merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim :)
benim bir arkadasım tüp bebekle hamile kalıp kanda pozitifi görüp saklamak için idrar testi yaptırdı ama bi baktık çift çizgi cıkmadı. idrar testi bazen güvenilir olmayabiliyor,
benim de adetime 10 gün kala başlayan şiddetli adet sancım var, belim ağrıyor sık idrara cıkıyorum. 10 gün kala manyak gibi test yaptırdım 0 cıktı, dr da kızdı daha 10 gün kala yapılır mı diye...Ürolojiye gittim agrım yüzünden, idrarda birsey cıkmadı. Kadın doğum dr.um test için adeti beklemek en doğrusu dedi şu an 4 gün var bekliyorum.
adete "günler kala baslayan" bel ve kasık agrısı en net belirtiymiş bakalım pek konduramasam da bekliyorum bana şans dileyinnn
Kızlar Anne oluyorummmmm hamileyimmmmmmmmmmmmm 5 yıl sonra kendi kendine inanamıyorumm allahıma çok şükür rabbim herkese nasp etsin bigun buraya bunları yazıcağıma inanmazdım..
Tebrik ederim. Hayırlı olsun
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
slm canım hamile olmana çok sevindim.ben de 2,5 yıllık evliyim ve 2. Aşılamayı yaptırdım bugün 11. Gün sabırla bekliyorum inşallah senin gibi ben de buraya yazarım hamileyim diye dua et bizim için de...kızlar anne oluyorummmmm hamileyimmmmmmmmmmmmm 5 yıl sonra kendi kendine inanamıyorumm allahıma çok şükür rabbim herkese nasp etsin bigun buraya bunları yazıcağıma inanmazdım..
slm canım hamile olmana çok sevindim.ben de 2,5 yıllık evliyim ve 2. Aşılamayı yaptırdım bugün 11. Gün sabırla bekliyorum inşallah senin gibi ben de buraya yazarım hamileyim diye dua et bizim için de...
Kızlar Anne oluyorummmmm hamileyimmmmmmmmmmmmm 5 yıl sonra kendi kendine inanamıyorumm allahıma çok şükür rabbim herkese nasp etsin bigun buraya bunları yazıcağıma inanmazdım..
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ozlem62yildiz senin adına çok sevindim,darısı biz isteyenlerin başına :)
aminnnnn insallah allahımmm insallahhh..
insallahh cok sağol allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhhhh:)
Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen
tatlım bence hamilesin.hamile değilsek 3 gün bekletsekde o kiti çıkmıyo işte ateş olmayan yerden duman tüter mi:) ama sen yinede kan testi yaptır sonra sevin :)
Bugun 5.gun yıne yaptım simdi ikinci çizgi hala yok
5 yıl istedin ama olmadımıı?
5 yılda 3 kes aşılama oldum defalarca klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı canım bu güne kısmetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?