Kızlar merhaba,
Silik çizgiler ile kafayı yemek üzereyken cuma iş çıkışı bir polikliniğe koştum, saat geç olduğu için değerleri ile değilde ancak negatif yada pozitif diye netice verebilriiz dediler. Benimde ilk aşamada bilmek istediğim bu idi. Hemen kan verdim 15 dakika bekledim ve sonuç POZİTİF :)
Ne hissettiğimi tarif edemem rabbim sağlık versin inşallah.. Laboratuardaki adam henüz çok yeni dedi, değerleri düşükmüş detay veremeselerde bu kadar kısa sürede bilmenizi isterim dedi saolsun.. 10 gün sabredin yada haftaya bikaç gün yine gelin değerlerin takibini yapalım dedi, haftaya salı- çarşamba gibi yine gidicem inşallah..
SAT 12 ekim idi, buna göre sanırım 5 haftalık hamileyim.. bana daha çok yeni en fazla 2 haftalık gibi geliyor ama sanırım doktor hesabı farklı oluyomuş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. öğrendiğimizden beri daha 2 gün oldu evimizin havası değişti çok şükür hamdolsun.. daha çok yolun başındayım inşallah şu 2 haftayı sağsağlim atlatırız
arkadaşlar, ben de ara ara yazıyorum belirtilerimi 6 gün kaldı adetime var..kasıklarımda ağrı var bütün gün süren adet olacakmışım gibi..bide karnımın alt tarafı şiş gibi..eğilemiyorum sıkışıyor gibi hissediyorum..akıntım hala devam ediyor normalde akıntısı olan biri değilim..sizce bunlar hamilelik belirtileri mi? sata göre 3+1 günlük hamileyim tabi hamileysemkan testi yaptırsam yarın çıkar mı? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım ediin..:18:
Tamam kızlar inşallah sağsağlim güzel haberleri yine burada sizlerle paylaşırım :)
belırtılerın nelerdi pekii :)
Walla inanırmısın ben her dakika adet olucam diye bekledim günüm gelene kadar, çünkü birebir adet sancısı gibi kasıklarımda bata ve ağrı oldu belim ağrıdı ve en net göğüslerimin uç kısımları acıdı adet olucam zamanda hassaslaşırdı ama çok daha fazla acı oldu.. Birde unutkanlık ve dalgınlık çok oldu bende, ilginçtir her gün geldiğim yolu şaşırdım işe gelirken ters binmişim metroya tekrar geri dönüp işe geldim, benim için en garibi oydu ve zaten günüm geçtikten 3 gün sonrada kan testinde netleşti..
Dalgınlığım yerini uyku haline bıraktı, ofiste kafamı zor tutuyorum bıraksalar hep uyucam gibi.. akşamları da öyleyim tavuk gibi 9'Da uyur oldum :) göğüs uçlarımda siyah noktalar çıktı araştırdım normalmiş.. bide şimdi şimdi kramplar başladı dün akşamdan sabaha kadar ayağıma nası kramp giriyor anlatamam neyse ki bugün akşam doktor randevumuz var hepsini danışıcam, inşallah bebişimizi de görürsek içim rahatlıcak şaşkınlığım gidicek ve inanabilicem :) bizim için lütfen dua edin kızlar..[/QUOT]
Allah gönlune göre versın canım benım benımde dundür gögsum hassaslaşmış ucları agrıyo dokununca kaslarda pek bıse yok gıbı hafıf bartma oluyo ama arada.. hayırlısı benım ıcınde...
bu testleri eğer ben yapmış olsaydım kendime hamile derdimbana göre arkadaşım hamilesin gecikmenin ilk birkaç gününde 2. çizgi silik oluyo sonra sonra koyulaşıyo o çizgi
adetimin üzerinden 8 gün geçti idrar testi dün yaptım negatifkafam allak bullak oldu hamiş değilsem neden bu kadar gecikti anlamış değilim,bu aya kadar aklıma hamile olmayı istemek gelmiyordu gecikince bende heyecan yapıp heveslendim test sonucuna görede hevesim boğazıma dizildi acaba hamişliğini geç öğrerenen ya da farkeden var mı aranızda ?
canım msj ın tarihi baya geçmiş ama....hamilemiydin.....bende bu gün .2 gün geciktiği için idrar testi yaptım ama negatif....acaba hala bir umut varmıdır...
canım yok değilmişim ondan sonra 3- ay düzenim bozuldu ..... ama geç döllenme olaylarında benim bildiğim idrardada geç çıkabiliyormuş bekle istersen biraz daha ..dayanamam dersende kan testi yaptır garanti hemen tespit ediliyor kanda...inşallah hamilesindir canım:16:
ayyy çok sağol ya allah razı olsun senden....gece gece beni motive edicek bir yazı okumazsam uyuyamayacaktım.....çok sağol...ben daha önce 2 hamilelik yaşadım....onlarda 5. gün çıkmıştı ama aynı olmuyor anladığım kadarıyla...yarın tekrar idrar testi yapıp ...olmadı kan testi artık....inşallah canım ama hayırlısıyla.......allahım aynı acıları tekrar yaşatmasın ....dua edermisin benim için...
ne demek canım biraz olsun rahatlatabildiysem ne mutlu banabeklemek zordur bilirim herzaman aynı olmuyor elbet ama bak senin bünye bu geç öğrenme durumuna alışık
inşallah rabbim dualarını kabul eder canım
allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah
AMİNNNNN canım benim ....inan öyle sevaba girdin ki şu an....çünkü çok kötüydümmm....1 aydır iğne kullanıyorum kan sulandırıcı...hamile kalmadan başladım....ve bu testi yaparken nerdeyse emindim hamile olduğuma bütün belirtiler tam....testi görünce şok yaşadım ağlamaktan alamadım kendimi sonrada kızdım kendime isyan etmek gibi olmasın diye....canım peki sende bebek var mı...
aslında bu güzel haberler hiç beklemediğin anda geliyor takmamak en hayırlısı odaklanma derim ben
ben ben bi sene önce kadar hamile kalmıştım inan bana hiç ummadığım kendimi hiç dinlemediğim zamalardı ..malesef düşürdüm ama canım ...1 yıldır henüz daha bişey yokoraya eski mesajım zamanlarında gecikmelerden dolayı dr agittim bir sorun yok demişti üstünede olmadın ondan sonra anne olmayı çok istiyorum bende ama senin gibi sabırsızlanmıyorum sanırım artık rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin.. aslında o kadar istriyorum ki rüyalarımda bile anne olduğumu görüyorum
o kadar yani ...
ama rabbim nasip etmessede hayırlısı buymuş derim inan hiç sitem ,isyan yok içimde
asla bende hiçbir zaman isyan etmedim....etmem de fakat ben bu ay kendimi hiç olmadığı kadar dinledim...çünkü allahın iznile iğnelerimi boşuna vurulmamış olmak istiyorum....daha önceki hamileliklerimde hiç erken test yapmadım...bu yüzden umudumu da kaybetmiyorum...allahıma sığınıyorum rabbimin izniyle her şey...bundan sonra dualarım seninle de olucak hayırlısıyla innnnşallah...güzel haberler alıcaz birbirimizden...
asla bende hiçbir zaman isyan etmedim....etmem de fakat ben bu ay kendimi hiç olmadığı kadar dinledim...çünkü allahın iznile iğnelerimi boşuna vurulmamış olmak istiyorum....daha önceki hamileliklerimde hiç erken test yapmadım...bu yüzden umudumu da kaybetmiyorum...allahıma sığınıyorum rabbimin izniyle her şey...bundan sonra dualarım seninle de olucak hayırlısıyla innnnşallah...güzel haberler alıcaz birbirimizden...
inşallah canım allah razı olsun bende dua edeceğim hep ederimde zaten rabbim can gönülden isteyen herkese versin
ben bu 2 gün içinde regl olmalıyım bakalım
öpüyorum canım haberleşelim güzel haberleri esirgemeyelim birbirimizden ben hamile olmasamda isteyenlerin hamiş haberini alınca mutlu oluyorum esirgemezsin umarım
hadi uyu ama hamişsen bol bol dinlenmen gerek
bu arada canım bende her iki hamileliğimde de adet günlerime yaklaştığımda hep rüylar gördüm....bebekler gördüümmm..geçen hafta da arkadaşım 8 yıldır bebeği olmuoyr tek tüpü tıkalı ocak ayınada tüp deniyecekti ohttp://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=672__zoneid=29__cb=c44e44937e__oadest=http%3A%2F%2Fgoo.gl%2FTlj9Wo da rüya görmüş test yap dedim ve hamile...hemde ikiz...bir de yarın burda olursan test sonuçlarımı seninle paylaşmak isterim....bana çok destek oldun teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?