kıslarrrr bende bugun yaptımm,,adett gunumdüü...akşamm 6 gıbı yaptımm pozitifff..hemen kan testıne gıttık o da pozıtıfff...cokk mutluyummmm
Kizlar ayy bende burdayim, ne zamadir okuyorum sizleri. yarinda benim adet gunum. 5 gun kala, uc gun kala 2 gun kala ve1 gun kala yaptim test sonuc negatif:1no2: uf cok istiyorum bebek, karnim agriyor adet olacakmisim gibi o yuzden hic umidim yok :a015: ama birseyler yedikten sonra midem bulaniyor oyle cok degil ama hafif hafif uzun suren bir bulanti. buda acaba mi diye umit veriyor bana, kizlar hamile olmasina ragmen bu adet gununde adet sancisi cekeniniz oldumu?
cnm sen eniyisi bekle adetin eger gecerse test yap cünkü gec döllenme olabilir.birde zaten hamilelikte heray adet gününde karın agrısı olabiliyo tıpkı adet olacakmıssın gibi inş hamilesindr cnm :Saruboceq:
slm bende 2 aylık hamileyim ve test yapmadan önce adet olacakmısım gibi agrı çektim hatta hafif kanama bile oldu 12 gün reglım geçtıkten sonra yaptıgım testte hamile oldugumu ogrendim şu anda karmaşık duygular içindeyim korku ve mutlulugu birarada yaşıyorum duygusal anlamda sizlerde böylemiydiniz bu arada aranıza yeni katıldım bundan sonra görüşmek paylaşmak üzere
Canim insallah:Saruboceq:cok tesekkur ederim, bugun adet gunum su an saat 11.09 ogleden once, ama daha olmadim, onun yerine sari bir akinti var ama karnimda agriyor, fisfisfis sanirim aksama olurum, zaten hik desem olacakmisim gibi.
ne yapalim olmazsa da uzulsem bile umidimi kaybetmeyecegim, hersey de bir hayir vardir, belki de bu ay olmasi hayirli degildi..fisfisfis
merhaba arkadaşlar ben reglime 5 gün varken test yaptım silik çıktı . ama doltor silikte olsa vardır dedi. doktorun yaptığındada çııktı . 5 haftalığım şimdi. canıma okuyan kasık sancılarım oldu halada oluyo üşüdüğüm yoruldugum zaman. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
kıslarrrr bende bugun yaptımm,,adett gunumdüü...akşamm 6 gıbı yaptımm pozitifff..hemen kan testıne gıttık o da pozıtıfff...cokk mutluyummmm
slm bende 2 aylık hamileyim ve test yapmadan önce adet olacakmısım gibi agrı çektim hatta hafif kanama bile oldu 12 gün reglım geçtıkten sonra yaptıgım testte hamile oldugumu ogrendim şu anda karmaşık duygular içindeyim korku ve mutlulugu birarada yaşıyorum duygusal anlamda sizlerde böylemiydiniz bu arada aranıza yeni katıldım bundan sonra görüşmek paylaşmak üzere
merhaba arkadaşlar ben reglime 5 gün varken test yaptım silik çıktı . ama doltor silikte olsa vardır dedi. doktorun yaptığındada çııktı . 5 haftalığım şimdi. canıma okuyan kasık sancılarım oldu halada oluyo üşüdüğüm yoruldugum zaman. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?