Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
benm adetm düzensiz olduğu için 6 gün bekledim 6 gün gecikince test yaptım önceki adetten 31 gün sonra yani pozitif çıktı,umarım herşey gönlünce olur..

mrb ya siz insanları ne güzel motive ediyorsunuz moral oluyorsunuz bende sizinle paylaşmak istedim 8 yıllık evliyim evlendigimden berli adetlerimi bekliyorum ama hiç hamiş olmadım yıllardır hatta tüp bebekde bile tutmadı şimdi ikinci tüp bebege başladım inşallah bu sefer tutar ya yeter artık 8 yıldır her ay her adetimde aglamak istemiyorum benim de bebegim olsun bende anne olayım eşimde baba olsun istiyorum ama olmuyor belki be sefer diye ümitleniyoz......

benm adetm düzensiz olduğu için 6 gün bekledim 6 gün gecikince test yaptım önceki adetten 31 gün sonra yani pozitif çıktı,umarım herşey gönlünce olur..

Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

Canım inşallah senin de vaktin dolmuştur. Bebeğin gelir artık. Nasıl duygular içinde olduğunu tahmin ediyorum.. :1hug: kaydirigubbakcemile5

ben 5 aylık hamileyim böyle duyunca üzülüyorum inşallah allah sanada nasip etsin çok güzel bir duygu ben her gün çocuk isteyipte olmayanlar için dua ediyorum canım sabret allah büyük ağlama seninde olur yeterki inancını yitirme bitanem

canım ben 5 aylık hamileyim kız bebek bekliyorum allah sizede nasip etsin canım bekle adet günün 3 gün geçerse o zaman yap net çıkıyor bitanem yüzde yüzde net çıkıyor

ben adet günümde leke geldiği için kan testi yaptırmıştım idrar hiç yaptırmadım..

canım çok teşekkürler hayırlı olsun seninki allahım kucagına almayıda nasip etsin amin.insan halinden olmayanlar anlıyor sagolsın martın sonuna transferim olacak duanı eksik etme lütfen allahım tüm isteyenlere versin kimsenin kucagı boş kalmasın aminnnnnnn.

benim adetim 10gun gecmişti ve cıkmamıştı hergün test yapıyordum bende saglıkocagına gıttım orda idrar tahlılı yaptırmıştım pozitif cıkmıştı

canım ya bnm 4 gün geçti dün yaptığımda çıkmamıştı..acaba tekrar ne zaman yapayım..nornalde bnm adetim hep düzenlidir yanii aöa bende anlamadım bunu..

Ne yaptın arkadaşım ne oldu son durum.İnşaallah hayırlı haber verirsin.Olmasada Allah bidahaki aya verir inşaallah.

bence olucak içime doğuyor canım söylemiştin dersin bitanem allah herzaman seninle olsun canım

bence olucak içime doğuyor canım söylemiştin dersin bitanem allah herzaman seninle olsun canım

Allah isteyen herkese versin inşallah. Bu yolda açılan elleri geri geri çevirmesin. Dualarımız kabul olsun. :Saruboceq:

canım benim çok zor belli olur yaa..
oyüzden bekle adetin geçsin öyle yap....

ya sizin nasıl böyle hemen belli oluyo ben adetim 10 gün geçmişti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.ama ogün doktora gittim doktor 6 haftalık demişti

Ah kubracım..
Allah bize de nasip etsin o silik de olsa çizgileri görmeyi...

Merhaba
İnanılmaz birşey oldu.Ben adet gördükten sonra 13.gün biraz kanamam oldu.Karnımda kocaman şişti haftalardır zaten.İçimdende acaba hamilemiyim diye geçiyordum ama adet görmüştüm.Dayanamadım ve eczaneden bir test aldım.Yani adetimden sonra 14.günde test yaptım.Çift çizgi çıkınca gözlerime inanamadım.Hemen doktorumdan randevu aldım.Dün kan verdim.Akşam doktorum aradı ve müjdeyi verdi.Hamileymişim.Ama kanamam oldugu için dinlen dedi.İnşallah birşey olmaz.

Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun zamandan beri bi siteye üyeyim fakat sizleri sadece okumakla yetinmeye çalıştım.Yaşım 36
5 yıllık evliyim 4 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum,tedavide gördüm, en son doktor tüp bebek önerisi getirdi,benim meselem biraz uzunca,çok uğraştım kaç yıldır sonuç alamadım,ama bu ay adetim çok az oldu 1 saat içinde oldu bitti,göğüslerimde ağrı devam ediyor fazla belirti yoktu sabah evde test yaptım ve 2.çizgi silikte olsa çıktı içim içime sığmıyor,inanamıyorumda tekrar test yapacam bi kaç gün sonra,nasıl korkuyorum bilseniz doğru çıkmıyacak diye kimseye söyleyemiyorum,kesinleşmeden söylemekte istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…