Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

desene aynı dertten muzdaripiz inşallah benimkiside siler.... pek sanmıyorum ama seninkidemi ikiz iistiyor yoksaaa... benimkiside diyor bazen buyuk hissediyorum ıkız olcak die allahım onu dediği anda halimi bir görsen... bende ailelerde yokki ikiz olmaz diorum bellimi olur diyo.. artık mahsusmu sahimi yapıyor beni kızdırmak için anlamadım... inşallah dediğin gibi olur canım buay hamile kalırım hayırlısı atık... :)

merhaba kızlar ben yeni üye oldum sayılır siteye ben yaklasık iki yıldır evliyim ve şu dört aydır düşünüyoruz dün ovulasyon testi yaptım çift cizgiyi görünce hamileymişim gibi cok sevindim ilişkye düzenli giriyoz bugunde yaptım yine aynı cıktı galiba yumurtlama günüm kalktıgımdan beri kasıklarım agrıyo akıntım var umarım içimde güzel seyler oluyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar

Kızın tarafında ikiz olması bu işin başı zaten bizde çok var.
Bende %99 ikiz-üçüz-dördüz annesi olma ihtimalim çok fazla. O yüzden çatlamadan sonra korunuyorduk bu çoğul gebelik için bir önlemmiş ama ona bakmaz tabiki allah ne dilerse.

Ailede olması önemli ama olmadığı halde çoğul gebelik oluyor. Bu senin yumurtalığının çatlaması ile ilgili.
Ben bir ayda 6-7 çatlama yaşadığım dönemleri biliyordum. Ve bunların hepsini hissediyordum

Hadi bakalım İnşallah :)

Ağrılar önemli bu işin sırrı :) Bol bol uzan ayaklarına yastık koy bu döllenmeyi kolaylaştıyormuş doktorum öyle söylerdi

hadi ya ben bilmedigimden uzanmadım hiç aklıma gelmedi hayırlısı artık bu ay hep calıştık yine olmazsa yine hayal kırıklıgı olcak benim için bugun bi arkadasımın yeni bebegi oldugunu ögrendim yine morelim bozuldu bi yandan sevindim ama bi yandanda ne yalan söyleyim kıskandım

slm kızlar bende ayın 24 ü nü bekliyorum bat o gün yumoş günlerinide gayet ii değerlendirdk inşallah bukze olur daha önce martta ve temmuzda kimyasal gebelik yaşadım bakalım ne olacak....

Olsun uzan sen yat bitki çayı maydonoz ve mor lahana yeme. Süt, incir ve Kırmızı erik gebe kalmayı kolaylaştırıyor aklında olsun

slm kızlar bende ayın 24 ü nü bekliyorum bat o gün yumoş günlerinide gayet ii değerlendirdk inşallah bukze olur daha önce martta ve temmuzda kimyasal gebelik yaşadım bakalım ne olacak....

Canim ben de ekim ve ocakta iki kimyasal gebelik gecirdim bat 26 sana kimyasal gebeliklerden sonra ne soylediler test filan yaptirdin mi bana ozelde bisuru test verdiler esime de devlete gittik yapmadilar gerek yok dediler tecrubelerini paylasir misin benimle

off bende bundan 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım neden oldu hiçç anlamadım şimdi yin eaynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum

Ben ilginc bı durum yasadım adetim iki gun gecti idrar testi yaptım sılik çizgi çıktı kan testi yaptırdım gebelik yok dendi adetim dörtgun gecti yine idrar testi yaptım yine sılik çıktı kanda testi yaptırdım bu sefer gebelik çıktı

canım evet test yapıldı ve kanda pıhtılaşma çıktı oyüzden coraspin içiyorum 100 mg lık olandan.....hayırlısıyla bu ayın 24 nü bekliyorum inşallah güzel haberler veririrz...

canım evet test yapıldı ve kanda pıhtılaşma çıktı oyüzden coraspin içiyorum 100 mg lık olandan.....hayırlısıyla bu ayın 24 nü bekliyorum inşallah güzel haberler veririrz...

ya canım ben de devlette yaptırmak istedim pıhtılaşma testini gerek görmedi doktor sen nerede yaşıyorsun nerede yaptırdın testi ve nekadar sürede çıktıcevap verirsen çok sevinirim

ya canım ben de devlette yaptırmak istedim pıhtılaşma testini gerek görmedi doktor sen nerede yaşıyorsun nerede yaptırdın testi ve nekadar sürede çıktıcevap verirsen çok sevinirim

canım ben yozgattayım ünv hastanesinde ücretsiz yaptrdım 3-4 haftada çıkıyor sonuçlar...

Merhba kızlr sizi bayadr takip edyrm ama ilk defa yazıyorum. Bende bilgnze danısmak istyrm. Adetim cok düzenli fakat bikac aydır atıyor. örn temmuzda 22-agustosta 25 oldum. Yumurtlama dönemim 8 eylül we haftasmı?? We bugun ayın 25eylül adt görmdm test yapsam warsa çikarmı? Yardm we bilglrnz ltfn :))

merhaba, benim adetime 5 gün varken test aldım ve sadece benim görebileceğim çok silik bir çizgi çıktı
akabinde dr a gittim ve dr bile daha çok erken diye şaşırdı ama kan testi sonucuna göre hanileydim:)

Selamlar
benim de 1 hafta var adetime ve test yaptım bu sabah çok silik ikinci çizgi çıktı belki de erken döllenme olmuştur bilemiyorum,yarın sabah inşallah yine test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…