- 15 Ağustos 2016
- 113
- 46
- 98
Bende okudum canim.Allahim butun dualarini kabul etsin insallahKızlar son 3
Tabiki canım okurum Yasin Suresi'yle birlikte inşaAllah...En yakın zamanda Allah sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşaAllah...Buradan moral olur mu bilmem ama kuzenim evliliğinin 5. Yılında hamile kalabildi ve Ankara'da yaşıyor o kadar bilindik doktorlara da gitti doktorlar artık ümidi kesmisler senin çocuğun olmaz diye..Ne hikmetse 4 yıl sonra Rabbim nasip etti hiçbir tedavi gerekmeden hamile kaldı şimdi 4 buçuk aylik bir kızı var inşallah sizlerin de olur en yakın zamanda :))Hamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
Aminnnn cnm inşallah ALLAH razı olsun sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBende okudum canim.Allahim butun dualarini kabul etsin insallah
Çok teşekkür ederim cnm Aminn ALLAH razı olsun ALLAHIM büstün isteyenlere versin inşallahKuzum 3 tane daha okudum.. İnşallah Rabbim kabul eder.. Sana ve tüm isteyenlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder.. Rabbim kimseyi ne evlat hasretiyle nede evladıyla sınamasın.. Amin
Amin inşallah cnm ALLAH razı olsun vakit Zaman gelince RABBİM ol deyince olacak inşallah bende bu ay tedaviye başladım Pko varmış bende ayrıca hipertroid tedavisi görüyorum şuan değerlerim düzeldi doktorum gonal f 75 verdi 3 gün vuruldum iğne bakalım hayırlısı bu ay çok ümitliyim inşallah hamile kalabilirim RABBİM sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinTabiki canım okurum Yasin Suresi'yle birlikte inşaAllah...En yakın zamanda Allah sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşaAllah...Buradan moral olur mu bilmem ama kuzenim evliliğinin 5. Yılında hamile kalabildi ve Ankara'da yaşıyor o kadar bilindik doktorlara da gitti doktorlar artık ümidi kesmisler senin çocuğun olmaz diye..Ne hikmetse 4 yıl sonra Rabbim nasip etti hiçbir tedavi gerekmeden hamile kaldı şimdi 4 buçuk aylik bir kızı var inşallah sizlerin de olur en yakın zamanda :))
ALLAH razı olsun cnm inşallah Aminn sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmBemde okudum canim benim, Rabbim dualarımızı geri cevirmez inşallah Rabbim bir değil iki evlat birden.versin İnşallaaahh... gonlunu ferah tut..
Okudum canim.Allah yardimcin olsun tez zamanda melegine kavusman dileğiyleHamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
Teşekkür ederim cnm amin ALLAH razı olsun sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinOkudum canim.Allah yardimcin olsun tez zamanda melegine kavusman dileğiyle
Amiinn Allah hepimizden razı olsun :)) insaallah tedavileriniz, herşey yolunda gider mutlu haberlerinizi de paylaşırsınız bizlerleAmin inşallah cnm ALLAH razı olsun vakit Zaman gelince RABBİM ol deyince olacak inşallah bende bu ay tedaviye başladım Pko varmış bende ayrıca hipertroid tedavisi görüyorum şuan değerlerim düzeldi doktorum gonal f 75 verdi 3 gün vuruldum iğne bakalım hayırlısı bu ay çok ümitliyim inşallah hamile kalabilirim RABBİM sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Okudum cnmHamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
ALLAH razı olsun cnm teşekkür ederim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmOkudum cnm
Sağol cnm ALLAH razı olsun bebişini hayırlısıyla kucağına aşmayı nasip etsin RABBİMbende okudum.
Okudum. Rabbim hayırlı bir evlat versin size de ablanıza da.Arkadaşlar benimki tamamlandı teşekkür ederim ablamda çocuk istiyor benim içinde okurlar mı dedi okuyan herkesten ALLAH razı olsun ablamın adı gülden
Amin cnm inşallah bütün isteyenlere ALLAH razı olsun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunuOkudum. Rabbim hayırlı bir evlat versin size de ablanıza da.
Allah razı olsun canım senden de amin inşallah.Amin cnm inşallah bütün isteyenlere ALLAH razı olsun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?