Benim de (nasıl tarif edicem ki) ağzımda çok ıspanak yemişim gibi bi tat,uyuşma gibi bi şey;birkaç gündür ara ara hafif hafif olan baş dönmelerim bugün sabahtan beri çok daha sık,alakası var mıdır bilmiyorum saçma da olabilir ama karnım sürekli tok gibiyim hiçbi şey yemememe rağmen...Kesin olarak kanda ilişkiden kaç gün sonra belli olur en erken? Bi de kan testi kesin sonuç di mi,yani onda pozitifse pozitif di mi?
Allah tamamına erdirsin inşallah gözden nazardan korusun. kaç aylık oldu ?
Kızlar Anne oluyorummmmm hamileyimmmmmmmmmmmmm 5 yıl sonra kendi kendine inanamıyorumm allahıma çok şükür rabbim herkese nasp etsin bigun buraya bunları yazıcağıma inanmazdım..
topic' öle bi bakıyodum, mesajı gördüm, seni tanımadığım halde çok sevindim:) Umutsuz bi şekilde mesaj yazıp sonra hamileyim demişsin, çok hoşuma gitti:))
Allah kucağınıza almak nasip etsin sağlıkla..
MaasallahKızlar Anne oluyorummmmm hamileyimmmmmmmmmmmmm 5 yıl sonra kendi kendine inanamıyorumm allahıma çok şükür rabbim herkese nasp etsin bigun buraya bunları yazıcağıma inanmazdım..
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin 😩 atın 12sinde adet olmam gerekirken 2gün once oldum ve sadece 1gün surdu ama fazlada kan gelmedi 1gun boyuncada kahverengi kan geldi. Suan belimde ve karnimda adet sancisi gibi bir sanci var ama tık yok. Test yaptim bugun ama negatif cikti. Sizce hamilemiyim yoksa baska biseymi bu 😩yaklasik 7aydir deniyoruz ama bebegimiz olmuyor. Doktor sorunum olmadigini soyluyor. Yardim edin 😩
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetim geceli iki gun olmustuki silik ikinci cizgiyi gordum hala sakliyorum ikizlerimi de dort ay once kucagima aldim allaha sukur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar bende 6 olacak haziranda evliyim ve 15 şubatta adetimle yumurta takibi yaptırdım ve üç yumurtam oldu çatlatma iğnesi oldum ve ilişki günleri verildi yaptık bitti. [famera kullandım 5 gün boyunca günde üçtane] iğneyi 28 şubatta oldum ve bugün iğneyi vurulduğum gün dahil 19 gün oldu adet olmadım adetim üç gün oldu bugünle beraber gecikeli test falan yapmıyorum steresten falan gecikmiştir diyorum açıkcası 6 yıldır umudumukaybettim benim tüplerim tıkalıydı laproskopi oldumaçıldı ekim 2012 de eşimdede birsorun yokama rabbim vermeyince vermiyor aşılamalar falan negatif oldu.yani ümidim sıfır ama gecikmesi kist falanolabilrmi crijone jel kullanıyordumşimdi kestim o geciktirirmi ki.zaten beklicem ama adetin a sı bile yok göğüs ve kasık sızlaması dışında belirti de yok. bu hafta sonu düğün var eşimin erkeke kardeşi evleniyor of napsam bilmiyorum test yapmak katiyyen istemiyorum çok hayal kırıklığı yaşadım dayanamıcam tek çizgi görmeye. bir hafta geçsin diyorum en azından nediyosunuz arkadaşlar bir hafta gecikmeyle test yapan varmı aranızda çok zor ya bu dert ömrümü yedi allahım sen hakedenlere anne baba olmayı nasip et ezanlar okunuyor ezanların yuzu suyu hürmetine bebek özlemi çeken kolu kanadı kırık bebekten başka hiçbir arzusu olmayan her çifte evlatlarını nasip et kavuştur kuzularına yarabbi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnn canim benim aminnnn. Bende bugun 6gun gecikme var bugun yaptim negatif 😩 gogus bel ve kasik agrim var ama testlerde bisey cikmiyor. Allahim dileyen herkese versin insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?