Ben adete 5 gün kala silik de olsa 2. cizgiyi gordum ama tabi yumurtlama zamani da önemli
benim adetime 5 gün var muhtemel adet tarihi 10 temmuz bugün sabah ilk idrarla testi yaptım ama hiçbirşey çıkmadı bir saat bekledim ve testi çöpe attım( yumurtlama gününü herşeyi takip ettik çok umutluydum sabahtan beri kendi berbat hissediyorum
Adet kanamam gelene kadar umudunu kaybetme canim...
Kimisinin çok geç çıkıyo belli olmaz...
inşallah canım ama salya sümük ağlamaktan kendimi alamıyorum
kaçgündür sağ kasığımda batma var hala da var sırtımda ağıyor ama bende sırt ağrısı reglden sonra olurdu bilmiyorum işte hala var mı bir umut bilmiyorumsen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :) sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah :)
Ben bugün ogrendim idrarla hamile oldugumu ama kan vermedim daha. 30 haziranda hcg 0.1 cikti idrar testleride negatifti sat 5 mayisti benimki biraz gec belli oldu sanirim :)
inşallah canım ama salya sümük ağlamaktan kendimi alamıyorum
kaçgündür sağ kasığımda batma var hala da var sırtımda ağıyor ama bende sırt ağrısı reglden sonra olurdu bilmiyorum işte hala var mı bir umut bilmiyorumsen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :) sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah :)
Cnm bence erken davranmissin benim gibi 10 temmuza daha çok var önceden cikanlarin sayisi hic cikmayanlardan daha az bence daha var bekle cnm benimde 9 temmuz rüyamda kirmizi çizgi gordumkalktim test yaptim az önce bisey cikmadi bembeyaz daha erken diye avutuyorum kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sat ne zamandı senin
benim 6 hazirandı ve temmuzun da 4 ile 6 sı arası bekliyorum.
temmuz 1 de çok silik idrar testinde çıktı.
bir gün öncesinde çıkmamıştı.
yani adete 4 gün varken çıkmadı ,3 gün varken çok silik çıktı
bence senin şansın hala var üzme kendini,
stres yasak belki de hamilesindir canım.
çıkarmı ki ya 10 gün falan bekleyn diyolarHemen idrar testi yap birtane
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi günler arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum sizce gebe olabilirmiyim hiç düşünmüyodum ama bugün iyice aklıma takıldı adetim 6 gün gecti midemde yanma oluyo 2 3 gündür hep bi yorgunluk uyku istegi oruçtandır dedim başta ama bide 2 gecedir uyuyamıyorum hiç 4 5 kadar karnım agrımıyo tek sol bacagım agrıyo kasıkla beraber sizce gebemiyim bana yardımcı olursanız test ne zamn apmak gerekir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?