Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
ama arkadaşlar o anket eksik değilme ben idrar testinde hamileliğimi göremedim benim durumuda olanlarda var :CüvCüv:senağlama

kimse yokmu sesimi duyan yokmu,kendi konu başlığıma yazdım cevap veren olmadı,beni merak eden arkadaşlarım vardıı, idrar testinde boşuna sevinmişim kese mese yok bende bişey bulamadı doktor,kan verdim yarın alacam ama bi beklentim yok açıkçası.....yaaa ne biliim yinede teselli bekliyorum işte sizlerden içimin bi tarafı belki kanda çıkar diyor ama sol kasığım çok ağrıyor,kanamamda var offffff offfffffff

önceki yazdıklarıma baktımda ne kadar da ümitlenmişim,olsun çok güzeldi o duyguları yaşamak,ümitlenmek,güzeldi yaa,kendimi bir süre hamile hisettim

KIZLAR
kan tahlilim hcg 194,46 çıktı ne demek,bende bi anormallik var ama bi anlasaydım.
öğleden sonra doktora gösterecem bakalım ne dicek,çünki adet oluyorum ben.

sibela, sorun nedir bilmiyorum ama üzüldüm senin adına. yine de kesenin ilk hamilelik günlerinde görülemediğini okumuştum sanırım 7,5 haftalık olana kadar görmek mümkn olmuyormuş inş öyle bir durumdur kendine dikkat et ağır filan mı kaldırdın yoksa kanaman varsa mutlaka dr.a gitmelisin bence
arkadaşım keşke elimden bir şey gelseydi...

GERCEKTEN ÇOK ŞEKERSİN,
Sağol canım benim,verdiğin teselli çok değerli,insan böyle zamanlarda çok ihitiyaç duyuyor.

şekercim benim gebelikle ilgili bir beklentim yok artık,ben başka şeyler çıkmasından korkuyorum,kasıklarım ağrıyor ve kanamam var,doktor hiçbirşey demedi,kan tahlilimi gösterecem sadece,inşallah dış gebelik gibi bişey değildir.

inşallah değildir sibela
bence kimse umudunu kesmemeli
benm enişteme dr artık senin çocuğun olmaz demiş ve ablamlar da korunmayı bırakmışlar ama ablam hamile kalmış haberleri yok tabii, üstelik regl olmaya da devam etmiş, ama regli azalmış ablam üstelik 37 yaşında, dr.a gitmiş menopoza mı giriyorum die:) dr da kızım ne menopozu 4 aylık hamilesin deyince şoka girmişler tabii:) yeğenim 15 gün önce doğdu bana da uğur getirdi:) ben de 2 yıldır uğraşıyorum dr tüplerden biri tıkalı dedi ama yeter dedim en sonunda gitmiyorum dr.a bekliyorum biraz daha... ve gördüm çift çizgiyi. bence kimse umudunu kaybetmemeli:)
bir arkadaşıma da daha evlenmeden önce dr senin çocuğun olamaycak demiş ama o da doğum yapmak üzere:) üstelik tedavi bile yok... nasılsa olmayacak diye düşünmüş:) ama ileride tüp bebek yaptırırım diyormuş.
sana bollllll şanssss:)

canım ya kese gozukmeyebılıo tatlım..bende dr a gıttımde 5 haftalıktım ama kese yoktu 20 gun sonra gel dedı dr 20 gun olum gıbı gectı sen gıbı boş gebelıkmı mol gebelıgımı dıye kendımı yedım taa 8ıncı haftada gorduk keseyı ve kalp atıslarını ...ve suan 30 haftalık hamişima.s.ınsallah senınde oledır tatlım...hemen bozma moralını sıkma canını...
kan testını verdınmı baktımı dr?ne dedı?bhcg yuklsek cıkmıs sanırım...ama kanaman olması garıp eger kanaman varsa yat sen bu arada dınlen..kımı hamılelıkte kanamada olabılıo bılıosun.ustune gorme yani..belkı oledır.ama drunun sana bu konuda bılgı vermesı gerekır..bişi demedimi?:CüvCüv:

gecmiş olsun sibela senın uzulmene gercekten uzuldum olsun canımya herseyde hayır vardır sen dua etmeyı ıhmal etme mevlam yardımcın olsun canım

sibela doktora git hemen bence hemen acile git hatta
sibela seni korkutmak istemem ama düşük felan ama boş kese diyorsun...
bence ters giden birşeyvar canım bana sorarsan hemen acile git...

arkadaşlar sabah evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif önce silik bi çizgi sonra hemen netleşti Allah ıma binlerce kere şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin.

Tebrikler canımmm. :hooray: Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. :Saruboceq:

Üzüldüm canım. Ama sıkma canını. :teselli: Hakkında hayırlısı inşallah. :Saruboceq:

Beklenen Adetin 1 gün gecikmesiyle

Şeniz :hooray:

merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak için uğraşıyorum inşallah hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz nazar:

İnşallah canım inşallahh :Saruboceq:

Tebrikler canımm. :CüvCüv: Sen de sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrunu. :Saruboceq:

ama arkadaşlar o anket eksik değilme ben idrar testinde hamileliğimi göremedim benim durumuda olanlarda var :CüvCüv:senağlama

:uhm: İvit ama anket böle oldu kaydirigubbakcemile3

Canım inşallah hamilesindir. Sıkma canını. Testi tekrarla ve doktora git acilen a.s.

canım inşallah hamilesindir.Belki geç döllenme olmuştur.Benim ablamın oğlu ne kanda ne de rahimde 2 ay görünmedi.

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. mesajlarınızı okudum sitede allah inşallah hepinizi evlat sahibi yapar. ben 6 aylık evliyim. regl tarihim 1 hafta gecikti. bu sabah test yaptım
2 çizgi çıktı. Fakat bir çizgi diğeri kadar kırmızı değildi. nolur bu ne anlama geliyor bana söylerseniz çok sevinirimmmmm

kızlar slm benm adetme 9 gn war szce kan tahlili yaptrsam belli olrmu hamle olp olmadğm şimdden teşekkrler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…