Hamile arkadaşlar bakarmısınız

Ben de okudummm allah gonlune gore versin insallah. Ama uzulme mutlaka zamani var ve bunu rabbim biliyo. Benim arkadasim da 1.5 yil hamile kalamadi. Sonra hic beklemedigi bi anda hamile kaldi hatta hamile oldugunu farketmedi bile simdi kizini kucagina almak icin gun sayiyor rabbim sana da nasip etsin tez zamandaa..

Amin cnm inşallah ALLAH razı olsun sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Okudum senin için. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı Hayırlı bi evlat nasip etsin sana inşallah.

Okudum senin için. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı Hayırlı bi evlat nasip etsin sana inşallah.
Amin cnm inşallah benim duam tamamlandı şimdi ablam için başlattım adı gülden onun içinde okurmusun bir tane cnm ALLAH razı olsun

Arkadaşlar benim duam bitti herkese çok teşekkür ederim ablam içinde birer tane okurmusunuz adı gülden

Hala ihtiyaç varsa bende okuyabilirim. Umudunu kaybetme benimde istedikten bir sure sonra oldu ve insan o zaman anlıyor ki kurban oldugum Allah en doğru zamanı biliyor, o zaman veriyor.. Sabır,şükür,dua..

Hala ihtiyaç varsa bende okuyabilirim. Umudunu kaybetme benimde istedikten bir sure sonra oldu ve insan o zaman anlıyor ki kurban oldugum Allah en doğru zamanı biliyor, o zaman veriyor.. Sabır,şükür,dua..
Evet vakit Zaman gelince olacak inşallah cnm benim duam tamamlandı ablam için başlattım şimdi adı gülden onun için okursan sevinirim ALLAH razı olsun

Arkadaslar kan testim131 gecen hafta ise nefatifti doktor gec döllenme dedi cnku 10gundur gecıkıyorum yumurtlamam geç olmıs. Bunu baz alirsak bebegim ne kadarlık? Bir de dıkkat et yenı yerlesıyor dedi kansızlıgım var ne onerirsiniz

Ayyy cnm çok sevindim tebrik ederim cnm ALLAHIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bütün isteyenlerin ve benim başıma inşallah bol bol dinlen eğilip kalkma uzanma hareketlerine dikkat et benim bildiğim ciğer dalak pekmez kırmızı kuru üzüm bunlar kan yapar

Canım cok tesekkür ederim cok sağol hayırlısıyla kucagıma alırım inşaallah cok mutkuyuz bı terslık olmasın nolur bi kımsayalim vardi.. bunu da kaybedemem

Evet vakit Zaman gelince olacak inşallah cnm benim duam tamamlandı ablam için başlattım şimdi adı gülden onun için okursan sevinirim ALLAH razı olsun
Yarın okuyacagim canim.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah

Canım cok tesekkür ederim cok sağol hayırlısıyla kucagıma alırım inşaallah cok mutkuyuz bı terslık olmasın nolur bi kımsayalim vardi.. bunu da kaybedemem
ALLAHIN izniyle birşey olmayacak cnm sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun RABBBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…