İlk iki ay kasik ve bel ağrısı normaldir sıkıntı etmeyinMerhaba öncelikle burada yeniyim. 8 haftalık hamileyim yaklaşık 2 gündür vücudumda Ağrı var belim ağrıyor ve bacağıma iniyor ağrısı dün acile gittim ultrason yaptılar bebek gayet iyi dediler ama ben korkuyorum ilk hamileliğim ne olduğunu da bilemiyorum tedirgin oldum.Aranızda bunu yaşayan var mı ne yapabilirim?
Bende 7 haftalığım başından beri bu ağrılar var rahim büyüdüğü için oluyormuş korkmayınMerhaba öncelikle burada yeniyim. 8 haftalık hamileyim yaklaşık 2 gündür vücudumda Ağrı var belim ağrıyor ve bacağıma iniyor ağrısı dün acile gittim ultrason yaptılar bebek gayet iyi dediler ama ben korkuyorum ilk hamileliğim ne olduğunu da bilemiyorum tedirgin oldum.Aranızda bunu yaşayan var mı ne yapabilirim?
Ben kivi yiyorum iyi geliyorKızlar merhaba bende yeni hamileyim midem çok aşırı bulanıyor acaba iyi gelmesi için bi fikriniz varmı ilaçta kullanmak istemiyorum doğal yola bildiğim kadarlarını yaptım işe yaramadı sizin yapıp işe yarayan bi fikriniz varmı acaba şimdiden teşekkürler
Sizdede çok mide bulantısı oluyor muBen kivi yiyorum iyi geliyor
EvetSizdede çok mide bulantısı oluyor mu
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah’a kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba bende yeni hamileyim midem çok aşırı bulanıyor acaba iyi gelmesi için bi fikriniz varmı ilaçta kullanmak istemiyorum doğal yola bildiğim kadarlarını yaptım işe yaramadı sizin yapıp işe yarayan bi fikriniz varmı acaba şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza sağlıkla alırız inşallahMerhaba öncelikle hayırlı olsun Allah’a kucağına almayı nasip etsinBenimde inanılmaz mide bulantım oluyor özellikle sabahları yanında sürekli tuzlu çubuk gibi mideni bastıracak birşeyler bulundurmanı tavsiye ediyorum bende çok işe yarıyor.
Amin inşallah canımmTeşekkür ederim hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza sağlıkla alırız inşallah☺
Evet bence normal çünkü ben adet Belirtilerimi tamamen yaşıyorum mesela ama ablam hiç yaşamadı sadece göğüs hassasiyeti vardı kişiden kişiye değişiyorHamileyim 6+2 deyim göğüs hassasiyeti ve azıcık arada giren kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok böyle olması normal mi
Ya bende belirtisi olanları okuyorum ben neden kusmuyorum ya falan diyorum kendi kendimeEvet bence normal çünkü ben adet Belirtilerimi tamamen yaşıyorum mesela ama ablam hiç yaşamadı sadece göğüs hassasiyeti vardı kişiden kişiye değişiyor
Erken de olabilir bazı doktorların dediğine göre 8-12 hafta aralığı daha çok belirti gösteriyormuş benimde 6 hastalıkken pek belirtim yoktu.Hamileyim 6+2 deyim göğüs hassasiyeti ve azıcık arada giren kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok böyle olması normal mi
Kuzum tuzlu çubuk kraker, ayran, sade soda, yoğurt, galeta çok güzel mideyi bastırıyor. Bir de sık sık yemeye , acıkmamaya özen göster. Fazla yağlı yiyeceklerden ve asitli içeceklerden uzak dur. Benim de bol kusmalı geçiyor haftalardır şimdilik bunlarla bastırıyorum ve engelliyorumKızlar merhaba bende yeni hamileyim midem çok aşırı bulanıyor acaba iyi gelmesi için bi fikriniz varmı ilaçta kullanmak istemiyorum doğal yola bildiğim kadarlarını yaptım işe yaramadı sizin yapıp işe yarayan bi fikriniz varmı acaba şimdiden teşekkürler
Özendim şuan sanaYa bende belirtisi olanları okuyorum ben neden kusmuyorum ya falan diyorum kendi kendime
Güzel bir şekilde ilerlesinde inşallah onlar hiç önemli değil ya 6+4 te gidicem kalp atışı için inşallah duyarımErken de olabilir bazı doktorların dediğine göre 8-12 hafta aralığı daha çok belirti gösteriyormuş benimde 6 hastalıkken pek belirtim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?