Benimde öyleydi biliyor musun? Eşim o kadar çok istedi ki bir yıl boyunca o kafasından sildiği anda oldu. Kendide itiraf etti ben bu ay unutmuştum diye. Şimdi doktora ikiz olması için ne yapsak ki filan diyor ama kafadan atmak ilk işmiş ben başımdan geçince anladım. Birde siz az korunmuş olduğunuz için olur hemen ben 4 yıl korundum herkes bana 2 yıl filan olmaz diyordu seninkiler iyi çalışıyordur yeni olduğunuz için :)
desene aynı dertten muzdaripiz inşallah benimkiside siler.... pek sanmıyorum amaseninkidemi ikiz iistiyor yoksaaa... benimkiside diyor bazen buyuk hissediyorum ıkız olcak die allahım onu dediği anda halimi bir görsen... bende ailelerde yokki ikiz olmaz diorum bellimi olur diyo.. artık mahsusmu sahimi yapıyor beni kızdırmak için anlamadım... inşallah dediğin gibi olur canım buay hamile kalırım hayırlısı atık... :)
merhaba kızlar ben yeni üye oldum sayılır siteye ben yaklasık iki yıldır evliyim ve şu dört aydır düşünüyoruz dün ovulasyon testi yaptım çift cizgiyi görünce hamileymişim gibi cok sevindim ilişkye düzenli giriyoz bugunde yaptım yine aynı cıktı galiba yumurtlama günüm kalktıgımdan beri kasıklarım agrıyo akıntım var umarım içimde güzel seyler oluyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar
hadi ya ben bilmedigimden uzanmadım hiç aklıma gelmedi hayırlısı artık bu ay hep calıştık yine olmazsa yine hayal kırıklıgı olcak benim için bugun bi arkadasımın yeni bebegi oldugunu ögrendim yine morelim bozuldu bi yandan sevindim ama bi yandanda ne yalan söyleyim kıskandım
slm kızlar bende ayın 24 ü nü bekliyorum bat o gün yumoş günlerinide gayet ii değerlendirdk inşallah bukze olur daha önce martta ve temmuzda kimyasal gebelik yaşadım bakalım ne olacak....
Canim ben de ekim ve ocakta iki kimyasal gebelik gecirdim bat 26 sana kimyasal gebeliklerden sonra ne soylediler test filan yaptirdin mi bana ozelde bisuru test verdiler esime de devlete gittik yapmadilar gerek yok dediler tecrubelerini paylasir misin benimle
off bende bundan 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım neden oldu hiçç anlamadım şimdi yin eaynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum
Ben de korkuyorum yakamoz ama doktorlar cok olagan karsiliyorlar gebelik olarak bile kabul etmiyorlar kimyasal olunca
Canim ben de ekim ve ocakta iki kimyasal gebelik gecirdim bat 26 sana kimyasal gebeliklerden sonra ne soylediler test filan yaptirdin mi bana ozelde bisuru test verdiler esime de devlete gittik yapmadilar gerek yok dediler tecrubelerini paylasir misin benimle
canım evet test yapıldı ve kanda pıhtılaşma çıktı oyüzden coraspin içiyorum 100 mg lık olandan.....hayırlısıyla bu ayın 24 nü bekliyorum inşallah güzel haberler veririrz...
ya canım ben de devlette yaptırmak istedim pıhtılaşma testini gerek görmedi doktor sen nerede yaşıyorsun nerede yaptırdın testi ve nekadar sürede çıktıcevap verirsen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?