Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kızlar sonunda anketi bende oyladım ben adete 4 gün kala yaptım ve net bir şekilde pozitif çıktı bugün kan testi yaptım 62 çıktı sanırım kesin hamileyim

kızlar sonunda anketi bende oyladım ben adete 4 gün kala yaptım ve net bir şekilde pozitif çıktı bugün kan testi yaptım 62 çıktı sanırım kesin hamileyim

Canım tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
Peki erken gebelik testi mi yaptın yoksa norma olandan mı?:uhm:
Benim günüme var daha ama meraktan ölüyorum :uhm:

hayır canım ucuz olan testlerden aldım pozitif çıkınca inanamadım hemen gidip yenisini aldım başka bir eczaneden ve farklı bir marka ondada çıkınca kan tahliline gittim

evet bide sabah mı yaptın yoksa fark etmio mu

aslında sabah yapılması lazım ama ben dayanamayıp öğlen 12 de yaptım pozitif çıkınca bide akşam üstü denedim

mrhbaa....
ben adetime 3 gün kala eczaneden aldığım basit bir testle öğrendim...
şu an itibariyle de 5 haftalık hamileyim

mrhbaa....

slm kutlarım seni hemşehrim tebrikler...sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allah....darısı bizim başımıza....

mrhbaa....

Tebrikler kızlar. :hooray: :hooray: :hooray: Çok sevindim. sositososito sositososito sositososito Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrosky canım bebişin nasıl? Yeni hamişler hepinizi çok tebrik ediyorum darısı başımıza, dualarınızı bekliyorum.. Kızlar 22 Nisanda aşılama oldum ne zaman test yaparsam çıkar? Kan ve idrar??

selam ben adetim 7 gun gectikten sonra test yaptim
zaten cok belirgin bi sekilde pozitif cikti
rabbim isteyen herkese nasip etsin

slm sağlıcakla al kucağına canım tebrikler.... beniimde adet 2 gün geçti dün sabah test yaptım ama negatifti...adet olmadım neden yaaa

Nevrosky canım bebişin nasıl? Yeni hamişler hepinizi çok tebrik ediyorum darısı başımıza, dualarınızı bekliyorum.. Kızlar 22 Nisanda aşılama oldum ne zaman test yaparsam çıkar? Kan ve idrar??

Tatlım bebişim çok şükür çok iyi. Dualarımızdasın canım. Geçen gün okudum aşılama olduğunu bir yerde. İnşallah bebeğin seninledir canım. :Saruboceq: 12. gününde idrar testi belki gösterebilir. Ama en güzeli test gününü bekleyip kan testi yaptırmak tabi. :1hug: :asigim:

Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…