- 5 Ekim 2010
- 228
- 1
- 46
bence çok eren canım zaten gebe oldugunuz ilk belirtisi adet gecikmesi o olmadan test falan yapmaya gerek yok . insan çok ümitleniyo sonraKizlar adetime dort gun var test yaptim negatif daha erkenmi yoksa kabullenmelimiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence çok eren canım zaten gebe oldugunuz ilk belirtisi adet gecikmesi o olmadan test falan yapmaya gerek yok . insan çok ümitleniyo sonra
Haklisin canim duramadim yine yaptim aderim gecikirse yaparim artk saol yorumun icin :)
ben adetime 2 gün kala idrar testinde öğrendim adeti geçincede kan tahlili yaptırdım bi kaç gün daha bekle derim :) şuanda 5 haftalık hamileyim :)
maasalah canim allah sana bagislasin benimde bugun adet gunum ama olmadim ne zman test yapsam evde bitane var gidiklaniyorum ya belirtilerin neydi senin bende kac gundur ates var bide halsizlik
Adetin yakin olduğu icin büyük ihtimalle dogru sonuctur :)
Adet gecmeden yok diyemezsin idrarda gec sonuc veriyo zaten normalde olabilir tabiki gününün gecmesini bekle
Mrhb kizlar adetimden 3 gun sonra yaptim ve sonuç pozitif bhcg de 718 cikti sali günü yaptirdim bu pazartesi Dr gidicem Rabbim bütün kadınlara anneligi tatdirsin ikinci bebeğim kuzum geliyor yeniden anne olucam.
Bazen kanda bile günü gecince belli oluyor gönlüne göre olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?