Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Bekleyebilirim insallah. Hamileyizdir insallah canim Allahim duysun sesimizi 💕

Benim de adetim 4 gün kadar gecikti ama başka hic bir belirtim yok test yapmak için de biraz daha bekliycem sonuc negatif çıkarsa üzülürüm çünkü😐

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gün test yaptım bende de yok belirti var ancak tek çizgi bu arada adet gecikmesinin 2.günündeyim rabbim herkese versin

Adetime 3gun kala yapmistim testi ve 2. Cizgi silik cikti ve simdi 13 haftalik hamileyimm darisi isteyen tum bayanlara Allah gonlunuze gore versn ins

adetime 3 gün kala idrar testinde öğrendim.netten sipariş vermiştim daha önce elime ulaşsaydı belki daha önceden de öğrenebilirdim.

Adetim 3 gün geçmişti öyle yaptım testimi ve pozitif çıktı:) 6 haftalık hamileyim daha çok yeni.inşallah herşey yolunda gider.Allah isteyen herkese nasip etsinn🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım üstüne görme olayı olabilir istersin kan testi ver orada belli olur idrarda eğer küçükse çıkmayabiliyor benimde 10cu ayım bakalım ne zaman gelcek bebişimiz

merhaba canım üstüne görme olayı olabilir istersin kan testi ver orada belli olur idrarda eğer küçükse çıkmayabiliyor benimde 10cu ayım bakalım ne zaman gelcek bebişimiz

Canim yarin doktora gidiyorum insallah cikicak varsa. Yoksada bakalim neyim var 😢 bugunde test yaptim yine negatif ama agrilarim aynen devam.

ben idrar testini adetim 1 gün geciktikten sonra yaptım negatif çıktı ki adetim hiç gecikmezdi aksine ham tam zamanında adet olurdum.heralde stresten dedim ama eşimle çok üzüldük öyle bir gün gecikince heycanla akşam gittim idrar testi aldım oda negatif çıktı hayal kırıklığı yaşadık.sonra 2 gün daha bekledim ama hala adet olmadım bende eşimden gizli gidip tekrar idrar testi aldım aczanedeki hanım bana sabah yapın daha kesin sonuç alırsınız dedi.bende sabahı bekledim ve yaptım sonuç pozitif nasıl mutlu oldum hemen eşime haber verdim sonra kan testi yaptırmaya gittim ordada pozitif çıktı şimdi 12 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla

Canim yarin doktora gidiyorum insallah cikicak varsa. Yoksada bakalim neyim var 😢 bugunde test yaptim yine negatif ama agrilarim aynen devam.

Inşallah canim idrar testine güven olmuyo benim gorumcemim 6.ci haftasnda negatfti ertesi gun ultrasnda gorundu insallah hayirli haberini bekliyorum

benimde adetim 3 gün gecikti ama başka hiç bir belirtim yok. Gerçi adet olacağım zamanda öyle ağrılarım falan olmuyordu.
adetime 1 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı. ama yazanları okudum genelde adet geçmesinden 4-5 gün sonra kesin belli oluyormuş sanırım.
heyecanla 2 gün daha geçmesini bekliyorum:)

adet gecikmesinin 2. gününde yaptığımda hiç bir çizgi çıkmadı 3. günü sabahı ilk idrarla yaptığım teste silik ikinci çizgi çıkmıştı
Rabbim herkezin gönlündekini versin Tez zamanda dualarını kabul eylesin mucizelerimize kavuştursun inş.

Öncelikle bi dua ile başlayayım Rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin :)
Şimdi konuya geliyorum bugün adet günümdü bende az önce test yaptım 10 dk kadar bekledim ikinci çizgi çıkmadı ama ben dediğim gibi az önce yaptım, sanırım sabah ilk idrarla yapmak gerekiyormuş bilmiyordum ama test yüzde yüz sonuç değil demi hala şüpheli mi hamile olup olmadığım :)

Benimde adet gecikmesi 3.gün negatif haka bi hafta önce kahve akıntım oldu 2günnboyunca en son pembe iki damla ama kanamaya dönmedi.. bel ağrısı yorgunluk uyku hali var hayırlısı böyle okup sonradan hamile çıkan var mı kan testine haftaya gtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…