Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kızlar merhaba,

dün bütün gün hatta gece hastanedeydik. önce SATa göre hesapladı dr. ve 5 hafta 4 günlük olması lazım dedi ve ultrasonda bakalım dedi, baya bastırmasına rağmen kese karindan ultrasonda gozukmedi.. tekrar kan tahlili istedi detaylı ve kan tahlili yapip degerlerine bakti 2 saat onu bekledik ve daha 892,17 yani 3 haftalik filan dedi sanırım gec dollenmis dedi, bende kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılardan bahsettim o zaman alttan bakalım dedi ve baktı dis gebelik gibi değil normal gozukuyo dedi rahim duvarları kalın gayet verimli dedi ama daha çok yeni diyip tutunmasi icin progestan verdi ağrıların artarsa da minoset verdi onu içersin dedi..

cuma aksam tekrar gidicem degerlere bir daha bakicak ve keseyi ultrasonda görmeyi denicek inşallah hersey yolundadır. Keseyi göremeyince eşimle baya endişelendik adet olmam gereken tarihin üzerinden 8 gün geçti hala olmayınca biraz şaşırdık herşey nasip tabii rabbim bizim içinde evladımız içinde hayırlısıysa nasip etsin bize, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, bakalım cuma akşama doğru yine gidip neticemizi alıcaz inşallah..

kızlar merhaba,

dün bütün gün hatta gece hastanedeydik. önce SATa göre hesapladı dr. ve 5 hafta 4 günlük olması lazım dedi ve ultrasonda bakalım dedi, baya bastırmasına rağmen kese karindan ultrasonda gozukmedi.. tekrar kan tahlili istedi detaylı ve kan tahlili yapip degerlerine bakti 2 saat onu bekledik ve daha 892,17 yani 3 haftalik filan dedi sanırım gec dollenmis dedi, bende kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılardan bahsettim o zaman alttan bakalım dedi ve baktı dis gebelik gibi değil normal gozukuyo dedi rahim duvarları kalın gayet verimli dedi ama daha çok yeni diyip tutunmasi icin progestan verdi ağrıların artarsa da minoset verdi onu içersin dedi..

cuma aksam tekrar gidicem degerlere bir daha bakicak ve keseyi ultrasonda görmeyi denicek inşallah hersey yolundadır. Keseyi göremeyince eşimle baya endişelendik adet olmam gereken tarihin üzerinden 8 gün geçti hala olmayınca biraz şaşırdık herşey nasip tabii rabbim bizim içinde evladımız içinde hayırlısıysa nasip etsin bize, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, bakalım cuma akşama doğru yine gidip neticemizi alıcaz inşallah..

belirtilerin nasıldı canım yerleşme kanaması geldimi sende

belirtilerin nasıldı canım yerleşme kanaması geldimi sende

Yok canım ben adet olacakmış gibi sancı ve bel ağrısı çektim ama hiç lekelenmem olmadı, en belirgin belirtim göğüs uçlarımdaki acı oldu gerçi adet olduğumda da göğüslerim hassaslaşırdı ama bu sefer uçları resmen acıdı..

Merhabe kızlar bende bebişimi dört gözle bekleyenlerdenim benim de batım yarın yani 29'u ama nerdeyse 10 gündür kasıklarım ağrıyor ve batmalar oluyor. karnımın alt tarafında sertlik ve şişlik var. akıntım ilk başlarda beyaz kremsi ve yoğundu şimdi dünden beri azaldı ve rengi sarıya döndü. midem kazınıyor yemekten 1 saat sonra bile. mide bulantım yok henüz. acaba hamilemiyim yarını nasıl beklicem bilmiyorum:) aa bide 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ama bu belirtiler devam etti. yalnız bugün kasıklarım öyle sert değil ağrı azaldı baya bu adet olucam anlamına mı gelir? offf beklemek çok zor :18::18:

Merhaba benım de sat 25 ekimdi ama adetim duzensız ben yıne de 25 kasımda beklıyordum adetı gelmedı. goguslerım agrıyor. ayallarım agrıyo hamıle gıbı hıssedıyorum kendımı ana bıraz once test yaptım negatıftı. erken mı yaptım testı yada kan testı yaptıram çıkar mı ne dersınız yarın dr a gtmeyı dusunuyorum

Merhaba arkadaşlar benimde eylül adetim 27 sinde akşama doğru koyu renkli başladı 28 inde de normal bi şekilde tamamen söküldüm zaten benim böyle akşama doğru başladı ise ertesi gün sökülür adetim ama günün erken saatinde koyu renkli kanım geldiyse öğleden sonra olur sökülmem neyse ortalama 6-7 gün de sürer adetim ve normal sürdüğü kadarda sürdü. bu ay ise henüz adet olmadım
normalde de düzenlidir adetim geçen ay kaçında adet olduysam o gün yada bir önceki gün adet olurum. iki aylık evliyim henüz, ilk ay korunduk ama sonra korunmaktan vazgeçtik fakat bu yumurtlama günlerine falan dikkat ederekte birlikte olmadık dedik akışına bırakalım. ben 27 yaşındayım eşimde 30 olursa olur olmazsada belki bir problem falan olabilir en azından olmadığını görüp yaşlarımızda çok ilerlemeden doktar kontrollerine başlarız sonuçta günümüzdede yediklerimizden içtiklerimizden mi ha deyince de gebe kalınamıyor. çok uzattım kusura bakmayın arkadaşlar soruma geleyim bu gün ayın 30 ve hala adetim gelmedi akıntımda koyuluk bile yok 28 i akşamı ve dün akşam üzeri idrar testi yaptım ikiside negatif sizce bir kaç gün daha beklemelimiyim test yapmak için yoksa kan testi filan yaptırmalımıyım

Acilllllll cevap ve yardımmmmmm kızlarrrrr?

Hayırlı akşamlar kızlar, sizlere durumumu paylaşmak istiyorum bana yardımcı olurmusunzzzzz?
Ben 1yıllık evliyim ve ilk defa bu ay bebek istedik adetim14 kasımdaydı ve adetim biter bitmez çeşitli günlerde çalışmalarımız oldu belli tarihlerde ve o zamandan sonra bu tarihe kadar inanılmaz bi bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı gittikçe dayanılmaz oldu ağrılar ve bu Cumartesi acile gittim acaba başka bi problem mi var diye tahliller vs yapıldı ve bugün sonuçlandı,doktor gebelik testi de yaptı kan testi, ama kendisi belirtti gebeye bile daha kanda bile çıkmaz çünkü daha adetine 9 gün varmış dedi ki dediği de oldu negatif çıktı, bügünde ultrason vardı yumurtalıklara böreğe fln baktı orda mı bi problem var diye herşey normal çıktı sadece idrarında hafif bir enfeksiyon çıktı.. doktor da adet günüme kadar zaman verdi işte o da pek anlam veremedi ama...
Kızlar şimdik size soruyorummmmmm sizce gebelik durumum varmıdır yaaa çok da heyecanla bekliyordum ama tahlilde fln çıkmayınca üzüldüm erken bile olsa o negatif sonucu görmek üzdü beni(( sizce durum ne kızlarrrr size de soruyorummm?

Arkadaşlar stres olmayın ve acele etmeyin lütfen biliyorum elinizde değil bende öyleydim her ay 3,4 gün önceden gebelik testlerini yapmaya başlardım Ama hamile olduğumu adetimin geciktiği 3. gün öğrendim..Önceden negatif çıkabiliyor yada teste göre değişiyor bilmiyorum ama çok önceden testler yapıp kendinizi üzmeyin lütfen

arkadaşlar ben 6 gün kala öğrendim. predictor la yaptım çıktı. sonra normal testle de yaptım yine çıktı ama silik.
ama regl olacağım diye aklım çıkıyor. 4 ay önce boş gebelik yaşadım

kızlar adetime 1 gün var bende bebek istiyorum.eşimle ilişkiye giridigimde ağrı ve kahve rengi akıntı geldi ilk kez.15 gündür bacaklarım kollarım göğüslerim ağrıyodu.acaba bu neyin belirtisi bana yardım edin

Kızlarrrrrr engin bilgilerinize ihtiyacım var...4 aralıkta adet oldum 7 aralık ta temizlendim 8 aralıkta ve 11 aralıkta ilişkiye girdik.11 aralıktan sonra sanki adet olacakmışım gibi bel agrım kasık ağrım halsizlik ve uyku halim olmaya başladı...(ha bideeee 24 kasım da ilişkiye girmiştim) bu akşm test aldm sabah ilk idrarımla test yapıcm.sizce olabilirmi hamilelik ??? offf çıldırıcam yaa..ne olur dua edin bana anne olmayı cok ama çokkk istiyorm.yaşım 33 şansım azalıyo rabbimmmm sana sığınıyorummm...

Arkadaşlar adetime 5 gün var sabah test yaptım negatif çıktı (idrar testi)ama 2 haftadır devam eden gögüs sancısı ve şişlik var ayrca yorgunluk. Yolculuk yapmak iyi değil diyorlar ilk üç ay eğer hamile isem birşey olur mu 9 saat yol endişeliyim

folik asit alıyorum o yüzden mi şişti ve büyüdü acaba

ben adetime 1 gün varken idrar testi yaptım ve silik çıktı(fotosunu koyacaktım ama bayaa dağılmıs çizgiler, 12. haftam bitiyor hamilelikte ama saklıyorum hala, görmemiş demeyin sakın ) (yalnız benim adetim 21 günde tekrarlıyor)
adetimden 1 hafta kadar önceden başlayan bir kasık sancısı(özellikle akşam ara ara iğne batar gibi) ve sol göğsümün altında bir ağrı( ben sütyen küçük geldiği için acıtıyor sanıyordum :/ ) çarş günü nöbetciydim ve cocuklarla voleybol oynarken sıçradığımda sağ kasığımı sanki içerden yırttılar sandım ne fena bir acıydı, o an durdum ve hamile miyim acaba diye kaldım öyyle) perş sabah kalktım ilk idrarımı bardağa aldım, sonra hemen test almaya gittim( bu sitede sabah idrarının biraz beklmesiyle daha net sonuc cıkabiliyor diye okumustum)
idrarıma aydınlıkta baktıgımda asılı duran minik pamukcuk gibi tortular vardı) vee idrar testi silik çıktı, adet günümde de doktora gittim ve kan tahlilinde de 234 cıktı dr çok minik ertesi hafta tekrar hcg bakılsın dedi) (adetimden hemen sonraki ilişkiden kalmıs bu arada
kızlar Allah hepimize hayırlı olanı, hayırlı zamanlarda versin, eminim çok heyecanla bekliyorsunuzdur Rabbim gönlünüze göre versin, isteyen herkesin kucagını ocagını nurlandırsın, öpüyorum hepinizi, sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…