BENIM AKLIM KARISTI BAYAGA BIR 3 BUCUK YILLIK EVLIYIM 2 BUCUK SENE YASMIN KULLANDIM ... 1 SENEDIR PREZSERVATIFLE KORUNDUK NISAN AYINDA KORUNMAYI BIRAKTIK ...BU SARTLARDA HAMILE DEGILSEM AYIN 16 SINDA REGLİ OLMAM GEREKIYORDU....BEN 16 AKSAMI TEST ALDIM VE YAPTIM NEGATIF CIKTI...BUGUN AYIN 21 İ VE HALA REGLİ OLMADIM BEKLİYORUM BELİRTİ YOK.TEST ALIP ALIP BAGLANMAK ISTEMIYORUM ACIKCASI ...BAHARIN ETKISIYLE REGLI OLMAMIS OLABILECEGIMI DUSUNUYORUM AMA 5 GUN FAZLA DEGILMI?
ARADA SIRADA BIRDEN HEYECANLANMISIM GIBI KALBIM HIZLI ATIYOR HAMILELIK BELIRTISI DIYEBILIRMIYIZ BILMIYORUM ...ELİM KOLUM BAGLI BEKLIYORUM :))))
SIZCE NE YAPMALIYIM...????fisfisfisfisfisfisfisfisfis
KIZLAR YAPTIM TEST RESMINI ATTIM INANAMIYORUM SIZCE HAMILEMIYIM?kaydirigubbakcemile3
mrb kızlar ben dün adetime 3 kala test yaptım silik çıktı ikinci çizgi bu kesinlreştirmek çin doktora gidicem
Canım ben adet beklediğim gün yaptım ama bazı belirtiler oluşmuştu kasıklarda sancı gibi . . ve pozitif cıktı inanmadım tekrar yaptım ve yine pozitif . . Rabbim isteyen herkese nasip etsin ibnşallah ..
delikafaduldendelikafaduldenAYIN 16 SIND YAPTIGIM DAHA SILIKTI ... AYYY İNANAMIYORUM YAAAAA
GERCEK Mİ? EŞİME BU RESMI MAIL ATTIM SIMDI :)))
amin saol cnm yarın kan testıyle bakıp sevdıklerımle paylasıcam ınsallah....
sonrada doktor ...hızlı bı tempo bızı beklıyor galıba....kaydirigubbakcemile3
amin saol cnm yarın kan testıyle bakıp sevdıklerımle paylasıcam ınsallah....
sonrada doktor ...hızlı bı tempo bızı beklıyor galıba....kaydirigubbakcemile3
cnm tebrik ederim..Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder inş:)
bu arada belirtilerin nelerdi.diğer aylardan farklı olarak???fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?