Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

kimseden ses yok

Kızlar Anne oluyorummmmm hamileyimmmmmmmmmmmmm 5 yıl sonra kendi kendine inanamıyorumm allahıma çok şükür rabbim herkese nasp etsin bigun buraya bunları yazıcağıma inanmazdım..

topic' öle bi bakıyodum, mesajı gördüm, seni tanımadığım halde çok sevindim:) Umutsuz bi şekilde mesaj yazıp sonra hamileyim demişsin, çok hoşuma gitti:))
Allah kucağınıza almak nasip etsin sağlıkla..

Kızlar, benim de adetim 1 gün gecikti. Dün yani adset günüöde idrar tedti yaptım. Negatifti
Yarın sabah kan testi yaptırıcam. Cuma günü sonucu alacakmışım.
Adet günüm de hiç gecikmezdi. Adet günü ypılan idrar testinde negatif sonuç alsak da hamilelik ihtimali olabilir mi hala?

kızlar merhaba,ben bişi sorucam şubatın 9 da adet oldum. 19 da korunmayı bıraktık nerdeyse 1 ay olacak ama bende belirti yok,ayrıca her ay adet olmadan önce hissederdim olacağımı 1 hafta önceden bu ay hiç bi şey hissetmiyorum. gebelik testi alıp yapsam daha erken mi sizce 2 güne adet olmam gerekio,inşallah olmam da bebiş gelirr! cevaplarsanız sevinirim :)

Arkadaşlar mrb. benim menstrual döngülerim saat gibidir arada sırada bir gün bilemedin iki gün belki değişir. oda şubat yüzünden ya da bazı ayların 31 çekmesi nedeniyle. ve 25 gunde bir regl oluyorum. bu ay benim bat ım 5 mart dı fakat hala olmadım. bu arada ovulasyon testi yaparak denedim bu ay ve şubatın 20 yada 21 gibi yumurtladım. gel gelelim ben burdan okuyup gaza gelip bata beş gün kala test yaptım negatif dün yaptım yine negatif... beklemek o kadar zor geliyoki benim gibi evde idrar tahlilinden geç öğrenen var mı başka:26:

Ben muhtemel adett gunumden 1 gün sonra yaptim pozitif cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2.gbeligim adetimin üstünde 4 gün geçince 2.çizgi gördüm.aynı gün kanda 230 çıktı

MErhaba arkadaşlar benim aklıma takılan şu.
ben aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım ve ocak ayına kadar kanamam devam etti.şubat 3.de pekte normal olmayan lekelenme tarzıda bi adet dönemi yaşadım ama bu ay hala adet olmadım 10 gün geçti.geçen hafta kan testi yaptırdım sonuç 0.00 çıktı idrar testi yaptım yine bişey yok ama kasık ağrısından duramıyorum sürekli tuv gidiyorum mide bulantısı baş dönmesi bütün belirtiler var ama tahlillerde çıkmıyo acaba benim gibi dönem yaşayan olmuşmudur.lütfen yardımmmmmmmmmmm

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin 😩 atın 12sinde adet olmam gerekirken 2gün once oldum ve sadece 1gün surdu ama fazlada kan gelmedi 1gun boyuncada kahverengi kan geldi. Suan belimde ve karnimda adet sancisi gibi bir sanci var ama tık yok. Test yaptim bugun ama negatif cikti. Sizce hamilemiyim yoksa baska biseymi bu 😩yaklasik 7aydir deniyoruz ama bebegimiz olmuyor. Doktor sorunum olmadigini soyluyor. Yardim edin 😩

canım selamlar,

yerleşme kanaması diye birşey var.o açık kahve,ya da pebemsi akıntı oluyor ve genelde yürüdüğünde arabada yolculuk yaptığında oluyor.Ben sürekli bekledim adet olacağım diye meğer yerleşme ara kanamalarıymış :)bebiş tutunuyormuş.

önemli olan öncelikle test yapman ben idrar yaptım 1 gün önce bir silik diğeri net çıktı.Sabah bir baktım çift olmuş.Hemen uzman bir labaratuvara gittim 31396,04 çıktı kan sonucu

belirtiler aynen adet belirtisi gibi.Karnında gaz,göğüsler hassas,yorgun sinirli vb..

ama dediğim gibi test yapmadan bilemeyiz.Bak ben ağır polikistik over sendorum vardı,aşılama dediler olmaz dediler bütüüün doktorlar..Hayatımda ilaçsız adet olmadım.

ama bak Allah büyük haberim yok hamileymişim :)

Darısı sana olsun :)

Canım çok teşekkür ederim cevap verdigin icin ve ben hala adet sancisi gibi agri cekiyorum ve goguslerim agrimaya basladi damarlari cok belirginlesti. Test yapmaya korkuyorum ama 😩 bide nedense midem iyi degil, hazımsızlık çekiyorum sqnki midem hep ayakta gibi, kusma yok ama. Bilemiyorum yaaa 😩 çok zor bi bekleyiş bu. Ama senin bebişine çok sevindim ☺ hayirli olsun banada dua et lutfen cok istiyorum 😩

Adetim geceli iki gun olmustuki silik ikinci cizgiyi gordum hala sakliyorum ikizlerimi de dort ay once kucagima aldim allaha sukur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar bende 6 olacak haziranda evliyim ve 15 şubatta adetimle yumurta takibi yaptırdım ve üç yumurtam oldu çatlatma iğnesi oldum ve ilişki günleri verildi yaptık bitti. [famera kullandım 5 gün boyunca günde üçtane] iğneyi 28 şubatta oldum ve bugün iğneyi vurulduğum gün dahil 19 gün oldu adet olmadım adetim üç gün oldu bugünle beraber gecikeli test falan yapmıyorum steresten falan gecikmiştir diyorum açıkcası 6 yıldır umudumukaybettim benim tüplerim tıkalıydı laproskopi oldumaçıldı ekim 2012 de eşimdede birsorun yokama rabbim vermeyince vermiyor aşılamalar falan negatif oldu.yani ümidim sıfır ama gecikmesi kist falanolabilrmi crijone jel kullanıyordumşimdi kestim o geciktirirmi ki.zaten beklicem ama adetin a sı bile yok göğüs ve kasık sızlaması dışında belirti de yok. bu hafta sonu düğün var eşimin erkeke kardeşi evleniyor of napsam bilmiyorum test yapmak katiyyen istemiyorum çok hayal kırıklığı yaşadım dayanamıcam tek çizgi görmeye. bir hafta geçsin diyorum en azından nediyosunuz arkadaşlar bir hafta gecikmeyle test yapan varmı aranızda çok zor ya bu dert ömrümü yedi allahım sen hakedenlere anne baba olmayı nasip et ezanlar okunuyor ezanların yuzu suyu hürmetine bebek özlemi çeken kolu kanadı kırık bebekten başka hiçbir arzusu olmayan her çifte evlatlarını nasip et kavuştur kuzularına yarabbi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aminnn canim benim aminnnn. Bende bugun 6gun gecikme var bugun yaptim negatif 😩 gogus bel ve kasik agrim var ama testlerde bisey cikmiyor. Allahim dileyen herkese versin insallah.

cnm belki geç döllenme olmuştur baya geçmiş aslında 10 günü tamamla direk ultrasona gir belki kese görürsün inşallah hamilesinddir tabi bekleyebilirsen. allah gönlümüze göre versin inşallah hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…