haberini bekliyeceğim canım ark. talebi gönderiyorum burdan özel msjda atabilirsin hem iyi geceler canım
kabul ettim sanırım.....siteye yeni üye olduğum için yeni yeni çözüyorum...
evet canım kabul etmişsin benim profilimden bana özel msj atabilirsin yarın inş hamilesşndirde bende sevinirimben girdiğimde okurum
kızlar merhaba,
dün bütün gün hatta gece hastanedeydik. önce SATa göre hesapladı dr. ve 5 hafta 4 günlük olması lazım dedi ve ultrasonda bakalım dedi, baya bastırmasına rağmen kese karindan ultrasonda gozukmedi.. tekrar kan tahlili istedi detaylı ve kan tahlili yapip degerlerine bakti 2 saat onu bekledik ve daha 892,17 yani 3 haftalik filan dedi sanırım gec dollenmis dedi, bende kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılardan bahsettim o zaman alttan bakalım dedi ve baktı dis gebelik gibi değil normal gozukuyo dedi rahim duvarları kalın gayet verimli dedi ama daha çok yeni diyip tutunmasi icin progestan verdi ağrıların artarsa da minoset verdi onu içersin dedi..
cuma aksam tekrar gidicem degerlere bir daha bakicak ve keseyi ultrasonda görmeyi denicek inşallah hersey yolundadır. Keseyi göremeyince eşimle baya endişelendik adet olmam gereken tarihin üzerinden 8 gün geçti hala olmayınca biraz şaşırdık herşey nasip tabii rabbim bizim içinde evladımız içinde hayırlısıysa nasip etsin bize, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, bakalım cuma akşama doğru yine gidip neticemizi alıcaz inşallah..
belirtilerin nasıldı canım yerleşme kanaması geldimi sende
canim kanda 1 gunluk bile olsa cikiyo gebelik. Bosuna umutlanma derim.yine de allahtan umut kesilmez. Hayat suprizlerle dolu
canim adet belirtisi ile gebelik belirtisi birebir aynidir.. 1 gun kala varsa cikiyo ama testte.. merakini yenmen icin yapsana
folik asit alıyorum o yüzden mi şişti ve büyüdü acabaArkadaşlar adetime 5 gün var sabah test yaptım negatif çıktı (idrar testi)ama 2 haftadır devam eden gögüs sancısı ve şişlik var ayrca yorgunluk. Yolculuk yapmak iyi değil diyorlar ilk üç ay eğer hamile isem birşey olur mu 9 saat yol endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?