Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kizlar adetime dort gun var test yaptim negatif daha erkenmi yoksa kabullenmelimiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence çok eren canım zaten gebe oldugunuz ilk belirtisi adet gecikmesi o olmadan test falan yapmaya gerek yok . insan çok ümitleniyo sonra

merhaba arkadaşlar adetim 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hiç bir adet belirtimde çok halsizim aşırı uykum geliyo ve zor nefes alıyorum .acaba hamilemiyim yardımcı olun test yapıp negatif cıkıp hamile oldugunu ögrenen varmı...kafam çok karışık. ilk hamileligimdede adetim geçtikten 15 gün sonra silik olarak çıkmıştı teste.

ben adetime 2 gün kala idrar testinde öğrendim adeti geçincede kan tahlili yaptırdım bi kaç gün daha bekle derim :) şuanda 5 haftalık hamileyim :)

Maasalah canim allah sana bagislasin benimde bugun adet gunum ama olmadim ne zman test yapsam evde bitane var gidiklaniyorum ya belirtilerin neydi senin bende kac gundur ates var bide halsizlik

Benim kızımda adet olacağım gün adet geldi ve kahverengi renkte lekeydi.Devam eder sandım.Önceki adetlerimden farklıydı.Eşime farkettirmeden test aldım ve çift çizgiyi gördüm.Adet gününde çıkma ihtimali yüksek yani.Şimdi de 2.bebeğim için bekliyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Kizlar lutfeeen yardim ediiin bugun adet gunum test yaptik slik cizgi cikti esimde gordu sonra hemen gitti silindi ama eniniz cikri hic bole biaeyle karsilastinizmi noluurr yardim edinnn

sağol canım benim , bence yap adet belirtisiyle aynı göğüslerim ağrıdı , ateş vardı , kasık ağrısı vardı.

adetime bir gün var dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
yanılma payı yoktur dimi?

Adetin yakin olduğu icin büyük ihtimalle dogru sonuctur :)

Adetin yakin olduğu icin büyük ihtimalle dogru sonuctur :)

inşallah canım.. akşam kan tahlili yaptıracağım acile gitsem yaparlar dimi pazartesiya kadar sabredemiycemm :18::18:

Tabi yapiyorlar benide haberdar et merak ettim :)

Arkadaşlar benim adetime 2 gün var bugün test yaptım tek çizgiydi. acaba yine de gebelik durumu olabilir mi?
çoğu kişi adetten 1 yada 2 gün önce çift çizgiyi gördüklerini söylüyorlar (((((((((((((((((

Adet gecmeden yok diyemezsin idrarda gec sonuc veriyo zaten normalde olabilir tabiki gününün gecmesini bekle

Adet gecmeden yok diyemezsin idrarda gec sonuc veriyo zaten normalde olabilir tabiki gününün gecmesini bekle

Çok teşekkür ederim. ateş ölçümüde yapıyorum 37 ile 37.4 arasında değişiyor. çok sık idrara da çıkıyorum. bu ay ovulasyon takibide yaptım ve çift çizgi olan günü değerlendirdik. ama testte negatif çıkınca üzüldüm tabii

Bazen kanda bile günü gecince belli oluyor gönlüne göre olur inşallah

Mrhb kizlar adetimden 3 gun sonra yaptim ve sonuç pozitif bhcg de 718 cikti sali günü yaptirdim bu pazartesi Dr gidicem Rabbim bütün kadınlara anneligi tatdirsin ikinci bebeğim kuzum geliyor yeniden anne olucam.

Ayy ne güzel :) Rabbim saglikla kucaklamanizi nadip etsin. Bende istiyorum ikinciyii hayirlisi hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…