Mrhb kizlar adetimden 3 gun sonra yaptim ve sonuç pozitif bhcg de 718 cikti sali günü yaptirdim bu pazartesi Dr gidicem Rabbim bütün kadınlara anneligi tatdirsin ikinci bebeğim kuzum geliyor yeniden anne olucam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkeste bir olmuyor kiminin sonradan cikabiliyor
Tabi yapiyorlar benide haberdar et merak ettim :)
Canım kutlarım seni darısı bizlerin başına dua et bizler içinde :))
Ayy ne güzel :) Rabbim saglikla kucaklamanizi nadip etsin. Bende istiyorum ikinciyii hayirlisi hepimiz için
Canım Akşamdan beri çok sinirliyim acile gittim ama tahlil yapmadılar.
Acilde yapılmazmış orda başka hastalar varmış ptesi kadın doğuma git orda yaptır dediler.
Miğdem ve bağırsaklarım kötü bi bakıp netleştirseniz dedim serum takmak istediler....
Nasıl bi iş bu ya!
Aynen cnm hakkinda Hayirlisi olsun
Merhaba kızlar, benimde bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım. Dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Fakat bende bu ay oturup kalkmalarda kasıklarımda ani batmalar oluyor son 1,5 2 haftadır. Göğüslerimde hafif şişti ve ucu hafif acıyor. Bunlar bende normalde hiç olmazdı. Hele kasık batmaları hiç yaşamamıştım ancak her ay olduğu gibi yine ayaklarım çok üşüyor adet günüme yakın. Sanki hem adet olacak gibiyim hem de gebelik belirtileri var gibi. Sizce ne olabilir? Test hemen çıkmayabilir mi? İnşallah hamileyimdir 4 aydır çok istiyorum. Allah hayırlısıyla vereceği zamanı bilir gerçi ama eşimde bende çok istiyoruz. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
canım hakkınızda hayırlısı olsun aynı şikayetleri ve ona ek olarak aşırı mide bulantısı koku hassasiyeti yaşadım aslında korunuyoruz ama bi kaza olduişte cuma günü doktora gittim doktora gittiğim günde regl oldum doktorum enfeksiyon var dedi enfeksiyonda çok kasık batması bel ağrısı yaparmış umarım senin ki bebiştir..:26:
kızlar merhaba eşimle 7 aydır korunmuyoruz bebiş düşünüyoruz daha önceki aylarda en ufak bi belirti olsa hemen test yapardım ama son 2 aydır test bile almıyorum bu ay adetim 10 gün geçti sancılarım vardı ve kahverengi akıntım oldu tam heh adet oldum bu ayda olmadı dedim kesildi dün yine aynı şekilde bi kaç damla halinde kahverengi akıntım ve sancım oldu yine kesildi normalde adet olurdum böyle olduğumda şimdi test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye siz de yaşamışmıydınız böyle
Bak onu bilmiyordum, başka bi problemim yok inşallah bebiştir. :) bakalım inşallah regl olmam ve bebek çıkar ki adetlerim genelde düzenlidir. Gelirse eğer bi iki gün erken gelmişliği vardır geç gelmezdi. Gerçi hala olabilirim kontrol edip duruyorum kendimi. Heyecanlanıyorum da baya sanki hamileymişim gibi hissediyorum kendimi test negatif olmasına rağmen. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım ilgin için teşekkür ederim.
insan isteyince psikolojik olarak belirtiler yaşıyor ve biz bayankar hemen bebişe yoruyoruz asla bunları sizi üzmek için yazmıyorum kendinizi birşeey hazırlamayın akışına bırakın rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar versin kucağınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?