Merhaba kizlarr. Bende 1 bucuk yillik evliyim son 4 aydir korunmuyorum hapi biraktim en son adetim 4 gecikti okadar sevinmistim ki tam test yaptircaktim kan wcye gittim hayal kirikligi cok kotuydum adetim biteli 1 hafta oldu arada kasiklarima agri giriyo 2 gunden beri goguslerimin sistigini fark ediyorum az oncede koltuga uzandim belime acayip agri girdi artik korkuyorum test yaptirmaktan hayal kirikligi yasicam diye acaba test alip yaptirsam mi karar veeemedim
Benim adetim 2 gun gecikti sonrasinda 3 gun sade leke gördüm leke gordukten 4 gun sonra test yaptim 2. Cizgi silik cikti.
Anlamadim acaba hamile miyim ama sadece gogsim ağrıyor bir de bir defa gobek deligim sancilandi
Ne olur cevap verin deli olacagim
Valla dayanamadim yaptim ve negatif acikcasi cikmayacgini biliyodum zaten cok erken cunku ama dunden beri hafif gogisleeim aciyor ama psikolojiktir diye umutlenmiyorum oluruna biraktim ya napitimMerhaba
Öncelikle inşaallah hamlesindir :)) ama bence bir kac gün daha bekle derim adetin yeni bitmiş sayılır hayal kırıklığına uğrama sonra.3-5 gün daha bekle.tabi dayanabilirsen.Daha az belirtilerin var cünkü.
Valla dayanamadim yaptim ve negatif acikcasi cikmayacgini biliyodum zaten cok erken cunku ama dunden beri hafif gogisleeim aciyor ama psikolojiktir diye umutlenmiyorum oluruna biraktim ya napitim
Ben akdeniz anemi taşıyıcısı yim onun icin pek kan veremiyorum.iki defa leke gordum acik kahve. Gobek deligim agriyor. Yalniz cok istiyorum ins.Hamile olma ihtimalin var canım..ama en doğru cevap için kan tahlili yapman gerekiyor..kesin sonuç alırsın..hamile kalmak istiyormuydun bilmiyorum allah gonlune gore versin inşallah canim..
Dur bakalım hemen ümitsizlenme erken yaptıgın ıcın negatif cıkabilir.Biraz daha bekle bakalım belirtilerin devam edicek mi yoksa dediğin gibi psikolojik mi.
Ben akdeniz anemi taşıyıcısı yim onun icin pek kan veremiyorum.iki defa leke gordum acik kahve. Gobek deligim agriyor. Yalniz cok istiyorum ins.
Benim reglim çok düzenli olurdu. bu ay 5-6 gün gecikti ama bu durumu aldığım antibiyotiğe bağladım tamamen. Sonra idrar testi yaptım ve anında iki koyu çizgi çıktı ama test bozuktur dedim çünkü hiç beklemiyordum hamile olduğumu ertesi gün yapılan kan testinde 4000lere yakın bhcg vardı ve 3 haftadan fazla dediler.
Kan testi bence çok güvenli ve ulaşılabilir; aile sağlığı merkezleri yapıyor. Bence idrar testi ile kendinizi yıpratmayın, direkt kan testi yaptırın adetiniz gecikirse. Ben mesela çok keskin 2 çizgi çıkmasına rağmen inanmamıştım o teste, çünkü çok dandik gözüküyordu.
Her şey gönlünüzce olsun...
Insallah erken oldugu icin cikmamistirama kasiklarima sanci giriyo arada ustuncede gireedi ama agri onun gibi degil bakalim hayirlisi cok umit etmek istemiyorum hayal kirikligi olmasin sonra canin:2:
Hamile olma ihtimalin var canım..ama en doğru cevap için kan tahlili yapman gerekiyor..kesin sonuç alırsın..hamile kalmak istiyormuydun bilmiyorum allah gonlune gore versin inşallah canim..
Ben akdeniz anemi taşıyıcısı yim onun icin pek kan veremiyorum.iki defa leke gordum acik kahve. Gobek deligim agriyor. Yalniz cok istiyorum ins.
hala adet olmadim ve karinim ile kasiklarim ara ara agriyor
Geçmiş olsun tatlım..taşıyıcı olmak tedavi gerektirmiyor diye biliyordum..inşallah hamilesindir..allah gönlüne göre versin canım..
Idrar testi sonunda iki koyu cizgi budefa kan sonucu ogleden sonra çıkacak. Hayal kırıklığı olursa. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?