- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
amin canım inşallah akşam eve gidince test alıp yapıcam bakalım benimde ilk hamileliğim olucak olursaBenim olursa inşallah ilk hamileliğim olacak ama çok konu okudum burda onlara göre hamile gibisin sanki. İnşallah öyledirde, Allah gönlüne göre versin canım herşeyi.
Ctesi adetime bir gün vardı test yaptım silik çizgi çıktı
Sabahda sağık ocağına gidip kan verdim yarın sonucunu alacam çok heyecanlıyım,
bu arada dayanamayıp bir tane daha test aldım ondada silik çizgi çıktı yarın sonucu alınca ters köşe olmaktan korkuyorum
İnşalah rabbim isteyen herkese nasip eder o duyguyu tatmayı
AMİN...
Mutlu haberini aliriz insallah :) hayirlisiyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok şükür canım hamileymişim
Ama daha çok yeniymiş doktor yerleşmeye çalışıyo dikkat et kendine dedi hcg 54.24 çıktı.
Perşembe günü uzun yola çıkacağım o yüzden korkuyorum bir şey olacak diye
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin canım inşallah akşam eve gidince test alıp yapıcam bakalım benimde ilk hamileliğim olucak olursa
Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Inşallah sağlıklı sıhhati bi hamilelik geçirirsin. Doktorunda dediği gibi dikkat et kendine. Darısı bizim başımıza, bende bekliyorum 1 gün geçti ümitlenmek istemiyorum ama elimde değilki , hamileyimdir inşallah.
Test yaptın mı canım? Ben bugün tekrar yaptım dayanamayıp sanki silik çizgi çıktı gibi ama ben öyle görmek istediğim için bana öyle geldi yanılıyorum gibi de.. :44:
Ama daha çok yeniymiş doktor yerleşmeye çalışıyo dikkat et kendine dedi hcg 54.24 çıktı.
Bir gün kaldı beklicez göreceğiz Allah hayırlısını versin ...
Tebrik ederim cok sevindim senin adina Allah saglikla kucagina almani nasip etsin darisi basima insallah bende ikinciyi düşünüyorum kısmet bakalim :)
Sonuc ne oldu cnm
Canım olmadıbende işe sardım. Biraz düşünmemem lazım sanırım. Sana da teşekkür ederim çok ince bir insansın.
Allah senin gönlünün istediğini versin.
Canim gebeligini idrar testinde kac gun kala ogrendin bide 28 günlük donguye goremi yoksa en son oldugun tarihe goremi
Canim ben 28-29 gunde bir oluyodum, yani bu ayin 19-20 sinde olmam gerekiyodu, 19 unda yaptim silik cikti, 21 inde yaptim yine silik cikti ama o gun kanda verdim orda netlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?