Hamile arkadaşlar bakarmısınız

Kuzum 3 tane daha okudum.. İnşallah Rabbim kabul eder.. Sana ve tüm isteyenlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder.. Rabbim kimseyi ne evlat hasretiyle nede evladıyla sınamasın.. Amin

Tabiki canım okurum Yasin Suresi'yle birlikte inşaAllah...En yakın zamanda Allah sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşaAllah...Buradan moral olur mu bilmem ama kuzenim evliliğinin 5. Yılında hamile kalabildi ve Ankara'da yaşıyor o kadar bilindik doktorlara da gitti doktorlar artık ümidi kesmisler senin çocuğun olmaz diye..Ne hikmetse 4 yıl sonra Rabbim nasip etti hiçbir tedavi gerekmeden hamile kaldı şimdi 4 buçuk aylik bir kızı var inşallah sizlerin de olur en yakın zamanda :))

Kuzum 3 tane daha okudum.. İnşallah Rabbim kabul eder.. Sana ve tüm isteyenlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder.. Rabbim kimseyi ne evlat hasretiyle nede evladıyla sınamasın.. Amin
Çok teşekkür ederim cnm Aminn ALLAH razı olsun ALLAHIM büstün isteyenlere versin inşallah

Bemde okudum canim benim, Rabbim dualarımızı geri cevirmez inşallah Rabbim bir değil iki evlat birden.versin İnşallaaahh... gonlunu ferah tut..

Amin inşallah cnm ALLAH razı olsun vakit Zaman gelince RABBİM ol deyince olacak inşallah bende bu ay tedaviye başladım Pko varmış bende ayrıca hipertroid tedavisi görüyorum şuan değerlerim düzeldi doktorum gonal f 75 verdi 3 gün vuruldum iğne bakalım hayırlısı bu ay çok ümitliyim inşallah hamile kalabilirim RABBİM sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ALLAH hepinizden razı olsun 41 ayetel kürsim tamamlandı çok teşekkür ederim RABBİM evlatlarınızı size bağışlasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim gibi hamile kalmak isteyenlerede hayırlısıyla tez Zaman'da versin İnşallahhh amin

Okudum canim.Allah yardimcin olsun tez zamanda melegine kavusman dileğiyle

Amiinn Allah hepimizden razı olsun :)) insaallah tedavileriniz, herşey yolunda gider mutlu haberlerinizi de paylaşırsınız bizlerle

Okudum cnm

Arkadaşlar benimki tamamlandı teşekkür ederim ablamda çocuk istiyor benim içinde okurlar mı dedi okuyan herkesten ALLAH razı olsun ablamın adı gülden

Arkadaşlar benimki tamamlandı teşekkür ederim ablamda çocuk istiyor benim içinde okurlar mı dedi okuyan herkesten ALLAH razı olsun ablamın adı gülden
Okudum. Rabbim hayırlı bir evlat versin size de ablanıza da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…