- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
yaw benim bat 31ekim-2 kasım arası bişi .
ama bu sabah 4 te idrar testş yaptım negatif.
ilerleyen günlerde pozitif çıkma olasılığı var mı sizce?????
Selamlar
benim de 1 hafta var adetime ve test yaptım bu sabah çok silik ikinci çizgi çıktı belki de erken döllenme olmuştur bilemiyorum,yarın sabah inşallah yine test yapacağım
Merhaba canım;
Adet günü bile negatf çıkıp daha sonra pozitif çıkanlarda var.Belki de geç döllenme olmuş olabilir bence 1 kasım gibi yeniden dene derim. Ben de senin gibi sabırsızım bu ay hamile olduğumdan şüpheleniyorum çok kasık ağrım oldu batmalar oldu.Benimde bat 5 kasım gibi ama dayanamayıp test yapabilirim:)
:) benim evde test var biraz onun için ben son bi hafta kala her sabah yapmaya başladım. ama ne yazıkki bugün yine tamamen negatif.
o negatif testte bile çizgi görmeye çalışmıyom mu hey Allahım. yani sözün kısası ben regl olcamı iyice hissetmeyebaşladım. eli kulağında.
en geç 2 sinde regl olmamlazım. yani 3-4 gün kala silik deolsa çıkardı diye düşünüyorum. bi de bu sabahtanitibaren iyice regl belirtisi hissediyorum. rgl olana kadar test yapmaya devam :) ama olursa süpriz olur bu saatten sonra.
Umarım senden güzel hbrler alırız canım
Kızlar noluyo anlamıyorum ya.. ben normalde 26 sında adet olucakken 25 inde oldum. adetımın 3.gunu cok az adetım geldi. normalde 6 gun ve yogun olurdum. bıde cok sanclı bı kanamam oldu ne yedıysem cıkardım. bugun 4.günü ve cok az kanama var mıdem sureklı agzımda bıseyde yıyemıyorum... sızce hamılemıyım yoksa baska bı sorunmu var. bıde 1 haftada 2 kılo aldım.
arkadaşım ne yaptın merak ettim
Merhaba arkadaslar forumda üyeydim fakat bugün banada soru sormak nasip oldu.benim hikayem biraz uzun .insallah okurken sikilmaz bidiklerinizi benimle paylasirsiniz.
benim beklenen adet tarihim 26.eylül idi.27 ekime kadar olmam gerekiyordu.O gün gögsümden süt geldi korktum.kan testi yaptim hersey yoliunda . cocuk istiyoruz ama bu ay hic düsünmedik aklimizdan cikmis.neyse 3 gün 4 gün bekliyeyim derken 10 gün gecti hala adet yok idrar testi yaptim negativ gelir dedim 11.gün adet sancisi gibi agrim var yine yok dr dan randevu aldim.süt gelmesinden de bahsedice hamilesindir (prolaktin süt hormonu yükselmistir ) ultrasyondan bakti 5 haftalik dedi biraz ümit oldu. dr idrar ve kan testi istedi negativ.yine süphe.gec döllenme olabileceginden 1 hafta daha bekliyelim dedi.onada tamam eve geldigimde karin kaslarima adetim gelecekmis gibi agrilar giriyordu tamam adet olacagim derken ardindan kahverengi acik pembe akinti geldi devami adetle sonuclanir dedim olmadi (internette yerlesme kanamasi )diye geciyor .kizimdada böyle oldum fakat bekledigim adet gününde olmustu.2 gün sürdü 3.gün test positiv cikmisti.devam edeyim kahverengi lekeler kramplarla devam ediyor dün baska dr.gittim negativ dedi.buda ultrasonda birsey görmedi yumurtlama yeni yeni olusabiliyordur dedi.tatmin olmadim.prsm günü ilk gittigim dr.da randevum var.türkiyede olsaydim dr.lar hemen ne oldugunu bilirdi biliyorum .Ne olur simdi siz söyleyin benim gibi yasayan testlerin her ikisindede negativ cikip hamile kalan var mi acaba ugün 14.günüm.bu belirsizlik kasik agrilari cok kötü.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.Cevaplariniz büyük bir merakla bekliyorum.sevgiler.
kızlar merhaba, dün akşam bahsettiğim testler işte bunlar
2'li olan ilk yaptığım bozuk gibi çıkınca bir daha yaptım silik bir çizgi çıktı. Daha sonraki de sabah yine alıp yaptım yine hayalet gibi bi çizgi var pek fotoda çıkmadı ama kafam çok karıştı
kızlar merhaba, dün akşam bahsettiğim testler işte bunlar
2'li olan ilk yaptığım bozuk gibi çıkınca bir daha yaptım silik bir çizgi çıktı. Daha sonraki de sabah yine alıp yaptım yine hayalet gibi bi çizgi var pek fotoda çıkmadı ama kafam çok karıştı
Eki Görüntüle 861669
bu akşam ilk olan bozuk gibi ve ikinci yaptıığım silik çizgili
Eki Görüntüle 861665
silik çizgili olan yakından
Eki Görüntüle 861668
bu da sabah alıp yaptığım
Kızlar merhaba,
Silik çizgiler ile kafayı yemek üzereyken cuma iş çıkışı bir polikliniğe koştum, saat geç olduğu için değerleri ile değilde ancak negatif yada pozitif diye netice verebilriiz dediler. Benimde ilk aşamada bilmek istediğim bu idi. Hemen kan verdim 15 dakika bekledim ve sonuç POZİTİF :)
Ne hissettiğimi tarif edemem rabbim sağlık versin inşallah.. Laboratuardaki adam henüz çok yeni dedi, değerleri düşükmüş detay veremeselerde bu kadar kısa sürede bilmenizi isterim dedi saolsun.. 10 gün sabredin yada haftaya bikaç gün yine gelin değerlerin takibini yapalım dedi, haftaya salı- çarşamba gibi yine gidicem inşallah..
SAT 12 ekim idi, buna göre sanırım 5 haftalık hamileyim.. bana daha çok yeni en fazla 2 haftalık gibi geliyor ama sanırım doktor hesabı farklı oluyomuş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. öğrendiğimizden beri daha 2 gün oldu evimizin havası değişti çok şükür hamdolsun.. daha çok yolun başındayım inşallah şu 2 haftayı sağsağlim atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?