Hamile anneler bakabilir mi????:(((((

26ozlem26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
38
9
1
26
Merhaba öncelikle burada yeniyim. 8 haftalık hamileyim yaklaşık 2 gündür vücudumda Ağrı var belim ağrıyor ve bacağıma iniyor ağrısı dün acile gittim ultrason yaptılar bebek gayet iyi dediler ama ben korkuyorum ilk hamileliğim ne olduğunu da bilemiyorum tedirgin oldum.Aranızda bunu yaşayan var mı ne yapabilirim?

İlk haftalarda ağrıların hepsi normal korkmanıza gerek yok. Kanamanız olmadığı ve ağrı sizi ağlatacak dereceye getirmediği sürece bir sorun yok.

Hamilelik ağrılı bir süreç hiç bitmiyor gibi bir şey
İlk haftalar yerleşme ağrıları oluyor muhtemelen yaşadığınız onlar sonra da büyüme ağrıları geliyor
Kanamanız olmadığı ya da aşırı hareket bile edemeyecek derecede olmadığı sürece takılmayın

Kanamam yok ama kemiklerim dökülüyor gibi sanki.Elim ayağım buz gibi tabi dayanılmayacak bir ağrım yok ama dediğim gibi tedirgin oldum teşekkür ederim yorumlarınız için ❤

İlk iki ay kasik ve bel ağrısı normaldir sıkıntı etmeyin

Kızlar merhaba bende yeni hamileyim midem çok aşırı bulanıyor acaba iyi gelmesi için bi fikriniz varmı ilaçta kullanmak istemiyorum doğal yola bildiğim kadarlarını yaptım işe yaramadı sizin yapıp işe yarayan bi fikriniz varmı acaba şimdiden teşekkürler

Bende 7 haftalığım başından beri bu ağrılar var rahim büyüdüğü için oluyormuş korkmayın

Ben kivi yiyorum iyi geliyor

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah’a kucağına almayı nasip etsin Benimde inanılmaz mide bulantım oluyor özellikle sabahları yanında sürekli tuzlu çubuk gibi mideni bastıracak birşeyler bulundurmanı tavsiye ediyorum bende çok işe yarıyor.

Teşekkür ederim hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza sağlıkla alırız inşallah

Hamileyim 6+2 deyim göğüs hassasiyeti ve azıcık arada giren kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok böyle olması normal mi

Hamileyim 6+2 deyim göğüs hassasiyeti ve azıcık arada giren kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok böyle olması normal mi
Evet bence normal çünkü ben adet Belirtilerimi tamamen yaşıyorum mesela ama ablam hiç yaşamadı sadece göğüs hassasiyeti vardı kişiden kişiye değişiyor

Erken de olabilir bazı doktorların dediğine göre 8-12 hafta aralığı daha çok belirti gösteriyormuş benimde 6 hastalıkken pek belirtim yoktu.

Kuzum tuzlu çubuk kraker, ayran, sade soda, yoğurt, galeta çok güzel mideyi bastırıyor. Bir de sık sık yemeye , acıkmamaya özen göster. Fazla yağlı yiyeceklerden ve asitli içeceklerden uzak dur. Benim de bol kusmalı geçiyor haftalardır şimdilik bunlarla bastırıyorum ve engelliyorum

Erken de olabilir bazı doktorların dediğine göre 8-12 hafta aralığı daha çok belirti gösteriyormuş benimde 6 hastalıkken pek belirtim yoktu.
Güzel bir şekilde ilerlesinde inşallah onlar hiç önemli değil ya 6+4 te gidicem kalp atışı için inşallah duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…