Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Canım kutlarım seni darısı bizlerin başına dua et bizler içinde :))

Adetten once belli olmaz demeyin benim adetime 1 hafta vardi silik cizgi cikti hergun test yaptim cizgi hergun koyulasti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkeste bir olmuyor kiminin sonradan cikabiliyor

Aynen cnm hakkinda Hayirlisi olsun

Tabi yapiyorlar benide haberdar et merak ettim :)

Canım Akşamdan beri çok sinirliyim acile gittim ama tahlil yapmadılar.
Acilde yapılmazmış orda başka hastalar varmış ptesi kadın doğuma git orda yaptır dediler.
Miğdem ve bağırsaklarım kötü bi bakıp netleştirseniz dedim serum takmak istediler....
Nasıl bi iş bu ya!

saglik Ocakları da yapiyor kan testini yarin orada verebilirsin ertesi gune cikiyor sonuc yada özel tip merkezleride yapiyor 1-2 saatte sonuc veriyo hayirlisi olsun cnm hakkinda

Aynen cnm hakkinda Hayirlisi olsun

Canım sahurda biraz sancım oldu adet olucam sandım ama olmadı. ateşim hala 37.1 günüm yarın ama adet olunmadan 1 gün önce ateş düşermiş diye okumuştum forumdan. heyecanla bekliyorum. bugün test yapmıcam. yarın sabah gelirse görürüm gelmezse yapayım diyorum :)

Bencede bekle hayirlisini iste

Merhaba kızlar, benimde bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım. Dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Fakat bende bu ay oturup kalkmalarda kasıklarımda ani batmalar oluyor son 1,5 2 haftadır. Göğüslerimde hafif şişti ve ucu hafif acıyor. Bunlar bende normalde hiç olmazdı. Hele kasık batmaları hiç yaşamamıştım ancak her ay olduğu gibi yine ayaklarım çok üşüyor adet günüme yakın. Sanki hem adet olacak gibiyim hem de gebelik belirtileri var gibi. Sizce ne olabilir? Test hemen çıkmayabilir mi? İnşallah hamileyimdir 4 aydır çok istiyorum. Allah hayırlısıyla vereceği zamanı bilir gerçi ama eşimde bende çok istiyoruz. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

kızlar merhaba eşimle 7 aydır korunmuyoruz bebiş düşünüyoruz daha önceki aylarda en ufak bi belirti olsa hemen test yapardım ama son 2 aydır test bile almıyorum bu ay adetim 10 gün geçti sancılarım vardı ve kahverengi akıntım oldu tam heh adet oldum bu ayda olmadı dedim kesildi dün yine aynı şekilde bi kaç damla halinde kahverengi akıntım ve sancım oldu yine kesildi normalde adet olurdum böyle olduğumda şimdi test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye siz de yaşamışmıydınız böyle

canım hakkınızda hayırlısı olsun aynı şikayetleri ve ona ek olarak aşırı mide bulantısı koku hassasiyeti yaşadım aslında korunuyoruz ama bi kaza oldu işte cuma günü doktora gittim doktora gittiğim günde regl oldum doktorum enfeksiyon var dedi enfeksiyonda çok kasık batması bel ağrısı yaparmış umarım senin ki bebiştir..:26:

Bak onu bilmiyordum, başka bi problemim yok inşallah bebiştir. :) bakalım inşallah regl olmam ve bebek çıkar ki adetlerim genelde düzenlidir. Gelirse eğer bi iki gün erken gelmişliği vardır geç gelmezdi. Gerçi hala olabilirim kontrol edip duruyorum kendimi. Heyecanlanıyorum da baya sanki hamileymişim gibi hissediyorum kendimi test negatif olmasına rağmen. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım ilgin için teşekkür ederim.

Benim olursa inşallah ilk hamileliğim olacak ama çok konu okudum burda onlara göre hamile gibisin sanki. İnşallah öyledirde, Allah gönlüne göre versin canım herşeyi.

insan isteyince psikolojik olarak belirtiler yaşıyor ve biz bayankar hemen bebişe yoruyoruz asla bunları sizi üzmek için yazmıyorum kendinizi birşeey hazırlamayın akışına bırakın rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar versin kucağınıza inşallah

Yok öyle düşünmedim zaten olur mu, doğru söylüyorsunuz. Hazırlamayıp akışına bırakmak en makul olanı yoksa taktıkça ve bebeğe yordukça sonucu negatifse daha üzücü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…