Merhaba
İnanılmaz birşey oldu.Ben adet gördükten sonra 13.gün biraz kanamam oldu.Karnımda kocaman şişti haftalardır zaten.İçimdende acaba hamilemiyim diye geçiyordum ama adet görmüştüm.Dayanamadım ve eczaneden bir test aldım.Yani adetimden sonra 14.günde test yaptım.Çift çizgi çıkınca gözlerime inanamadım.Hemen doktorumdan randevu aldım.Dün kan verdim.Akşam doktorum aradı ve müjdeyi verdi.Hamileymişim.Ama kanamam oldugu için dinlen dedi.İnşallah birşey olmaz.
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun zamandan beri bi siteye üyeyim fakat sizleri sadece okumakla yetinmeye çalıştım.Yaşım 36
5 yıllık evliyim 4 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum,tedavide gördüm, en son doktor tüp bebek önerisi getirdi,benim meselem biraz uzunca,çok uğraştım kaç yıldır sonuç alamadım,ama bu ay adetim çok az oldu 1 saat içinde oldu bitti,göğüslerimde ağrı devam ediyor fazla belirti yoktu sabah evde test yaptım ve 2.çizgi silikte olsa çıktı içim içime sığmıyor,inanamıyorumda tekrar test yapacam bi kaç gün sonra,nasıl korkuyorum bilseniz doğru çıkmıyacak diye kimseye söyleyemiyorum,kesinleşmeden söylemekte istemiyorum.
rabıa selam adet oldunmu?
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun zamandan beri bi siteye üyeyim fakat sizleri sadece okumakla yetinmeye çalıştım.Yaşım 36
5 yıllık evliyim 4 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum,tedavide gördüm, en son doktor tüp bebek önerisi getirdi,benim meselem biraz uzunca,çok uğraştım kaç yıldır sonuç alamadım,ama bu ay adetim çok az oldu 1 saat içinde oldu bitti,göğüslerimde ağrı devam ediyor fazla belirti yoktu sabah evde test yaptım ve 2.çizgi silikte olsa çıktı içim içime sığmıyor,inanamıyorumda tekrar test yapacam bi kaç gün sonra,nasıl korkuyorum bilseniz doğru çıkmıyacak diye kimseye söyleyemiyorum,kesinleşmeden söylemekte istemiyorum.
nevrosky selam..ben ilk kızım için ankete katıldım canım..biraz anormal gelecek size ama 12 haftalıkken öğrendim kızımda gebe olduğumu..düzenli regl olduğun için anlayamadım hiç..şimdi ikinci bebiş düşünüyorum..bu ay reglim geçti ancak 3 gün geçtiğinde evde test yaptım ve koskoca tek çizgi belirdi( hala regl olmadım ve 5 gün geçti..ne yapacağımı bilemedim açıkcası..beklemeli miyim, kan testi mi yaptırmalıyım diye..
sevgiler canım..
Canım ; kızını Allah bağışlasın.Biraz ilginç bir hikayesi olmuş. Baya geç öğenmişsin. Güzel bir anı.. :asigim: İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın canım. Belki de şimdi hamişşsindir. Allah gönlüne göre versin arkadaşımm. a.s. :Saruboceq:
nevrosky canım çok sağol AMİN... baya ilginç bir hikaye haklısın:) baştan sona öyle.
canım şu an ne regl olacak gibi, ne de olmayacak gibi belirtim yok..gebelik belirtisi desen hiç yok..bir iki gün daha bekleyip kan testi vereyim diyorum canım..
sevgilerimle..
Canım o zaman beklemekte fayda var. Durumundan haberdar et beni de olur mu? a.s.
arkadaşlar sabah evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif önce silik bi çizgi sonra hemen netleşti Allah ıma binlerce kere şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin.
Canım inşallah hamilesindir. :teytey: :CüvCüv: Sonuçtan haber ver tamam mı? Öpüyorum. a.s.
arkadaşlar sabah evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif önce silik bi çizgi sonra hemen netleşti Allah ıma binlerce kere şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?