Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Sağol cnm bende erken gebelik testi aldım yarin denemeyi düşünüyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben adete 5 gün kala silik de olsa 2. cizgiyi gordum ama tabi yumurtlama zamani da önemli

benim adetime 5 gün var muhtemel adet tarihi 10 temmuz bugün sabah ilk idrarla testi yaptım ama hiçbirşey çıkmadı bir saat bekledim ve testi çöpe attım ( yumurtlama gününü herşeyi takip ettik çok umutluydum sabahtan beri kendi berbat hissediyorum

Adet kanamam gelene kadar umudunu kaybetme canim...
Kimisinin çok geç çıkıyo belli olmaz...

Adet kanamam gelene kadar umudunu kaybetme canim...
Kimisinin çok geç çıkıyo belli olmaz...

inşallah canım ama salya sümük ağlamaktan kendimi alamıyorum
kaçgündür sağ kasığımda batma var hala da var sırtımda ağıyor ama bende sırt ağrısı reglden sonra olurdu bilmiyorum işte hala var mı bir umut bilmiyorum sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :) sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah :)

Dun kan testi yaptirdim kizlar beta hcg 5.75 cikti. Doktor ne var ne yok demedi. Ptesi tekrar kan istedi. Yukselcekmi degerler diye ama ben cok heyecanliyim bu yuzden bugun idrar testi yaptim bisi cikmadi. Daha erken mi yoksa cidden yokmu Allahim yardim et.. Kafayi yicemmm...

canım sat ne zamandı senin
benim 6 hazirandı ve temmuzun da 4 ile 6 sı arası bekliyorum.
temmuz 1 de çok silik idrar testinde çıktı.
bir gün öncesinde çıkmamıştı.
yani adete 4 gün varken çıkmadı ,3 gün varken çok silik çıktı
bence senin şansın hala var üzme kendini,
stres yasak belki de hamilesindir canım.

Ben bugün ogrendim idrarla hamile oldugumu ama kan vermedim daha. 30 haziranda hcg 0.1 cikti idrar testleride negatifti sat 5 mayisti benimki biraz gec belli oldu sanirim :)

Cnm bence erken davranmissin benim gibi 10 temmuza daha çok var önceden cikanlarin sayisi hic cikmayanlardan daha az bence daha var bekle cnm benimde 9 temmuz rüyamda kirmizi çizgi gordumkalktim test yaptim az önce bisey cikmadi bembeyaz daha erken diye avutuyorum kendimi

Bende 10 temmuzu bekliyorum dilerim tüm isteyen bayanlara bebek verir Allahım :) birşey sorucam ? Hamilelik şüphelerim var ama çok fazla iltihap akıntısı var birikmiş içimde maydanoz buharına otursam hamileysem eğer zarar verirmi acaba ? Bilen varmı ?

Merak canım :) günler geçmiyor ama günüm geçmeden test yapamayacam öyle karar verdim :) kendimi de kontrol etmeye çalışıyorum sabahtan beri sağ kasıkta batma var bilmiyorum umutlanmamaya çalışıyorum Allah ikimizinde umudunu boşa çıkarmaz inşallah.. bu gün 1,5 ay sonra doğacak yiğenime zıbın takımları aldım :) çok dua ettim kendi çocuğuma almak kısmet olsun diye :) Canım inşallah ikimizin güzel haberini yazmak kısmet olur :)
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Son düzenleme:
kızlar merhaba benımde adetıme 5 gun var az once test yaptım negatıftı bu ay cok umıtlenmstım. 1 hafta once pembe az br mıktarda akntılı pembe lekem geldı. bugun testtte negatıf sonuc verdı cok uzgunum cok ((

Canım benim sat 12 haziran bat 10 temmuz günlerim geçmeden test yapmamaya karar verdim :) Canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah nasıl belirtiler hissettin canım yazabilir misin

iyi günler arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum sizce gebe olabilirmiyim hiç düşünmüyodum ama bugün iyice aklıma takıldı adetim 6 gün gecti midemde yanma oluyo 2 3 gündür hep bi yorgunluk uyku istegi oruçtandır dedim başta ama bide 2 gecedir uyuyamıyorum hiç 4 5 kadar karnım agrımıyo tek sol bacagım agrıyo kasıkla beraber sizce gebemiyim bana yardımcı olursanız test ne zamn apmak gerekir....

Hemen idrar testi yap birtane

Ayji belirtileri bende yasiyorum ama benim adwrime daha 5 gn var sen hemen bi gebelik tesri al yap cikar cikincada sonucu buraya yazarsan sevinirim :)

Kizlarr yarin aderime 4 gun kalmis oluyo sabah ilk iddraririmla test yapsam cikarmi acaba :?

Kizlar adetime dort gun var test yaptim negatif daha erkenmi yoksa kabullenmelimiyim

merhaba arkadaşlar dün test aldım yaptım negatif çıktı erken mi yaptım acaba test hiç adet olucak gbide hissetmiyorum hiç karın agrım falan yok bide ben adet olmadan önce hep kalbime sancı oluyo ordan anlıyorum bugün 8. günüm gelmedi. negati cıkıp test sonra pozitif olan varmı arkadaşlar. lütfen bana cvp yazın kafam karışık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…