çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tedavi doğal yollamı oldu?
selam prenses burdamısın
sibela, sorun nedir bilmiyorum ama üzüldüm senin adına. yine de kesenin ilk hamilelik günlerinde görülemediğini okumuştum sanırım 7,5 haftalık olana kadar görmek mümkn olmuyormuş inş öyle bir durumdur kendine dikkat et ağır filan mı kaldırdın yoksa kanaman varsa mutlaka dr.a gitmelisin bence
arkadaşım keşke elimden bir şey gelseydi...
hanımlar benm adetim ct olmalıydı bekledim bugün çarşamba ve daha gelmedi ben de sabah test yaptım ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm:) inanamıyorum hala...şaka gibi. sanki bir hata varmış gibi... ben de hafta sonu bir daha deneyeyim diyorum testi. eğer yine pozitif çıkarsa doktora ne zaman gitmek lazım? bilen var mı?
edit: silik de yani daha açık renk de olsa 2. çizgi uzaktan bile fark ediliyorsa hamileyimdir dimi? ya yanılıyosam diye çok korkuyorum
kimse yokmu sesimi duyan yokmu,kendi konu başlığıma yazdım cevap veren olmadı,beni merak eden arkadaşlarım vardıı, idrar testinde boşuna sevinmişim kese mese yok bende bişey bulamadı doktor,kan verdim yarın alacam ama bi beklentim yok açıkçası.....yaaa ne biliim yinede teselli bekliyorum işte sizlerden içimin bi tarafı belki kanda çıkar diyor ama sol kasığım çok ağrıyor,kanamamda var offffff offfffffff
arkadaşlar sabah evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif önce silik bi çizgi sonra hemen netleşti Allah ıma binlerce kere şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin.
nevrosky canım dün akşam geldi benim kırmızılarbu ay hiç belirti olmadan geldiler yani hala şaşırıyorum..günlerdir en ufak bir belirtim yoktu ve tam 1 hafta gecikmeli olarak yine belirtisiz geldi kırmızılar..
8. aya girdik tedavide, dr um 2. aşılama için start verelim dedi..inanın hormon ilaçları almak strese sokuyor beni başka birşey değil..Allah hayırlısını versin yani..
sağol bitanem ilgin için..sevgilerr:1hug:
Beklenen Adetin 1 gün gecikmesiyle
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak için uğraşıyorum inşallah hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz nazar:
hanımlar benm adetim ct olmalıydı bekledim bugün çarşamba ve daha gelmedi ben de sabah test yaptım ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm:) inanamıyorum hala...şaka gibi. sanki bir hata varmış gibi... ben de hafta sonu bir daha deneyeyim diyorum testi. eğer yine pozitif çıkarsa doktora ne zaman gitmek lazım? bilen var mı?
edit: silik de yani daha açık renk de olsa 2. çizgi uzaktan bile fark ediliyorsa hamileyimdir dimi? ya yanılıyosam diye çok korkuyorum
ama arkadaşlar o anket eksik değilme ben idrar testinde hamileliğimi göremedim benim durumuda olanlarda var:CüvCüv:senağlama
kimse yokmu sesimi duyan yokmu,kendi konu başlığıma yazdım cevap veren olmadı,beni merak eden arkadaşlarım vardıı, idrar testinde boşuna sevinmişim kese mese yok bende bişey bulamadı doktor,kan verdim yarın alacam ama bi beklentim yok açıkçası.....yaaa ne biliim yinede teselli bekliyorum işte sizlerden içimin bi tarafı belki kanda çıkar diyor ama sol kasığım çok ağrıyor,kanamamda var offffff offfffffff
arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. mesajlarınızı okudum sitede allah inşallah hepinizi evlat sahibi yapar. ben 6 aylık evliyim. regl tarihim 1 hafta gecikti. bu sabah test yaptım
2 çizgi çıktı. Fakat bir çizgi diğeri kadar kırmızı değildi. nolur bu ne anlama geliyor bana söylerseniz çok sevinirimmmmm[/QU
canım hayırlı olsun hamilesin tabi ki :teytey:
ikinci çizgi hiç bir zaman diğeri kadar koyu olmazmış zaten merak etmne sen :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?