- 28 Ekim 2016
- 91
- 58
- 18
- 33
Ben de okudummm allah gonlune gore versin insallah. Ama uzulme mutlaka zamani var ve bunu rabbim biliyo. Benim arkadasim da 1.5 yil hamile kalamadi. Sonra hic beklemedigi bi anda hamile kaldi hatta hamile oldugunu farketmedi bile simdi kizini kucagina almak icin gun sayiyor rabbim sana da nasip etsin tez zamandaa..Hamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
Amin cnm inşallah ALLAH razı olsun sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinBen de okudummm allah gonlune gore versin insallah. Ama uzulme mutlaka zamani var ve bunu rabbim biliyo. Benim arkadasim da 1.5 yil hamile kalamadi. Sonra hic beklemedigi bi anda hamile kaldi hatta hamile oldugunu farketmedi bile simdi kizini kucagina almak icin gun sayiyor rabbim sana da nasip etsin tez zamandaa..
İnşallah paylaşırım tabi cnm hele bir hamile kalıyım ALLAHIN izniyleAmiinn Allah hepimizden razı olsun :)) insaallah tedavileriniz, herşey yolunda gider mutlu haberlerinizi de paylaşırsınız bizlerle
Teşekkür ederim cnm benimki tamamlandı şimdi ablam için başlattım inşallah RABBİM bütün isteyenlere versin ALLAH razı olsun cnmOKUDUM CANM HAYIRLISIYLA EN KISA ZMANDA NASİP OLUR İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ
Amin cnm inşallah benim duam tamamlandı şimdi ablam için başlattım adı gülden onun içinde okurmusun bir tane cnm ALLAH razı olsunOkudum senin için. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı Hayırlı bi evlat nasip etsin sana inşallah.
Cnm ablamın adı gülden onun içinde bir tane okurmusunTeşekkür ederim cnm benimki tamamlandı şimdi ablam için başlattım inşallah RABBİM bütün isteyenlere versin ALLAH razı olsun cnm
Okudum canım. Allah kabul etsin inşallahAmin cnm inşallah benim duam tamamlandı şimdi ablam için başlattım adı gülden onun içinde okurmusun bir tane cnm ALLAH razı olsun
ilk bebeğinmi plcak31 yaşındayım sen
Teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsunOkudum canım. Allah kabul etsin inşallah
Evet cnm ilk olacak tabi hamile kalabilirsemilk bebeğinmi plcak
Evet vakit Zaman gelince olacak inşallah cnm benim duam tamamlandı ablam için başlattım şimdi adı gülden onun için okursan sevinirim ALLAH razı olsunHala ihtiyaç varsa bende okuyabilirim. Umudunu kaybetme benimde istedikten bir sure sonra oldu ve insan o zaman anlıyor ki kurban oldugum Allah en doğru zamanı biliyor, o zaman veriyor.. Sabır,şükür,dua..
Ayyy cnm çok sevindim tebrik ederim cnm ALLAHIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bütün isteyenlerin ve benim başıma inşallah bol bol dinlen eğilip kalkma uzanma hareketlerine dikkat et benim bildiğim ciğer dalak pekmez kırmızı kuru üzüm bunlar kan yaparArkadaslar kan testim131 gecen hafta ise nefatifti doktor gec döllenme dedi cnku 10gundur gecıkıyorum yumurtlamam geç olmıs. Bunu baz alirsak bebegim ne kadarlık? Bir de dıkkat et yenı yerlesıyor dedi kansızlıgım var ne onerirsiniz
Canım cok tesekkür ederim cok sağol hayırlısıyla kucagıma alırım inşaallah cok mutkuyuz bı terslık olmasın nolurAyyy cnm çok sevindim tebrik ederim cnm ALLAHIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bütün isteyenlerin ve benim başıma inşallah bol bol dinlen eğilip kalkma uzanma hareketlerine dikkat et benim bildiğim ciğer dalak pekmez kırmızı kuru üzüm bunlar kan yapar
Yarın okuyacagim canim.Evet vakit Zaman gelince olacak inşallah cnm benim duam tamamlandı ablam için başlattım şimdi adı gülden onun için okursan sevinirim ALLAH razı olsun
ALLAHIN izniyle birşey olmayacak cnm sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun RABBBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım cok tesekkür ederim cok sağol hayırlısıyla kucagıma alırım inşaallah cok mutkuyuz bı terslık olmasın nolurbi kımsayalim vardi.. bunu da kaybedemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?