bende bugun yaptim 3 ayri test ve 3 ude positive cikti bugun benim normalde adet gunumdu.am hala kasiklarim ve karnim agriyor sanki hasta olacakmisim gibi.insallah testler yanilmiyordur:)
Ben de bugün test yaptım çift çizgi çıktı.Adetime 3 gün var yarında kan testi yaptıracam..delikafadulden
Kızlar kan tesri sonucumu aldım.adet geçtikten 3. günü yapmıştım sanırım.sonuç 489 pozitif.Darısı inşallah buradaki herkesin başına....
bende adetimi 4 gün geçtikten sonra yaptım.pozitif çıktı şimdi 5 haftalık hamişim.rabbim herkese nasip etsin.
amin kızlar inş bende size katılırım yarın adetimin ilk günü umarım olmas klomen kullandım ve bebiş istiyorum. inş hamileyimdir bugün idrar testi yaptım negatif çıktı şimdilik umarım hamileyimdirrrrrr çok sabırsızım ..inş yanlış çıkmıştır yaaa
ya arkadaşlar adetim gecikti diye çok umutlanmıştım yaaa test yaptım yine tek çizgi offfffffff offffffff biz ne zaman meleklerimizi kucaklayacağız???senağlama
kızlar ben adetim gecikeli 2 gün oldu kan testi yaptırdım b-hcg 1904 değer çıktı.şaşırdım.yanlız doktora gittiğimde keseyi göremedi.başka dr gittim o gördü çok küçük.yeni olduğu için dedi.diğeri göremediği için canım sıkıldı ağzımda acılık var kasıklarda ağrı var halsizlik de oluyor 2 hafta sonra ravdevum var ama korkuyorum bi şey çıkar dye.
benimde iki gün gecikti test yaptım negatif iki gündür bütün belirtileri yaşıyorum ama yine olmadı.
merhabalar umıtlenmeye ihtiyacım var lutfen guzel bişeyler yazın bana adetime 4 gun var dayanamadım ve idrar testi yaptım ama çıkmadı şimdide yukardaki sonuçları görünce adettine 5 gün ve daha fazla kalanların oranını moralm bozuldu ben hamile değilmiyim şimdi
canım haklısın keşke yapmasaydım ama giden evladımın acısını hafifletmek için yeni bir umutla hayata tutunmaya o kadar ihtiyacım varki allahım herşeyin hayırlısını guzelini versin.Canım herkesin bir değil görüyorsun. İki gün geçip çıkmayan da var. Ama hamile olduklarını kanda öğrenebilmişler. Değilsen de dünyanın sonu değil. Şimdiden strese girme bence. Keşke bu kadar erken yapmasaydın. Gün geçince yapmak en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?