Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ctesi adetime bir gün vardı test yaptım silik çizgi çıktı
Sabahda sağık ocağına gidip kan verdim yarın sonucunu alacam çok heyecanlıyım,
bu arada dayanamayıp bir tane daha test aldım ondada silik çizgi çıktı yarın sonucu alınca ters köşe olmaktan korkuyorum
İnşalah rabbim isteyen herkese nasip eder o duyguyu tatmayı
AMİN...

Benim olursa inşallah ilk hamileliğim olacak ama çok konu okudum burda onlara göre hamile gibisin sanki. İnşallah öyledirde, Allah gönlüne göre versin canım herşeyi.
amin canım inşallah akşam eve gidince test alıp yapıcam bakalım benimde ilk hamileliğim olucak olursa

Mutlu haberini aliriz insallah :) hayirlisiyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mutlu haberini aliriz insallah :) hayirlisiyla

Çok şükür canım hamileymişim
Ama daha çok yeniymiş doktor yerleşmeye çalışıyo dikkat et kendine dedi hcg 54.24 çıktı.
Perşembe günü uzun yola çıkacağım o yüzden korkuyorum bir şey olacak diye
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Inşallah sağlıklı sıhhati bi hamilelik geçirirsin. Doktorunda dediği gibi dikkat et kendine. Darısı bizim başımıza, bende bekliyorum 1 gün geçti ümitlenmek istemiyorum ama elimde değilki , hamileyimdir inşallah.

amin canım inşallah akşam eve gidince test alıp yapıcam bakalım benimde ilk hamileliğim olucak olursa

Test yaptın mı canım? Ben bugün tekrar yaptım dayanamayıp sanki silik çizgi çıktı gibi ama ben öyle görmek istediğim için bana öyle geldi yanılıyorum gibi de.. :44:

inşallah canım çok teşekkür ederim
Rabbim bekleyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah :)
İnşallah sendende güzel haberler alırız

Test yaptın mı canım? Ben bugün tekrar yaptım dayanamayıp sanki silik çizgi çıktı gibi ama ben öyle görmek istediğim için bana öyle geldi yanılıyorum gibi de.. :44:

evet yaptım cnm dün negatif çıktı ama halen adet olmadım bi kaç gün daha beklicem sonra doktora gidicem bakalım ne çıkıcak

Tebrik ederim cok sevindim senin adina Allah saglikla kucagina almani nasip etsin darisi basima insallah bende ikinciyi düşünüyorum kısmet bakalim :)

Tebrik ederim cok sevindim senin adina Allah saglikla kucagina almani nasip etsin darisi basima insallah bende ikinciyi düşünüyorum kısmet bakalim :)

Amin canım sağol.:)
İnşallah sende en kısa zamanda ikinci meleğine kavuşursun

İnşallah canım çok sağol :)

Benimde 4 gün gecikmişti adetim biraz önce kahverengi gelmeye başladı bilmiyorum devam eder mi, inşallah etmez yerleşme kanamasıdır bebeğim benimledir.

Canım olmadı bende işe sardım. Biraz düşünmemem lazım sanırım. Sana da teşekkür ederim çok ince bir insansın.
Allah senin gönlünün istediğini versin.

Amin canim benim hepimizin istedigimizi nasip etsin insallah hic üzülme bu ay olmaz bi dahakine olur hic belli olmaz benimde gecen ay olmadi bu ay bekliyorum sonucu hayirlisi Allah tan kendine iyi bak görüşürüz cnm

Canim gebeligini idrar testinde kac gun kala ogrendin bide 28 günlük donguye goremi yoksa en son oldugun tarihe goremi

Canim gebeligini idrar testinde kac gun kala ogrendin bide 28 günlük donguye goremi yoksa en son oldugun tarihe goremi

Canim ben 28-29 gunde bir oluyodum, yani bu ayin 19-20 sinde olmam gerekiyodu, 19 unda yaptim silik cikti, 21 inde yaptim yine silik cikti ama o gun kanda verdim orda netlesti

Yani 3 gun öne gelmiş haliyle yaptin dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…