- 12 Nisan 2010
- 138
- 18
- 98
cnm belki geç döllenme olmuştur baya geçmiş aslında 10 günü tamamla direk ultrasona gir belki kese görürsün inşallah hamilesinddir tabi bekleyebilirsen. allah gönlümüze göre versin inşallah hamileyizdir
Benim de adetim 4 gün kadar gecikti ama başka hic bir belirtim yok test yapmak için de biraz daha bekliycem sonuc negatif çıkarsa üzülürüm çünkü😐
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin 😩 atın 12sinde adet olmam gerekirken 2gün once oldum ve sadece 1gün surdu ama fazlada kan gelmedi 1gun boyuncada kahverengi kan geldi. Suan belimde ve karnimda adet sancisi gibi bir sanci var ama tık yok. Test yaptim bugun ama negatif cikti. Sizce hamilemiyim yoksa baska biseymi bu 😩yaklasik 7aydir deniyoruz ama bebegimiz olmuyor. Doktor sorunum olmadigini soyluyor. Yardim edin 😩
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım üstüne görme olayı olabilir istersin kan testi ver orada belli olur idrarda eğer küçükse çıkmayabiliyor benimde 10cu ayım bakalım ne zaman gelcek bebişimiz
Canim yarin doktora gidiyorum insallah cikicak varsa. Yoksada bakalim neyim var 😢 bugunde test yaptim yine negatif ama agrilarim aynen devam.
Inşallah canim idrar testine güven olmuyo benim gorumcemim 6.ci haftasnda negatfti ertesi gun ultrasnda gorundu insallah hayirli haberini bekliyorum
İnsallah canimm
naptın canım gttinmi doktora ben semaas06 isim değişklği yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?