Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Canım tebrikler. :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: Dinlen evet , yorma kendini. a.s.

Canım inşallah hamilesindir. :teytey: :CüvCüv: Sonuçtan haber ver tamam mı? Öpüyorum. a.s.

canım inşallah hamileisndir çok sevindim güsle haberini bekliyoruz

sınemse kafanı sakın kötüü şeylere yoğunlaştırma
sadece ve sadece bebeğine ve güzelliklere odaklan...
hayırlı olsun canım bebeğin....

nevrosky selam..ben ilk kızım için ankete katıldım canım..biraz anormal gelecek size ama 12 haftalıkken öğrendim kızımda gebe olduğumu..düzenli regl olduğun için anlayamadım hiç..şimdi ikinci bebiş düşünüyorum..bu ay reglim geçti ancak 3 gün geçtiğinde evde test yaptım ve koskoca tek çizgi belirdi( hala regl olmadım ve 5 gün geçti..ne yapacağımı bilemedim açıkcası..beklemeli miyim, kan testi mi yaptırmalıyım diye..
sevgiler canım..

Canım ; kızını Allah bağışlasın. Biraz ilginç bir hikayesi olmuş. Baya geç öğenmişsin. Güzel bir anı.. :asigim: İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın canım. Belki de şimdi hamişşsindir. Allah gönlüne göre versin arkadaşımm. a.s. :Saruboceq:

nevrosky canım çok sağol AMİN... baya ilginç bir hikaye haklısın:) baştan sona öyle.
canım şu an ne regl olacak gibi, ne de olmayacak gibi belirtim yok..gebelik belirtisi desen hiç yok..bir iki gün daha bekleyip kan testi vereyim diyorum canım..

sevgilerimle..

Canım o zaman beklemekte fayda var. Durumundan haberdar et beni de olur mu? a.s.

arkadaşlar sabah evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif önce silik bi çizgi sonra hemen netleşti Allah ıma binlerce kere şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin.

Canım o zaman beklemekte fayda var. Durumundan haberdar et beni de olur mu? a.s.

nevrosky canım dün akşam geldi benim kırmızılar bu ay hiç belirti olmadan geldiler yani hala şaşırıyorum..günlerdir en ufak bir belirtim yoktu ve tam 1 hafta gecikmeli olarak yine belirtisiz geldi kırmızılar..

8. aya girdik tedavide, dr um 2. aşılama için start verelim dedi..inanın hormon ilaçları almak strese sokuyor beni başka birşey değil..Allah hayırlısını versin yani..

sağol bitanem ilgin için..sevgilerr:1hug:

arkadaşlar sabah evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif önce silik bi çizgi sonra hemen netleşti Allah ıma binlerce kere şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin.

çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tedavi doğal yollamı oldu?

Canım inşallah hamilesindir. :teytey: :CüvCüv: Sonuçtan haber ver tamam mı? Öpüyorum. a.s.

canım ben bugün tekrar test yaptım yine pozitif çıktı ama perşembeye kadar kendimi koyuvermek sitemiyorum,perşembe doktordan randevu aldım.İnşallah hamileyimdir ve sağlıklı bir gebeliktir.:ecrin_bebek:

canım ben acaba o silik çizgi netleşirmi diye bir kaç gün bekleyip testi tekrar ettim ama renk tonu yine aynıydı hiç koyulaşma yok.Sanırım zaten o 2.çizgi çok ta koyu olmuyor.CADIARZUCADIARZU

Ben sanırım ultrasonda görmeden tam olarak inanmıyacağım,ama artık inanmak istiyorum,bunu yaşamak benimde hakkım,yıllardır bekliyorum.ALLAH isteyen tüm arkadaşlarıma ve bana çocuk nasip etsin iyi haberlerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak için uğraşıyorum inşallah hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz nazar:

hanımlar benm adetim ct olmalıydı bekledim bugün çarşamba ve daha gelmedi ben de sabah test yaptım ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm:) inanamıyorum hala...şaka gibi. sanki bir hata varmış gibi... ben de hafta sonu bir daha deneyeyim diyorum testi. eğer yine pozitif çıkarsa doktora ne zaman gitmek lazım? bilen var mı?
edit: silik de yani daha açık renk de olsa 2. çizgi uzaktan bile fark ediliyorsa hamileyimdir dimi? ya yanılıyosam diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…