Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhaba bende adetime 10 gün kala yaptım negatifti birde 3 gün kala pahalı olan testten yaptım gene negatifti şimdi adetime 2 gün var yanılma payı olabilir mi acaba

Merhaba
Öncelikle inşaallah hamlesindir :)) ama bence bir kac gün daha bekle derim adetin yeni bitmiş sayılır hayal kırıklığına uğrama sonra.3-5 gün daha bekle.tabi dayanabilirsen.Daha az belirtilerin var cünkü.

Benim adetim 2 gun gecikti sonrasinda 3 gun sade leke gördüm leke gordukten 4 gun sonra test yaptim 2. Cizgi silik cikti.
Anlamadim acaba hamile miyim ama sadece gogsim ağrıyor bir de bir defa gobek deligim sancilandi

Ne olur cevap verin deli olacagim

Hamile olma ihtimalin var canım..ama en doğru cevap için kan tahlili yapman gerekiyor..kesin sonuç alırsın..hamile kalmak istiyormuydun bilmiyorum allah gonlune gore versin inşallah canim..

Valla dayanamadim yaptim ve negatif acikcasi cikmayacgini biliyodum zaten cok erken cunku ama dunden beri hafif gogisleeim aciyor ama psikolojiktir diye umutlenmiyorum oluruna biraktim ya napitim

Valla dayanamadim yaptim ve negatif acikcasi cikmayacgini biliyodum zaten cok erken cunku ama dunden beri hafif gogisleeim aciyor ama psikolojiktir diye umutlenmiyorum oluruna biraktim ya napitim

Dur bakalım hemen ümitsizlenme erken yaptıgın ıcın negatif cıkabilir.Biraz daha bekle bakalım belirtilerin devam edicek mi yoksa dediğin gibi psikolojik mi.

Hamile olma ihtimalin var canım..ama en doğru cevap için kan tahlili yapman gerekiyor..kesin sonuç alırsın..hamile kalmak istiyormuydun bilmiyorum allah gonlune gore versin inşallah canim..
Ben akdeniz anemi taşıyıcısı yim onun icin pek kan veremiyorum.iki defa leke gordum acik kahve. Gobek deligim agriyor. Yalniz cok istiyorum ins.

Benim reglim çok düzenli olurdu. bu ay 5-6 gün gecikti ama bu durumu aldığım antibiyotiğe bağladım tamamen. Sonra idrar testi yaptım ve anında iki koyu çizgi çıktı ama test bozuktur dedim çünkü hiç beklemiyordum hamile olduğumu ertesi gün yapılan kan testinde 4000lere yakın bhcg vardı ve 3 haftadan fazla dediler.

Kan testi bence çok güvenli ve ulaşılabilir; aile sağlığı merkezleri yapıyor. Bence idrar testi ile kendinizi yıpratmayın, direkt kan testi yaptırın adetiniz gecikirse. Ben mesela çok keskin 2 çizgi çıkmasına rağmen inanmamıştım o teste, çünkü çok dandik gözüküyordu.

Her şey gönlünüzce olsun...

Dur bakalım hemen ümitsizlenme erken yaptıgın ıcın negatif cıkabilir.Biraz daha bekle bakalım belirtilerin devam edicek mi yoksa dediğin gibi psikolojik mi.

Insallah erken oldugu icin cikmamistir ama kasiklarima sanci giriyo arada ustuncede gireedi ama agri onun gibi degil bakalim hayirlisi cok umit etmek istemiyorum hayal kirikligi olmasin sonra canin:2:

Tebrik ediyorumm cok sevindim gercekten.Allah tamamını erdirsin.Dikkat edin kendinize.

Ben akdeniz anemi taşıyıcısı yim onun icin pek kan veremiyorum.iki defa leke gordum acik kahve. Gobek deligim agriyor. Yalniz cok istiyorum ins.

hala adet olmadim ve karinim ile kasiklarim ara ara agriyor

Kasiklarimda cok siddetv artinca korktum kistir diye doktora gittim rahmin temiz dedi sag yumurtalik sis dedi yumurtlama doneminde olabilirmis sonra hormon testo verdi ya ama sol kasigima sanci acayip batiyor yurukmekte zorlaniyorum doktor kese olsa gorurdu diyoru ya niy sanci oluyor onuda anlamadim kafam cok karisik

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim :)
benim bir arkadasım tüp bebekle hamile kalıp kanda pozitifi görüp saklamak için idrar testi yaptırdı ama bi baktık çift çizgi cıkmadı. idrar testi bazen güvenilir olmayabiliyor,
benim de adetime 10 gün kala başlayan şiddetli adet sancım var, belim ağrıyor sık idrara cıkıyorum. 10 gün kala manyak gibi test yaptırdım 0 cıktı, dr da kızdı daha 10 gün kala yapılır mı diye...Ürolojiye gittim agrım yüzünden, idrarda birsey cıkmadı. Kadın doğum dr.um test için adeti beklemek en doğrusu dedi şu an 4 gün var bekliyorum.
adete "günler kala baslayan" bel ve kasık agrısı en net belirtiymiş bakalım pek konduramasam da bekliyorum bana şans dileyinnn

merhaba arkadaşlar bugün adet günüm ama olmadım koştur koştur test aldım hemen ama sonuç negatif sancılarımda çok hoş adetim yaklaşıncada sancım çok oluyodu ama geçen ay bir kaç gün geç adet oldum bu ayda öyle olacak heralde.testleri pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin bide bana da nasip etsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…