Hamile anneler bakabilir mi????:(((((

Kuzum bende de aynı. Bana da normal diyorlar. Ve fark ettim ki gebelikte eşlik eden bir kanama ve dayanılmayacak ağrı olmadıkça hepsine normal diyorlar

Güzel bir şekilde ilerlesinde inşallah onlar hiç önemli değil ya 6+4 te gidicem kalp atışı için inşallah duyarım
İnşallah duyarsın bende tam 6+4 te gittim ama kalp atışları yeni olduğu için pek duyulmayacağını 15 gün sonra gelmemi söyledi 26 mayısta tekrar gideceğim hiç sıkıntı stres yapma Allah’ın izniyle

8. Haftaya kadar yolu varmış aynen stres yapmamaya çalışcam inşallah

Kuzum bende de aynı. Bana da normal diyorlar. Ve fark ettim ki gebelikte eşlik eden bir kanama ve dayanılmayacak ağrı olmadıkça hepsine normal diyorlar
Ya bide psikolojim bozuldu sürekli kan var mı yok mu bakıyorum belime bıçak saplanıyor gibi arada bir bacaklarıma vuruyor falan

Ya bide psikolojim bozuldu sürekli kan var mı yok mu bakıyorum belime bıçak saplanıyor gibi arada bir bacaklarıma vuruyor falan
O kadar normal ki. Ki ben bir kere birkaç damla kanama da gördüm. Panikle gecenin ikisinde doktorumu aramıştım. Arkasından gelen bir kanama yoksa bunun normal hatta sağlıklı olduğunu söyledi bana. Sonradan gittiğimizde de her şey yolundaydı. Ağrılar normal, bulantılar normal, uyumalar normal, halsizlikler normal diyor doktorum bana. Bunlar aynı zamanda gebeliğin belirtileri. İyi gittiğinin işareti. Bunlar seni endişelendirmesin. Sevindirsin. Vucudun bebeğe adapte olmaya çalışıyor diyor hep doktorum bana da

Çok teşekkürler içimi rahatlattınız sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Ayva yiyin 1 dilim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…