Hamile arkadaşlar bakarmısınız

okudum canım hemde ezan okunuyordu saglıkla hayırlısıyla al inşallah bebeğini kucağına

Teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun inşallah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RABBİM

Amin, inşallah. Teşekkür ederim ağzına, diline sağlık. Rabbim herşeyleri gönlüne göre hayırlısıyla verir inşallah :)

Arkadaşlar 35 ayetel kürsi oldu herkesee çok teşekkür ederim umarım 41 İ tamamlayabilirim

fazla okuyabiliyorsak fazlada okurum hiç sorun değil

okudum canım Allahım kabul etsin inşallah tez vakitte hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin

Kızlar 36 da kaldım 5 tane daha ayetel kürsi lazım yok mu okuyacak hamileler lütfennn

Okudum cnm bende

Ayetel Kürsi Arapça Okunuşu

اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Ayetel kürsi latince okunuşu

Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,
velâ yü-hîtûne bi'şey'in min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.

Ayetel kürsi duası meali

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
Allah'dan başka hiç bir ilah yoktur. O, daima yaşayan, daima duran,
bütün varlıkları ayakta tutandır. O'nu ne gaflet basar, ne de uyku.
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiçbir şey kavrayamazlar.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,
ona bir ağırlık da vermez. O, çok yüce, çok büyüktür.

Allah kabul etsin inşallah.

Sağol cnm ALLAH razı olsun ALLAH sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Rabbim başta sen olmak üzere isteyen tüm kullarına nasip etsin. Allah inşallah içimizden birinin duasını kabul edecek canım benim.
Kaldı 3

Rabbim başta sen olmak üzere isteyen tüm kullarına nasip etsin. Allah inşallah içimizden birinin duasını kabul edecek canım benim.
Kaldı 3
Aminnn cnm inşallah çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun senden hayırlısı ile sanada kucağına almayı nasip etsin RABBİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…