dogumuma 4 ay var fakat alışverişe felan başlanıldı bu arada tabiki dogumda tüy sorunu için ne yapayım diye düşünüyorum hayatımda genital bölgeme agda vurmadı tüy dökücü kremlerle hallettim fakat hamam tozunu duydum hem ucuz hemde 2-3 hafta süren etkisi varmış kullanan varsa eger soruyorum genital bölgenin heryerine uygulana biliyor mu sönmüş kireçten oluştugu için acıtmıyor mu ? cevaplarınızı bekliyorum
dogumuma 4 ay var fakat alışverişe felan başlanıldı bu arada tabiki dogumda tüy sorunu için ne yapayım diye düşünüyorum hayatımda genital bölgeme agda vurmadı tüy dökücü kremlerle hallettim fakat hamam tozunu duydum hem ucuz hemde 2-3 hafta süren etkisi varmış kullanan varsa eger soruyorum genital bölgenin heryerine uygulana biliyor mu sönmüş kireçten oluştugu için acıtmıyor mu ? cevaplarınızı bekliyorum
slm cnm
ben kullandım hamam otunu tüy dökücü kremler gibi
bebeğe bi zararı olurmu bilmiyorum ama yakıyo biraz
bence yaparken arasına pamuk yada peçete koy
bende kullandım canım bebeğe bir zararı olurmu ona bişey diyemm ama benim kullandığım jilet etkisi yapmıştı ve 3 4 gün sonra jiletlenmiş gibi çıkmıştı çokta kötü kokuyoo benimki toz halindeydi senn baktığın nasıldır bilmiyorum yine en iyisi ağda bence sen bilirsin artıkınn:)
sana şunu söyleyim bütün ev wc gibi kokar bence hiiiç deneme bile çok fena bi kokusu var ve ayrıca bırak haftayı 2 gün bile sürmez çıkması hemde jilet gibi aynı ...onun yerine krem kullan en azından kokusunu çekmezsin
bebeğe zararı olurmu bilemem ama sana kokudan dolayı zarar verebilir birincisi ikinciside cildini tahriş edebilir ben hiç kullanmadım ama bir arkadaşım düğünden önce kollarına denemişti düğünde kolları kıpkırmızı olmuştuu
yani tahriş etmişti heppp
bence eğer hiç ağda yaptırmadıysan kremle dewam et son zamanlarında ise kremde kullanma hatta! traş ol çünkü kremdeki bazı maddelerinde rahatsız ettği bile söyleniyor ki sen hamam tozu diyorsun canımm...
ikinci hamilelğinden önce ise kendini ağdaya haazırlamanı öneririrm :) gerçekten rahat oluyor
canım onun iğrenç kokusu var ve jiletten hiçbir farkı yok en iyisi ağda kendimi bildim bileli yaptırıyorum çok rahat ve azalma oluyor jiletteki gibi tende siyahlaşma yapmıyor ve uzun zaman temiz bence kendini alıştır farkı anlarsın