Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
bende bugun yaptim 3 ayri test ve 3 ude positive cikti bugun benim normalde adet gunumdu.am hala kasiklarim ve karnim agriyor sanki hasta olacakmisim gibi.insallah testler yanilmiyordur:)

canım hayırlı olsun çok güzel ya herkes hamile olduğunu yazıyor bir gün bende yazabilecekmiyim acaba. regle 3 gün var çıkarmı acaba idrar testi yapsam a.s.

Ben de bugün test yaptım çift çizgi çıktı.Adetime 3 gün var yarında kan testi yaptıracam..
delikafadulden

cok tesekkurler arkadaslar Allahim herkese nasip etsin insallah bu duyguyu.ben hala inanamiyorum aslinda.ben henuz kan testi yaptirmadim doktorum haftaya randevu verdi bakalim haftaya gidecegim insallah.bugun evde tekrar test yaptim yine positive cikti cok sukur.bakalim hafaya kadar nasil dayanacagim.ama hala karnimda sanki hasta olacakmisim gibi agri var yani cok korkuyorum.Cok tesekkuler...

Kızlar kan tesri sonucumu aldım.adet geçtikten 3. günü yapmıştım sanırım.sonuç 489 pozitif.Darısı inşallah buradaki herkesin başına....

Kızlar kan tesri sonucumu aldım.adet geçtikten 3. günü yapmıştım sanırım.sonuç 489 pozitif.Darısı inşallah buradaki herkesin başına....

Canımm tebrikler. :hooray: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. a.s.

bende adetimi 4 gün geçtikten sonra yaptım.pozitif çıktı şimdi 5 haftalık hamişim.rabbim herkese nasip etsin.

amin kızlar inş bende size katılırım yarın adetimin ilk günü umarım olmas klomen kullandım ve bebiş istiyorum. inş hamileyimdir bugün idrar testi yaptım negatif çıktı şimdilik umarım hamileyimdirrrrrr çok sabırsızım ..inş yanlış çıkmıştır yaaa

İnşallah hamişşsindir canım.. :Saruboceq: :CüvCüv: Bizlere de haber vermeyi unutma. :1hug:

arkadaşlar benimde adetim 2 gün geçti umutlanmak istemiyorum çünkü adetime 2 gün varken tek çizgi çıktı tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama neden hala adet olmadım yaaa

ya arkadaşlar adetim gecikti diye çok umutlanmıştım yaaa test yaptım yine tek çizgi offfffffff offffffff biz ne zaman meleklerimizi kucaklayacağız???senağlama

ya arkadaşlar adetim gecikti diye çok umutlanmıştım yaaa test yaptım yine tek çizgi offfffffff offffffff biz ne zaman meleklerimizi kucaklayacağız???senağlama

Tatlım üzülme. :teselli: Vakti zamanı gelince gelecek o yaramaz bebişler. Bu kendini yıprattıkların da yanına kalacak. Sıkma canını. a.s.

kızlar ben adetim gecikeli 2 gün oldu kan testi yaptırdım b-hcg 1904 değer çıktı.şaşırdım.yanlız doktora gittiğimde keseyi göremedi.başka dr gittim o gördü çok küçük.yeni olduğu için dedi.diğeri göremediği için canım sıkıldı ağzımda acılık var kasıklarda ağrı var halsizlik de oluyor 2 hafta sonra ravdevum var ama korkuyorum bi şey çıkar dye.

benimde iki gün gecikti test yaptım negatif iki gündür bütün belirtileri yaşıyorum ama yine olmadı.

Canım tebrikler öncelikle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Canını sıkma. Bak diğer doktor görmüş. 2 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsın hayırlısıyla. a.s.

benimde iki gün gecikti test yaptım negatif iki gündür bütün belirtileri yaşıyorum ama yine olmadı.

Canım hemen çıkmayabilir. Bekle bakalım. Olmazsa da sağlık olsun. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah sen de yakında hamişş olursun. :Saruboceq: :CüvCüv: a.s.

merhabalar umıtlenmeye ihtiyacım var lutfen guzel bişeyler yazın bana adetime 4 gun var dayanamadım ve idrar testi yaptım ama çıkmadı şimdide yukardaki sonuçları görünce adettine 5 gün ve daha fazla kalanların oranını moralm bozuldu ben hamile değilmiyim şimdi

Canım herkesin bir değil görüyorsun. İki gün geçip çıkmayan da var. Ama hamile olduklarını kanda öğrenebilmişler. Değilsen de dünyanın sonu değil. Şimdiden strese girme bence. Keşke bu kadar erken yapmasaydın. Gün geçince yapmak en doğrusu.

canım haklısın keşke yapmasaydım ama giden evladımın acısını hafifletmek için yeni bir umutla hayata tutunmaya o kadar ihtiyacım varki allahım herşeyin hayırlısını guzelini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…