Sağol cnm amin inşallah ALLAH razı olsun sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Kandil'in mübarek olsun cnmBen de okudum canım. Rabbim hayırlısıyla versin inşallah.
Okudum cnm allah kabul etsin inşallah.Hamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
Okudum cnm allah kabul etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Kandil'in mübarek oldun cnmBende okudum Allah en kısa ve hayırlı zamanda bi evlat nasip etsin canım.
Amin cnm inşallah teşekkür ederim danada tez Zaman'da kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla iyi Kandil'ler cnmCanım bende okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. İsteyen dileyen uğraşan herkese nasip etsin Allah..
Sağol cnm ALLAH razı olsun Kandil'in mübarek olsunOkudum cnm allah kabul etsin inşallah.
Sağol cnm amin inşallah ALLAH razı olsun hayırlı Kandil'ler cnmBen de okudum gamzecim, Allahım kabul etsin ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hayırlı Kandiller.
Ve ALLAH razı olsunAmin cnm inşallah teşekkür ederim danada tez Zaman'da kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla iyi Kandil'ler cnm
ALLAH razı olsun cnmCanım bende okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. İsteyen dileyen uğraşan herkese nasip etsin Allah..
Teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah hayırlı Kandil'lerOkudum Rabbim kabul buyursun insallahntez zamanda hayirli sagoikli bi evladin olsun
Amin cnm inşallah bütün isteyenlere versin RABBİM sende hayırlısıyla kucağına al inşallah ALLAH razı olsun hayırlı Kandil'lerOkudum rabbim tez zamanda kabul eder inşallah rabbim bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin
Seninde kandilin mübarek olsun cnmSağol cnm ALLAH razı olsun Kandil'in mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?