- 25 Aralık 2021
- 3.439
- 4.947
- 83
Kuzum bende de aynı. Bana da normal diyorlar. Ve fark ettim ki gebelikte eşlik eden bir kanama ve dayanılmayacak ağrı olmadıkça hepsine normal diyorlarMerhaba öncelikle burada yeniyim. 8 haftalık hamileyim yaklaşık 2 gündür vücudumda Ağrı var belim ağrıyor ve bacağıma iniyor ağrısı dün acile gittim ultrason yaptılar bebek gayet iyi dediler ama ben korkuyorum ilk hamileliğim ne olduğunu da bilemiyorum tedirgin oldum.Aranızda bunu yaşayan var mı ne yapabilirim?
İnşallah duyarsın bende tam 6+4 te gittim ama kalp atışları yeni olduğu için pek duyulmayacağını 15 gün sonra gelmemi söyledi 26 mayısta tekrar gideceğim hiç sıkıntı stres yapma Allah’ın izniyleGüzel bir şekilde ilerlesinde inşallah onlar hiç önemli değil ya 6+4 te gidicem kalp atışı için inşallah duyarım
8. Haftaya kadar yolu varmış aynen stres yapmamaya çalışcam inşallahİnşallah duyarsın bende tam 6+4 te gittim ama kalp atışları yeni olduğu için pek duyulmayacağını 15 gün sonra gelmemi söyledi 26 mayısta tekrar gideceğim hiç sıkıntı stres yapma Allah’ın izniyle
Ya bide psikolojim bozuldu sürekli kan var mı yok mu bakıyorum belime bıçak saplanıyor gibi arada bir bacaklarıma vuruyor falanKuzum bende de aynı. Bana da normal diyorlar. Ve fark ettim ki gebelikte eşlik eden bir kanama ve dayanılmayacak ağrı olmadıkça hepsine normal diyorlar
O kadar normal ki. Ki ben bir kere birkaç damla kanama da gördüm. Panikle gecenin ikisinde doktorumu aramıştım. Arkasından gelen bir kanama yoksa bunun normal hatta sağlıklı olduğunu söyledi bana. Sonradan gittiğimizde de her şey yolundaydı. Ağrılar normal, bulantılar normal, uyumalar normal, halsizlikler normal diyor doktorum bana. Bunlar aynı zamanda gebeliğin belirtileri. İyi gittiğinin işareti. Bunlar seni endişelendirmesin. Sevindirsin. Vucudun bebeğe adapte olmaya çalışıyor diyor hep doktorum bana daYa bide psikolojim bozuldu sürekli kan var mı yok mu bakıyorum belime bıçak saplanıyor gibi arada bir bacaklarıma vuruyor falan
Çok teşekkürler içimi rahatlattınız sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziO kadar normal ki. Ki ben bir kere birkaç damla kanama da gördüm. Panikle gecenin ikisinde doktorumu aramıştım. Arkasından gelen bir kanama yoksa bunun normal hatta sağlıklı olduğunu söyledi bana. Sonradan gittiğimizde de her şey yolundaydı. Ağrılar normal, bulantılar normal, uyumalar normal, halsizlikler normal diyor doktorum bana. Bunlar aynı zamanda gebeliğin belirtileri. İyi gittiğinin işareti. Bunlar seni endişelendirmesin. Sevindirsin. Vucudun bebeğe adapte olmaya çalışıyor diyor hep doktorum bana da
Bende 6+3Güzel bir şekilde ilerlesinde inşallah onlar hiç önemli değil ya 6+4 te gidicem kalp atışı için inşallah duyarım
Ben 5+6 da gittim kalp atışı var dedi ama 2 hafta sonra sana dinleticem dedi heralde net duymam için dediİnşallah kalp atışını duyarız
Ay kalp atışı olsun da sonda duysakta olurBen 5+6 da gittim kalp atışı var dedi ama 2 hafta sonra sana dinleticem dedi heralde net duymam için dedi
Siz ne zaman kontrole gideceksinizAy kalp atışı olsun da sonda duysakta olur
Ben Perşembe günü gidicem o gün 6+4 olmuş oluyor işte bakalımSiz ne zaman kontrole gideceksiniz
Bende cuma gidicem farklı bi doktora aldım doktor arayışındayım daha bakalımBen Perşembe günü gidicem o gün 6+4 olmuş oluyor işte bakalım
Valla bende keseyi devllette gördüm şimdi de özelden aldım randevu bakalım daha doktor seçemedim . Hangi şehirdesinizBende cuma gidicem farklı bi doktora aldım doktor arayışındayım daha bakalım
Balıkesir EdremitValla bende keseyi devllette gördüm şimdi de özelden aldım randevu bakalım daha doktor seçemedim . Hangi şehirdesiniz
Bakalım belki cuma günü sizde dinlersiniz kalp atışını inşallahBalıkesir Edremit
İnşallah sağ sağlim duyarızBakalım belki cuma günü sizde dinlersiniz kalp atışını inşallah
Ayva yiyin 1 dilim .Kızlar merhaba bende yeni hamileyim midem çok aşırı bulanıyor acaba iyi gelmesi için bi fikriniz varmı ilaçta kullanmak istemiyorum doğal yola bildiğim kadarlarını yaptım işe yaramadı sizin yapıp işe yarayan bi fikriniz varmı acaba şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?