Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ben de aranıza yeni katılanlardanım ve sorduğum sorular garip gelirse,bunu da mı bilmiyor bu nasıl soru demeyin lütfen :) henüz hamile değilim,ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse (herkese inşallah).Sormak istediğim şu: üstüne adet görme diye bi şey duydum doğru mu? bir de eğer olduysa gebeliğin 4.-5. gününde hafif baş dönmeleri,midemden ağzıma acı acı ekşi ekşi bir tat,sık idrara çıkma,ağzımın dilimin kuruması ve vücut ısımda artış mümkün mü?Üşütmüş olabilirim diye düşündüm ama bu kadar erken zamanda böyle belirtiler mümkün mü diye de sormak istedim bilen arkadaşlara

Son düzenleme:

Arkadaşım beni yanlış anlama haddim değil nasihat gibi konuşmak ama sende benim gibi çok erken baslamissin test işlerine ben de bata 1 hafta kala başlamıştım teste 10 gün boyunca negatif görüp kendimi üzdum yiprandim olmadı diye ki üstelik ilk denememizdi. Ancak bat 4 gün geçtikten sonra çift çizgi çıktı o da silik yani ertesi günü kanda kesinleşti yani bat 5 gün geçince. Bunu uzun uzun anlatmamin sebebi sen de çok sabırsızsın benim gibi belli ama bence zor da olsa sabret ki sonunda tadını cikarabil kendini üzme duaları seninle Allah hayirlisini nasip etsin dualarınizda kabul etsin

kızlar 5 yıllık evliyim 3 aşılama yaptım tutmadı hiç bir sorunumuz yok ama olmuyo bu ay ilk kez reglim gecikti ağrım var ama kanamam yok gebelik testi yaptım hafif bi silik cizgi var ama bilmiyorum

Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen

Kızlar Anne oluyorummmmm hamileyimmmmmmmmmmmmm 5 yıl sonra kendi kendine inanamıyorumm allahıma çok şükür rabbim herkese nasp etsin bigun buraya bunları yazıcağıma inanmazdım..

Kızlar Anne oluyorummmmm hamileyimmmmmmmmmmmmm 5 yıl sonra kendi kendine inanamıyorumm allahıma çok şükür rabbim herkese nasp etsin bigun buraya bunları yazıcağıma inanmazdım..

Tebrik ederim. Hayırlı olsun
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen

kızlar anne oluyorummmmm hamileyimmmmmmmmmmmmm 5 yıl sonra kendi kendine inanamıyorumm allahıma çok şükür rabbim herkese nasp etsin bigun buraya bunları yazıcağıma inanmazdım..
slm canım hamile olmana çok sevindim.ben de 2,5 yıllık evliyim ve 2. Aşılamayı yaptırdım bugün 11. Gün sabırla bekliyorum inşallah senin gibi ben de buraya yazarım hamileyim diye dua et bizim için de...

slm canım hamile olmana çok sevindim.ben de 2,5 yıllık evliyim ve 2. Aşılamayı yaptırdım bugün 11. Gün sabırla bekliyorum inşallah senin gibi ben de buraya yazarım hamileyim diye dua et bizim için de...

canım eşimle bu sabah haberi aldiğimda ikimizde ağladık sarıldık ve inan bebek isteyen herkese dua ettik.. rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin ne kadar zor olduğunu biliyorum çok iyi anlıyorum sizi ben etrafımda hamile haberi aldığımda bi yandan seviniyodum ama bi yandanda duymak istemiyodum üzülüyodum neden benim cocuğum olmuyo diye demekki bi zamanı varmış ben sadece dua ettim allaha sığındım emin ol hayırlısıysa rabbim nasip edicektir sadece bi zamanı vardır..

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ozlem62yildiz senin adına çok sevindim,darısı biz isteyenlerin başına :)

tatlım bence hamilesin.hamile değilsek 3 gün bekletsekde o kiti çıkmıyo işte ateş olmayan yerden duman tüter mi:) ama sen yinede kan testi yaptır sonra sevin :)

Benim de (nasıl tarif edicem ki) ağzımda çok ıspanak yemişim gibi bi tat,uyuşma gibi bi şey;birkaç gündür ara ara hafif hafif olan baş dönmelerim bugün sabahtan beri çok daha sık,alakası var mıdır bilmiyorum saçma da olabilir ama karnım sürekli tok gibiyim hiçbi şey yemememe rağmen...Kesin olarak kanda ilişkiden kaç gün sonra belli olur en erken? Bi de kan testi kesin sonuç di mi,yani onda pozitifse pozitif di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…