek fobisi var, o beni çağırır
Öyle büyüklerle karşılaştığınızdaki tepkiniz pekiBenim tepkim böcek ilacı almak oldu.Bir daha da çıkmadı.
Ama inanın buradakiler pek normal değil nemden galiba:)Hiç karşılaştınız mı öyle büyük olanlarıyla
Hadi yaAma dikkat edin zehirlenebilir hayvancağız
Her zaman hatta çoğu zaman yardımıma yetişecek biri olmuyor maalesef..Siz tecrübeli olarak bir şey önerir misiniz karşılaşma anında kesin çözüm olarak ya da sizin uyguladığınızböcek fobisi ayrı bir şey, mesela eşim hiç bir hayvandan korkmaz, benim kedi fobim vardır, beni korur, ama böcek gördü mü takılıyor sizin gibi. hem de büyük olmasına da gerek yok.
bence kendinize yüklenmeyin, kaçın ortamdan, kapıyı kapatın, halledecek kişiye devredin işi.
Yine ilacı bi cesaret alıp sıksam hiç etki edeceğini düşünmüyorum ki onlara çok büyükler çünkü normale göre..Kaçmak ister üstüme falan gelir o zaman iyice işler karışır:)Böcek ilacını kaptığım gibi üstüne boca ediyorum. Zehiri alması yetmiyor bana hareketinin kesilmesi için yol boyu takip ediyorum.
Ben hamam böceği değil de hep kara böceklerden öldürdüm evde. Onlar da çok cevval ya.
Ama sen kitleniyormuşsun. En iyi çözüm tablet almak.
Ben de çok şükür genel olarak yok daha çok şu tek tük kapıdan pencereden girenlere karşı ne yapmalıyım bilmiyorum karşılaşma anındabizim evdede vardı üst kattaki hanım teyze evde çöp biriktiriyomuş binayı sardı anam birde bir koşuyolar sanki olimpiyat yarışçısı gibi raid tabletler var eczanede ondan aldık koltukların altına dolaplara falan kurtulduk şükür
O da doğruOoo çinliler, japonlar avuç avuç yiyor onları.
Her zaman hatta çoğu zaman yardımıma yetişecek biri olmuyor maalesef..Siz tecrübeli olarak bir şey önerir misiniz karşılaşma anında kesin çözüm olarak ya da sizin uyguladığınız
Bu böceklerin binada hörtlediği zaman bir gece lavoboya gittim odama döndüğümde 6-7 tane hamam böceği yatağıma tırmanıyor bir çığlık feryat figan ama mecbur sonrasında yatmak zorunda kaldım gece kime gideyim ertesi gün iş var zaten yorgnumBen de çok şükür genel olarak yok daha çok şu tek tük kapıdan pencereden girenlere karşı ne yapmalıyım bilmiyorum karşılaşma anında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?