Canım herkesin bir değil görüyorsun. İki gün geçip çıkmayan da var. Ama hamile olduklarını kanda öğrenebilmişler. Değilsen de dünyanın sonu değil. Şimdiden strese girme bence. Keşke bu kadar erken yapmasaydın. Gün geçince yapmak en doğrusu.
benm adetm düzensiz olduğu için 6 gün bekledim 6 gün gecikince test yaptım önceki adetten 31 gün sonra yani pozitif çıktı,umarım herşey gönlünce olur..
mrb ya siz insanları ne güzel motive ediyorsunuz moral oluyorsunuz bende sizinle paylaşmak istedim 8 yıllık evliyim evlendigimden berli adetlerimi bekliyorum ama hiç hamiş olmadım yıllardır hatta tüp bebekde bile tutmadı şimdi ikinci tüp bebege başladım inşallah bu sefer tutar ya yeter artık 8 yıldır her ay her adetimde aglamak istemiyorum benim de bebegim olsun bende anne olayım eşimde baba olsun istiyorum ama olmuyor belki be sefer diye ümitleniyoz......
ben 5 aylık hamileyim böyle duyunca üzülüyorum inşallah allah sanada nasip etsin çok güzel bir duygu ben her gün çocuk isteyipte olmayanlar için dua ediyorum canım sabret allah büyük ağlama seninde olur yeterki inancını yitirme bitanem
benim adetim 10gun gecmişti ve cıkmamıştı hergün test yapıyordum bende saglıkocagına gıttım orda idrar tahlılı yaptırmıştım pozitif cıkmıştı
ben adet günümde leke geldiği için kan testi yaptırmıştım idrar hiç yaptırmadım..
Canım herkesin bir değil görüyorsun. İki gün geçip çıkmayan da var. Ama hamile olduklarını kanda öğrenebilmişler. Değilsen de dünyanın sonu değil. Şimdiden strese girme bence. Keşke bu kadar erken yapmasaydın. Gün geçince yapmak en doğrusu.
beklenen adet günümde öğrendim hamileliğimi
bence olucak içime doğuyor canım söylemiştin dersin bitanem allah herzaman seninle olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?