Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
yaw benim bat 31ekim-2 kasım arası bişi .
ama bu sabah 4 te idrar testş yaptım negatif.
ilerleyen günlerde pozitif çıkma olasılığı var mı sizce?????

yaw benim bat 31ekim-2 kasım arası bişi .
ama bu sabah 4 te idrar testş yaptım negatif.
ilerleyen günlerde pozitif çıkma olasılığı var mı sizce?????

Merhaba canım;

Adet günü bile negatf çıkıp daha sonra pozitif çıkanlarda var.Belki de geç döllenme olmuş olabilir bence 1 kasım gibi yeniden dene derim. Ben de senin gibi sabırsızım bu ay hamile olduğumdan şüpheleniyorum çok kasık ağrım oldu batmalar oldu.Benimde bat 5 kasım gibi ama dayanamayıp test yapabilirim:)

Selamlar
benim de 1 hafta var adetime ve test yaptım bu sabah çok silik ikinci çizgi çıktı belki de erken döllenme olmuştur bilemiyorum,yarın sabah inşallah yine test yapacağım

merhaba canım; benimde 6 gün falan var adetime bende alıp test yapmak istiyrum biyanda bekle diyorum kendi kendime.ama silik çizgi çıktıysa bence hamilesindir:)

:) benim evde test var biraz onun için ben son bi hafta kala her sabah yapmaya başladım. ama ne yazıkki bugün yine tamamen negatif.
o negatif testte bile çizgi görmeye çalışmıyom mu hey Allahım. yani sözün kısası ben regl olcamı iyice hissetmeyebaşladım. eli kulağında.
en geç 2 sinde regl olmamlazım. yani 3-4 gün kala silik deolsa çıkardı diye düşünüyorum. bi de bu sabahtanitibaren iyice regl belirtisi hissediyorum. rgl olana kadar test yapmaya devam :) ama olursa süpriz olur bu saatten sonra.
Umarım senden güzel hbrler alırız canım

Testte çıkmayabilir canım sen adet olana kadar ümidini kaybetme bence biz biraz aceleci davranıyoruz normalde zaten adet gecikmesinden sonra kullanılması gereken test idrar testi ama insan 4 gün bile sabredemiyor değil mi:) aslında biz daha bebek düşünmüyorduk ama bu ay şüpheleniyorum kısmet hayırlısı olur inşallah. azcıkkk sabırrr:)

Kızlar noluyo anlamıyorum ya.. ben normalde 26 sında adet olucakken 25 inde oldum. adetımın 3.gunu cok az adetım geldi. normalde 6 gun ve yogun olurdum. bıde cok sanclı bı kanamam oldu ne yedıysem cıkardım. bugun 4.günü ve cok az kanama var mıdem sureklı agzımda bıseyde yıyemıyorum... sızce hamılemıyım yoksa baska bı sorunmu var. bıde 1 haftada 2 kılo aldım.

merhaba kızlar bi sorum olacak sizlere adetim heray düznli olurdu 28 günde bir sadece geçen ay 1 hafta erken regli oldum son üç aylık regli hesaplamama göre dün adet olmam gerekiyordu fakat son adeti baz alırsam 1 kasım yazıyo sizce ne olabilir kafam karışık hiç adet belirtisi yok normalde olmadan 1 hafta önceden rahimden afedersiniz sanki gaz çıkardı ama bu ay yok

Son düzenleme:

arkadaşım ne yaptın merak ettim

meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım bana yardımcı olursanız sevinirim 2 senedir çocuk istiyoruz fakat sonuç hep hüsran bu ayda klomen ve çatlatma iğnesivuruldum adete 5 gün kala kan testi yaptırdım 0.356 çıktı sonuç daha önce yaptırdıklarım 0.100 çıkardı acaba yükselirmi bişeyler varmıdır dersiniz

merhaba arkadaşlar bende bu bloğa yeni katılanlardanım. benim 2 negatif aşılamam bir pozitif tüp bebek denemem var ama maalesef 6 haftalıkken düşük yaptım. şimdi hiçbir şekilde tedavi görmüyorum endometriozis hastasıyım. fakat bu ay acaba hamile miyim hissi oluştu.yumurtlamadan beri hergün kasık sancım oldu sanki her an adet olacakmışım gibi sizce de olma ihtimalim var mı.

Merhaba arkadaslar forumda üyeydim fakat bugün banada soru sormak nasip oldu.benim hikayem biraz uzun .insallah okurken sikilmaz bidiklerinizi benimle paylasirsiniz.
benim beklenen adet tarihim 26.eylül idi.27 ekime kadar olmam gerekiyordu.O gün gögsümden süt geldi korktum.kan testi yaptim hersey yoliunda . cocuk istiyoruz ama bu ay hic düsünmedik aklimizdan cikmis.neyse 3 gün 4 gün bekliyeyim derken 10 gün gecti hala adet yok idrar testi yaptim negativ gelir dedim 11.gün adet sancisi gibi agrim var yine yok dr dan randevu aldim.süt gelmesinden de bahsedice hamilesindir (prolaktin süt hormonu yükselmistir ) ultrasyondan bakti 5 haftalik dedi biraz ümit oldu. dr idrar ve kan testi istedi negativ.yine süphe.gec döllenme olabileceginden 1 hafta daha bekliyelim dedi.onada tamam eve geldigimde karin kaslarima adetim gelecekmis gibi agrilar giriyordu tamam adet olacagim derken ardindan kahverengi acik pembe akinti geldi devami adetle sonuclanir dedim olmadi (internette yerlesme kanamasi )diye geciyor .kizimdada böyle oldum fakat bekledigim adet gününde olmustu.2 gün sürdü 3.gün test positiv cikmisti.devam edeyim kahverengi lekeler kramplarla devam ediyor dün baska dr.gittim negativ dedi.buda ultrasonda birsey görmedi yumurtlama yeni yeni olusabiliyordur dedi.tatmin olmadim.prsm günü ilk gittigim dr.da randevum var.türkiyede olsaydim dr.lar hemen ne oldugunu bilirdi biliyorum .Ne olur simdi siz söyleyin benim gibi yasayan testlerin her ikisindede negativ cikip hamile kalan var mi acaba ugün 14.günüm.bu belirsizlik kasik agrilari cok kötü.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.Cevaplariniz büyük bir merakla bekliyorum.sevgiler.

Hemen hemen aynıyız bende pko var o yüzden zaman zaman adet gecikmesi bende yaşıyordum ama son 3 aydır tam zamanında geliyorsun en son 20 eylülde adet oldum ben 33 günde bir oluyorum yani 23 ekimde olmam gerekiyordu olmadım bu arada kayınpederimi kaybettik biz baktığımız için kendisine dolayısıyla üzüldük belki ondan dolayı gelmemiştir dedim takmadım idrar testi yaptım negatif geçen hafta inat ettim doktora gitmicem dedim ama sonra pişman olmamak için perşembe gününe doktordan randevu aldım benim hiç adet olacakmışım gibi bi durumum yok gayet iyiyim .
bu arada eylül 20 de adet oldum ekim 17-18 de hafif lekelenme yaşadım ve kasık ağrısı oldu sol tarafımda çok şiddetli acaba yerleşme kanaması mı dedim ama idrarda çıkmadı inş perşembe günü gittiğimde müjdeli haberi alırım çok heyecanlıyım yaaaa
sizde perşembe günü bi sürprizle karşılaşırsınız inş.

Merhaba kizlar ben aranizda yeniyim daha once yazilan 266 sayfayi resmen hatmettim cok sey ogrendim yureklerinize saglik paylasimlriniz icin.. Bizde 4 aydir bebis istiyoruz korunmuyoruz her ay 14unde hastalanirdim gecen ay 12sinde oldum ve bu ay daha olmadim ama adet sancilarim 3 gundur var goguslerim aciyo belirtiler var ama adet olmadim ve bu sabah test yaptim ise giderken aceleyle ciktim aksam geldim ki bulaniklasmis sonra bir daha yaptim aksam silik cizgi cikti esimle cok heycanlandik inanamadim bi tane daha yaptik bu sefer de cok kenarda ancak testin icini acinca gozukcek gibi 2. CiZgi var cok kafam karisti 2 gunde gecikince ne dusunsem bilemedim cok kafam karisti

adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?

kızlar merhaba, dün akşam bahsettiğim testler işte bunlar

2'li olan ilk yaptığım bozuk gibi çıkınca bir daha yaptım silik bir çizgi çıktı. Daha sonraki de sabah yine alıp yaptım yine hayalet gibi bi çizgi var pek fotoda çıkmadı ama kafam çok karıştı

bu akşam ilk olan bozuk gibi ve ikinci yaptıığım silik çizgili

silik çizgili olan yakından

bu da sabah alıp yaptığım

Eklentiler

• $image (1).webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 120
  • $image (2).webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 127

Nereden geldim buraya bilmiyorum ama :) Şöyle söyleyim hamileliğimi beklerken adet olduğum zamanlardaki gb aynı sancılar,ağrılar oldu,dua edip duruyordum bir yandanda çok üzülüyordum ha oldum ha olacağım diye.Hala adet günleri tarihlerimde çok üşüyorum hafif ağrı oluyor.Sonra adetime 4-5 gün kala test yaptım evde çok silik çıktı sizin fotoğraflardaki gb.Takip eden günlerdede yaptım hep silik çıktı.Hem hiç yoksa hiç silik bile çıkmaz diye biliyorum buna seviniyordum hemde acaba diyordum,o gerçekten sıkıntılı bir zaman.Normalde adetim 2 gün ileri atardı her ay bu yüzden daha sıkıntı vericiydi beklemek.8inde olacaktım olmadım 11nde kan tahlili yaptırdım 2052 çıkmıştı eşimle doktorun yanına girmeden seviniyorduk :) Daha önce bebek için karar aldığımızda 1 hafta geçmişti adetim o zamandan kan tahlilinin normal değerlerini biliyordum.Adet hemen geçince doktorlar pek ciddiye almıyor.4-5 gün bekleyin ve gidin.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Son düzenleme:

bu testleri eğer ben yapmış olsaydım kendime hamile derdim bana göre arkadaşım hamilesin gecikmenin ilk birkaç gününde 2. çizgi silik oluyo sonra sonra koyulaşıyo o çizgi

Kızlar merhaba,

Silik çizgiler ile kafayı yemek üzereyken cuma iş çıkışı bir polikliniğe koştum, saat geç olduğu için değerleri ile değilde ancak negatif yada pozitif diye netice verebilriiz dediler. Benimde ilk aşamada bilmek istediğim bu idi. Hemen kan verdim 15 dakika bekledim ve sonuç POZİTİF :)

Ne hissettiğimi tarif edemem rabbim sağlık versin inşallah.. Laboratuardaki adam henüz çok yeni dedi, değerleri düşükmüş detay veremeselerde bu kadar kısa sürede bilmenizi isterim dedi saolsun.. 10 gün sabredin yada haftaya bikaç gün yine gelin değerlerin takibini yapalım dedi, haftaya salı- çarşamba gibi yine gidicem inşallah..

SAT 12 ekim idi, buna göre sanırım 5 haftalık hamileyim.. bana daha çok yeni en fazla 2 haftalık gibi geliyor ama sanırım doktor hesabı farklı oluyomuş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. öğrendiğimizden beri daha 2 gün oldu evimizin havası değişti çok şükür hamdolsun.. daha çok yolun başındayım inşallah şu 2 haftayı sağsağlim atlatırız

ayyyyy süperrr allah sağlık sıhhat versin.sen sat tan 4 gün sonra test yaptırdın ve öğrendinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…